Fashioncheque: waar te koop en waar te besteden?

Fashioncheque: waar te koop en waar te besteden? Het is een vaak terugkerend item: wat moet je toch als cadeau kopen voor je vriend(in), moeder, collega, enzovoorts? Een eenvoudig en altijd in de smaak vallend cadeau is de Fashioncheque. De Fashioncheque is een cadeaubon die voor modedoeleinden kan worden gebruikt. Wanneer iemand van mode houdt is het dus een goede optie deze persoon een Fashioncheque te geven. Maar waar koop je een Fashioncheque? En waar is de Fashioncheque te besteden? Kom alles te weten over waar je een Fashioncheque kunt kopen en uitgeven. Ook is informatie opgenomen over de verschillende bedragen die je kan kiezen en over hoe lang het saldo van een Fashioncheque geldig is.

Fashioncheque

De Fashioncheque is de laatste jaren een steeds populairder wordende cadeaubon. Zoals de naam al aangeeft is de Fashioncheque te besteden voor modedoeleinden zoals kleding, schoenen, accessoires, etc. Voor modebewuste mensen is de Fashioncheque wellicht het ideale cadeau om te krijgen. De Fashioncheque kan zowel door particulieren als door bedrijven worden gekocht, dus ook als relatiegeschenk of voor personeel kan het een leuk cadeau zijn.

Fashioncheque kopen

Een Fashioncheque is zowel in winkels als online te koop.

Winkels

De Fashioncheque is op zeer veel plaatsen in Nederland te koop bij deelnemende winkels. Tot de verkopers behoren diverse landelijke winkelketens, waaardoor je nooit ver hoeft te reizen voor een verkooppunt. Op de website van Fashioncheque is middels de Shopfinder te zien welke aangesloten modewinkels de Fashioncheque verkopen. Door te zoeken op plaatsnaam krijg je een overzicht welke verkooppunten in of nabij je woonplaats de Fashioncheque verkopen. Bij de verkopende winkels zijn de Fashioncheques verkrijgbaar in vaste waardes van 20, 50 en 150,-.

PostNL Postkantoren en Primera

Bij de PostNL Postkantoren en de filialen van Primera is het ook mogelijk om de Fashioncheque te kopen. Het is mogelijk om ze in ieder gewenst bedrag tussen de 10 en 150 op te laten waarderen.

Online

Hoewel er vele honderden verkooppunten zijn in Nederland is het niet nodig om je huis uit te gaan voor de aankoop van een Fashioncheque. De Fashioncheque is namelijk ook online te kopen via de website van Fashioncheque. Na het online bestellen van een Fashioncheque ontvang je de cadeaubon binnen drie werkdagen thuis. De meeste bonnen zijn echter al binnen één tot twee dagen in huis. Om verzekerd te zijn van bezorging binnen 24 uur is het mogelijk om te kiezen voor de 24-uurs levering van PostNL. Online kan de Fashioncheque worden opgewaardeerd met ieder gewenst bedrag tussen de 10 en 150.

Activeren Fashioncheque

Een online bestelde Fashioncheque is te activeren met de activeringscode die je ontvangt per e-mail. Hiertoe voer je in het activeringsscherm het kaartnummer en de activeringscode in. Fashioncheques die zijn gekocht bij Primera, PostNL of bij één van de deelnemende modewinkels zijn direct geactiveerd.

Acceptanten Fashioncheque

De Fashioncheque wordt geaccepteerd op duizenden plaatsen door het hele land. Daartoe behoren grote en kleinere winkelketens in diverse segmenten. Ook diverse webwinkels en kleine boetiekjes accepteren de cadeaubon. Op de website van Fashioncheque is middels de Shopfinder te zien bij welke winkels de bon kan worden gebruikt. Door je plaatsnaam in te vullen krijg je een overzicht welke winkels dit zijn nabij je eigen huis.

Geldigheid Fashioncheque en saldo

Het tegoed dat op de Fashioncheque staat is maximaal één jaar na activatie geldig. Het tegoed is al die tijd vrij te gebruiken, waarbij het niet noodzakelijk is om het gehele bedrag in een keer te besteden. Het gebruikte bedrag wordt gewoon afgeboekt en het restantbedrag blijft op de kaart staan. Dit restantbedrag is een andere keer weer te gebruiken. Uiteraard is het ook mogelijk om bij een tekortkomend saldo het verschil met geld of pinbetaling bij te betalen. Via de website van Fashioncheque is middels het unieke kaartnummer het actuele saldo op te vragen via de saldochecker.

Bedrag Fashioncheque

Een Fashioncheque is verkrijgbaar in diverse bedragen. Zo is de Fashioncheque verkrijgbaar bij de deelnemende modewinkels in de waardes 20, 50 en 100 euro. Bij de PostNL Postkantoren, Primera en via de webshop van Fashioncheque kan je zelf ieder bedrag kiezen tussen de 10 en 150 euro. Je kan het dus zo goedkoop of zo duur maken als je zelf wilt. Een Fashioncheque is overigens niet opnieuw op te waarderen.

Contact

Wanneer je vragen of opmerkingen hebt over Fashioncