Nike Outlet Factory Store Amsterdam: adres en openingstijden

Nike Outlet Factory Store Amsterdam: adres en openingstijden Nike is één van de bekendste en meest populaire mode- en sportmerken ter wereld. Wanneer je op zoek bent naar Nike producten met aanzienlijke kortingen, kan een bezoek aan de Nike Factory Store in Amsterdam niet ontbreken. De Nike Factory Store is een outlet, wat betekent dat de producten met kortingen oplopend tot tientallen procenten worden verkocht. Lees in dit artikel alles over de producten, het adres en de openingstijden van de Nike Outlet Factory Store in Amsterdam.

Inhoud


Nike

Het Amerikaanse sportmerk Nike is wereldwijd bekend. De merknaam Nike is gebaseerd op de naam van de Griekse godin Nikè. Nike heeft één van de bekendste logo's, namelijk de Swoosh. Sinds de oprichting in 1962 heeft Nike een enorme groei doorgemaakt en het tot één van de grootste sportmerken ter wereld gemaakt. Overigens heette het concern van 1962 tot 1978 Blue Ribbon Sports, pas sinds 1978 is de naam Nike in gebruik. Tegenwoordig heeft Nike een miljardenomzet en circa 30.000 mensen in dienst. Nike verkoopt haar producten via eigen winkels en via tal van andere sportzaken. Ook heeft Nike meerdere Nike Outlets, onder andere in Amsterdam. In de Nike Outlets worden de producten van Nike verkocht met aanzienlijke kortingen. Deze kortingen kunnen oplopen tot wel 70%.

Producten en assortiment

Nike verkoopt sport- en modeartikelen voor zowel mannen, vrouwen en kinderen. Het assortiment is onder te verdelen in:
  • Schoenen
  • Kleding
  • Sportaccessoires (bijvoorbeeld sporttassen, bidons, ballen, enzovoorts)

Hoewel bovenstaande opsomming zeer vereenvoudigd is, is het assortiment van Nike enorm uitgebreid. Nike heeft productlijnen voor bijna alle grote sporten zoals voetbal, tennis, golf, hardlopen, basketbal, skateboarding, fitness, enzovoorts. Nike heeft ook in de sportsponsoring een prominente rol. Zo sponsort Nike enkele van de grootste sporters en sportteams ter wereld.

Adresgegevens Nike Outlet Factory Store Amsterdam

Het adres van de Nike Outlet is als volgt:
  • Straat: Zuidermolenweg 58-60
  • Postcode: 1069 CG Amsterdam Osdorp
  • Telefoonnummer: 020-6109846

Nike Factory Store Amsterdam



Openingstijden Nike Outlet Factory Store Amsterdam

De openingstijden van de Nike outlet zijn als volgt:
  • Maandag: 12.00 - 20.00 uur
  • Dinsdag: 10.00 - 20.00 uur
  • Woensdag: 10.00 - 20.00 uur
  • Donderdag: 10.00 - 21.00 uur
  • Vrijdag: 10.00 - 21.00 uur
  • Zaterdag: 10.00 - 18.00 uur
  • Zondag: 12.00 – 17.00 uur

Bereikbaarheid Nike Outlet

De Nike Outlet is uitstekend bereikbaar op verschillende manieren, bijvoorbeeld per auto, openbaar vervoer of fiets. Onderstaand is per vervoersmiddel aangegeven hoe je de Nike Factory Store het beste kunt bereiken.

Met de auto

De Nike Outlet ligt in het stadsdeel Amsterdam Osdorp (westzijde van Amsterdam in de nabijheid van vliegveld Schiphol). In de directe omgeving liggen meerdere snelwegen, bijvoorbeeld de A4, A5, A9 en A10. Meerdere afritten geven je de mogelijkheid om via de snelweg bij de Nike Outlet te geraken. Eenmaal aangekomen op de Zuidermolenweg (wat op een industrieterrein is gelegen) kan je nabij de winkel eenvoudig parkeren. De omgeving is ruim opgezet en er zijn meer dan genoeg parkeerplaatsen.

Openbaar vervoer en fiets

Wie met het openbaar vervoer naar de Nike Outlet wil reizen kan gebruik maken van de bus. Busstation Zuidermolenweg is vlakbij de winkel gelegen. Ook zijn er enkele tramhaltes dichtbij de winkel, namelijk de haltes Matterhorn (tramlijn 1) en Dijkgraafplein (tramlijn 17). Eventueel kan er met de bus ook de aansluiting met de trein worden gemaakt. Buslijn 63 heeft namelijk een halte bij treinstation Amsterdam Lelylaan. Dit treinstation ligt overigens op circa 60 minuten lopen van de Nike Outlet. Wanneer je in de nabijheid woont van de Nike Outlet kan ook de fiets worden gepakt die voor de deur kan worden gestald.

Lees verder

© 2013 - 2024 Advies-eb, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Designer Outlet Roosendaal: adres, openingstijden & parkerenIn het Brabantse Roosendaal kunnen modeliefhebbers naar hartenlust shoppen bij één van de grootste outletcenters van Ned…
Outlet shoppen; wat is het en waar doe je het?Outlet shoppen; wat is het en waar doe je het?De term komt vaak voorbij in glossies en magazines, maar wat is het nou precies? En vooral, waar kan het? Het blijkt een…
Inzicht in Marketing: succesvolle strategie sportmerk NikeInzicht in Marketing: succesvolle strategie sportmerk NikeWat komt er in je op wanneer je de zin ‘Just do it’ tegenkomt? En aan welk merk denk je meteen wanneer je een swoosh-sym…
Designer outlet en outlet shoppenDesigner outlet en outlet shoppenDesigner outlet is dure en exclusieve merk kleding kopen tegen veel goedkopere prijzen, in grote en stijlvolle shoppingc…
ICI PARIS XL: winkels, adressen en openingstijdenICI PARIS XL is een fenomeen wanneer het aankomt op producten zoals parfum, cosmetica en verzorgingsproducten. In Nederl…
Bronnen en referenties
Reactie

Inge Regter, 27-07-2015
Hallo,
Ik heb een vraagje. Ik ben al heel lang op zoek naar de nike air Max 1 dames print nsw liberty of Londen sail/medium grijs/licht bone maat:37,5 of 38. Heeft u die misschien nog?
Met vriendelijke groet Inge regter Reactie infoteur, 28-07-2015
Dit artikel behoort niet tot Nike zelf toe maar is alleen puur informatief. Ik adviseer u om het telefoonnummer eens te bellen dat in het artikel is weergegeven.

Advies-eb (275 artikelen)
Laatste update: 10-11-2014
Rubriek: Zakelijk
Subrubriek: Detailhandel
Bronnen en referenties: 2
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.