G-Star Outlet Amsterdam Osdorp: adres, openingstijden, pasje

G-Star Outlet Amsterdam Osdorp: adres, openingstijden, pasje G-Star is een bekend Nederlands kledingmerk met winkels over de hele wereld. Naast de winkels heeft G-Star enkele outlet stores, waaronder één in Amsterdam Osdorp. Bij de outlet store worden de artikelen van G-Star verkocht met tientallen procenten korting. Een lidmaatschap voor de outlet is verkrijgbaar voor zowel bedrijven als particulieren. Onderstaand is beschreven hoe je een lid kunt worden en een pasje kunt aanvragen. Tevens is informatie over het bezoeken van de G-Star Outlet Amsterdam Osdorp gegeven zoals het adres, de bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer, waar je kunt parkeren en wat de openingstijden zijn.

Inhoud


G-Star

In 1989 is G-Star opgericht in Amsterdam door Jos van Tilburg. In 1989 heette het merk nog Gap-Star, maar later werd dat ingekort tot G-Star. G-Star verkoopt mode, kleding en schoenen voor zowel mannen en vrouwen. Momenteel heeft G-Star winkels in Europa, de Verenigde Staten, Azië en Australië. Ook heeft G-Star een webshop waar de producten online gekocht kunnen worden.

G-Star Outlets Nederland

Naast de gewone winkels en online webshop heeft G-Star nog enkele outlet stores in Nederland, Duitsland en Frankrijk. In de outlet stores worden samples, restvoorraden en b-kwaliteit producten verkocht tegen een zeer gereduceerde prijs. Onder andere in Amsterdam Osdorp is een grote outlet store te vinden. Een overzicht van de overige G-Star Outlets vind je in overzicht G-Star outlets Nederland.

Adresgegevens G-Star Outlet Amsterdam

Het adres van de G-Star outlet store in Amsterdam Osdorp is als volgt:
 • Adres: Zuidermolenweg 60
 • Postcode: 1069 CG Amsterdam Osdorp

Locatie G-Star Outlet Amsterdam OsdorpG-Star Outlet lidmaatschap

De outlet winkels van G-Star zijn alleen toegankelijk wanneer je een lidmaatschap hebt. Je bent lid wanneer je een Outlet Member Card hebt. Om in aanmerking te kunnen komen voor een pasje voor de G-Star Outlet moest je voorheen een eigen bedrijf hebben of in loondienst zijn bij een aangesloten werkgever. Tegenwoordig kunnen ook particulieren een lidmaatschap inclusief pasje van de outlet bemachtigen. Ondernemers hebben als voordeel dat ze bijvoorbeeld worden uitgenodigd voor speciale bedrijvenacties met extra kortingen. Particulieren worden niet uitgenodigd voor deze bedrijvenacties.

G-Star Outlet pasje aanvragen

Onderstaand zijn voor verschillende aanvraagprocedures uitgewerkt.

Optie 1: je bent in loondienst bij een bij G-Star aangesloten werkgever

Wanneer je werkgever is aangesloten bij de G-Star Outlets heb je de kans om een lidmaatschap aan te vragen. Ga als volgt te werk:
 • Een lidmaatschap moet worden aangevraagd door het bedrijf waar je in dienst bent. Laat een werknemer (of doe het zelf) namens je bedrijf een aanvraag voor een lidmaatschap doen. Dit kan door een email te sturen naar het emailadres outlet-amsterdam@g-star.com of outlet@g-star.com waarin aangegeven moet worden dat een lidmaatschap gewenst is. Het is niet mogelijk voor bedrijven om een lidmaatschap in de outlet aan te vragen.
 • De G-Star Outlet zal het bedrijf waar je in dienst bent een email terugsturen waarin aanvullende gegevens worden gevraagd
 • De gevraagde gegevens zullen moeten worden beantwoord
 • Een lidmaatschap ontvangen duurt vervolgens maximaal twee weken.
 • Het lidmaatschap is te gebruiken door alle werknemers van het bedrijf waar je in loondienst bent
 • Je moet altijd legitimatie en bewijs van indienststelling (bijvoorbeeld een loonstrookje of werkpasje) meenemen wanneer de outlet wordt bezocht

Optie 2: je hebt een eigen bedrijf

Wanneer je een eigen bedrijf hebt is het mogelijk om op je eigen bedrijfsnaam een lidmaatschap aan te vragen. Het maakt niet uit of je werknemers in dienst hebt:
 • Je stuurt een email naar outlet-amsterdam@g-star.com of outlet@g-star.com waarin je aangeeft dat je graag een lidmaatschap wilt. Het is dus niet mogelijk voor bedrijven om een lidmaatschap in de outlet aan te vragen.
 • De outlet zal terugmailen en om aanvullende gegevens vragen
 • Beantwoord deze email door de gevraagde aanvullende gegevens terug te sturen
 • Vervolgens ontvang je binnen maximaal twee weken het lidmaatschap
 • Wanneer je de outlet bezoekt moet je altijd een legitimatiebewijs meenemen en een bewijs dat het jouw bedrijf is.

Optie 3: particulieren

In tegenstelling tot bedrijven is het voor particulieren gewoon mogelijk om in de outlet een lidmaatschap aan te vragen. Om het lidmaatschap aan te kunnen vragen moet je wel een geldig legitimatiebewijs meenemen. Als particulieren heb je geen recht op deelname aan acties gericht op bedrijven. Wel zijn alle weekaanbiedingen gewoon van toepassing.

Voorwaarden lidmaatschap

 • Een lidmaatschap is gratis
 • Je mag als lid 3 introducés meenemen
 • Een pasje is niet overdraagbaar aan andere mensen (strikt persoonlijk)
 • Het lidmaatschap is ook geldig voor de G-Star Outlets in Spijkenisse en Andelst (Nijmegen)

Bereikbaarheid auto en parkeren

De outlet van G-Star is gelegen in Amsterdam Osdorp (westen van Amsterdam) en is gelegen nabij de snelwegen A4, A5, A9 en A10 (niet ver van Schiphol). Parkeren in de buurt van de winkel is gewoon mogelijk, er is voldoende openbare parkeergelegenheid.

Bereikbaarheid openbaar vervoer en fiets

Het dichtstbijzijnde treinstation is Amsterdam Lelylaan en is op ruim 1 uur loopafstand gelegen. Daarom is het beter om vanaf het treinstation de tram of bus te pakken. Zo stopt buslijn 63 vlakbij de winkel (busstation Zuidermolenweg). Ook de tramhaltes Dijkgraafplein (lijn 17) en Matterhorn (lijn 1) zijn op slechts enkele honderden meters lopen afstand. Uiteraard is de outlet ook prima per fiets te bereiken.

Openingstijden G-Star Outlet Amsterdam

De openingstijden van de G-Star Outlet zijn als volgt:
 • Maandag: 10.00 - 21.00 uur
 • Dinsdag: 10.00 - 21.00 uur
 • Woensdag: 10.00 - 21.00 uur
 • Donderdag: 10.00 - 21.00 uur
 • Vrijdag: 10.00 - 21.00 uur
 • Zaterdag: 10.00 - 18.00 uur
 • Zondag: 11.00 18.00 uur

Lees verder

© 2013 - 2024 Advies-eb, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Designer Outlet Roosendaal: adres, openingstijden & parkerenIn het Brabantse Roosendaal kunnen modeliefhebbers naar hartenlust shoppen bij één van de grootste outletcenters van Ned…
Designer outlet en outlet shoppenDesigner outlet en outlet shoppenDesigner outlet is dure en exclusieve merk kleding kopen tegen veel goedkopere prijzen, in grote en stijlvolle shoppingc…
G-star, Just the productG-star, Just the productG-star is een bekend merk dat kleding produceert en verkoopt in veel landen in de wereld. Sinds enkele jaren is het een…

De Bazaar Beverwijk: openingstijden en adres Zwarte MarktDe Bazaar Beverwijk: openingstijden en adres Zwarte MarktDe Bazaar in Beverwijk wordt ook wel de Zwarte Markt genoemd. Het is een zeer grote overdekte markt die elke week tiendu…
Bronnen en referenties
 • www.g-star.com
Reacties

Rietje, 22-03-2017
Kan ik online een pasje aanvragen als particulier? Reactie infoteur, 23-03-2017
Ja dat is mogelijk

J. Bonnier, 21-12-2016
Ben pasje kwijt. hoe kom ik aan een nieuw pasje? Reactie infoteur, 08-02-2017
Neem even contact op met de outlet, zij kunnen u helpen

Audry Rensch, 06-08-2016
Beste,
Ik wil graag een outlet pas aan vragen. Hoe gaat dat? Reactie infoteur, 08-08-2016
Beste Audry,

Hoe een pas aangevraagd kan worden staat in het artikel.

Mvg

Ina van Meeteren, 31-10-2015
Vandaag, 31 oktober, 2 zwarte overhemden gekocht met drukknopen. Thuis blijkt bij allebei de overhemden de drukknopen kapot te zijn. Kan ik deze omruilen voor andere overhemden? Waarschijnlijk zijn alle overhemden in de winkel kapot. Reactie infoteur, 01-11-2015
Ik adviseer u om contact op te nemen met de winkel via het e-mailadres

Daisy, 19-08-2015
Ik zou graag zo een outlet pasje willen aanvragen. Moet dat bij de winkel zelf of kan dat ook online.

Met vriendelijke groet,
Daisy Tromp Reactie infoteur, 21-08-2015
Dit moet in de winkel

Renee, 26-06-2015
Is het ook mogelijk voor particulieren een pasje aan te vragen van G-Star outlet Osdorp, zo ja hoe kan ik dat dan regelen.
Mvg Renee Reactie infoteur, 29-06-2015
Beste Renee,

In het artikel is uitgelegd hoe je als particulier een pasje kunt aanvragen.

Mvg

Matthijs, 07-05-2015
Hoi,
Kan ik bij aankopen in de winkel gebruik maken van het pasje van mijn collega?

Groet,
Matthijs Reactie infoteur, 08-05-2015
Een pasje is strikt persoonlijk

Said, 13-02-2015
Mijn pasje is in de loop van de tijd een beetje gaan vervagen. Is dit een probleem? zo ja, wat kan ik er aan doen om een nieuw pasje te krijgen etc.

mvgr. Reactie infoteur, 22-02-2015
Je kunt het emailadres dat in het artikel is weergegeven mailen en je vraag stellen. Of je kunt het voorleggen in de outlet zelf

Juliette, 27-12-2014
Hoe kan ik particulier een pas voor Amsterdam aanvragen? Ik zie alleen de voorwaarden die beschreven zijn en de omschrijving particulier. Moet je het in de vestiging aanvragen? Reactie infoteur, 27-12-2014
Gewoon in de outlet zelf kan je een lidmaatschap aanvragen.

Petra, 19-12-2014
Hallo

Ik las dat er zondag een extra kortingsdag is bij de gstar outlet. Nog eens 30% op de aanbiedingen. Maar is dat ook in Amsterdam?

Ik hoor het graag

Groeten petra Reactie infoteur, 21-12-2014
Ik adviseer je om je vraag even te stellen via outlet-amsterdam@g-star.com

Thomas, 30-11-2014
Zijn jullie 5dec open op normale tijd?

groetjes,
Thomas Reactie infoteur, 01-12-2014
Om dit te weten kan je het best even outlet-amsterdam@g-star.com mailen

Linda, 23-09-2014
Hallo,

Mijn emailadres is onlangs gehackt. Mijn G-star Outlet Membercard en lidmaatschap staat nog op mijn oude emailadres. Waar, aan wie en hoe kan ik mijn nieuwe emailadres doorgeven zodat ik weer met de juiste gegevens ben ingeschreven.

Hoor t graag.

groet,

Linda Reactie infoteur, 23-09-2014
Ik zou een mail sturen nar outlet-amsterdam@g-star.com of outlet@g-star.com en vragen hoe je dit kan oplossen

Erik, 11-06-2014
Ik wil binnenkort een paar introducés meenemen naar de outlet in Osdorp. Moeten deze dan beslist werkzaam zijn binnen mijn bedrijf of maakt dat niet uit? Reactie infoteur, 19-06-2014
Dat maakt volgens mij niet uit. Om er zeker van te zijn kan je een mail sturen naar het emailadres in het artikel

Saskia, 28-05-2014
Zojuist gebeld naar Amsterdam en deze zijn op Hemelvaartsdag open van 11.00-18.00 uur. Reactie infoteur, 28-05-2014
Bedankt voor de informatie

Melanie, 27-05-2014
Donderdag is het Hemelvaartsdag. Is de outlet in Osdorp open? Reactie infoteur, 28-05-2014
Zie de volgende reactie. Daaruit blijkt dag ze open zijn.

Josie, 27-04-2014
Aangezien het een feestdag is, zou ik graag willen weten of de vestiging in Osdorp op zondag 4 mei open is, en wat de openingstijden zijn. Reactie infoteur, 28-04-2014
Ik verwacht dat ze wel gewoon open zijn. Je zou voor de zekerheid een mail kunnen sturen naar outlet-amsterdam@g-star.com

Don, 12-02-2014
Ik zou graag willen weten welke dagen de kleding word bijgevuld in de winkel? Reactie infoteur, 13-02-2014
Beste Don,

Dat weet ik niet. Je zou een email kunnen sturen naar outlet-amsterdam@g-star.com

Mvg

Daphne, 07-02-2014
Ik kom uit Gouda en twijfel tussen de outlet in Spijkenisse en Amsterdam. Is er een verschil in grote en assortiment? Reactie infoteur, 11-02-2014
Beste Daphne,

Er is niet veel verschil qua assortiment. De outlet in Amsterdam is wel wat groter.

Mvg

Sandra, 23-01-2014
Ik wil graag in het bezit komen van een G starpasje maar vind het raar dat ik dit enkel via mijn werk kan regelen. Ik wek bij Tsn thuiszorg en mijn man werkt bij de KLM en eerlijk gezegd vind ik niet dat onze werkgevers toestemming moeten geven voor de merken die wij graag kopen. Is het echt alleen te verkrijgen via je werkgever
Groetjes Sandra graas Reactie infoteur, 26-01-2014
Helaas wel momenteel. Je zou de Outlet eens kunnen mailen en je mening geven.

Linda, 12-10-2013
Je hoeft niet naar de winkel te gaan zodat je daar terecht kan. Want dat kan niet! Eerst een pasje aanvragen. Kan niet bij de winkel zelf. Er staat verkeerde info op deze site. Door deze site stonden we voor jan l*l daar! Reactie infoteur, 13-10-2013
Beste Linda,
Je hebt gelijk, de voorwaarden zijn recent aangepast. Ik heb even rondgebeld en vervolgens de nieuwe aanvraagprocedure in het artikel uitgelegd. Excuses voor het ongemak, maar ik had zelf niks gehoord over de gewijzigde procedures.
Mvg

Nesmiye, 11-10-2013
Graag wil ik aanvraag doen voor pasje.

mvgr nesmiye Reactie infoteur, 13-10-2013
Beste,

In het artikel staat beschreven hoe je een pasje kunt aanvragen.

Mvg

George van der Wolf, 10-10-2013
Graag zou ik in het bezit willen komen van een pas voor de outletstore in Amsterdam.

Vr.gr. G. van der Wolf Reactie infoteur, 13-10-2013
Beste,

In het artikel staat beschreven hoe je een pasje kunt aanvragen.

Mvg

A. de Jong, 10-10-2013
Beste Menner/ Mevrouw
Ik wil graag in aanmerking komen voor een pasje voor ons bedrijf. Is het mogelijk een pas online aan te vragen? Reactie infoteur, 13-10-2013
Beste heer/mevrouw de Jong,

Je kunt een pas via de email aanvragen. In het artikel is uitgelegd hoe dit werkt.

Mvg

B. Parson, 03-10-2013
Beste G-Star ik ben mijn pasje verloren en wil graag een nieuwe aanvragen. Kan ik tot die tijd met mijn legitimatie bij de outlet melden als ik iets wil kopen?
vr.gr. Bob Parson Reactie infoteur, 03-10-2013
U kunt uw vraag het beste sturen naar  outlet@g-star.com

Esther, 01-10-2013
Goedemiddag,

ik ben van de personeelsvereniging van het Zaans Medisch Centrum.
Het blijkt dat wij verouderde versies van het aanmeldingsformulier hebben.
Hoe kom ik aan nieuwe?

Alvast bedankt voor uw reactie.

Met vriendelijke groeten Reactie infoteur, 03-10-2013
U kunt het beste even mailen naar  outlet@g-star.com

Laura Blaauw, 18-09-2013
29-08-2013 heb ik een bevestiging gehad dat de card opgestuurd zou worden, echter tot nu toe heb ik deze nog niet ontvangen. Kan ik de card al binnenkort ontvangen?

Groet Laura Blaauw Reactie infoteur, 20-09-2013
Beste Laura,

Je kan het beste een mailtje sturen naar het emailadres van G-Star (staat in het artikel).

Mvg

Ton Henselmans, 03-09-2013
Goedemorgen,

Ik wil vanavond bij G star outlet langskomen. Ik ben nog niet in het bezit van een pasje. Kan ik dat ter plekke regelen? Reactie infoteur, 03-09-2013
Beste ton,

in het artikel staat een hele paragraaf over hoe je een pasje kunt krijgen aan de deur.

Mvg

Advies-eb (275 artikelen)
Laatste update: 17-11-2014
Rubriek: Zakelijk
Subrubriek: Detailhandel
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.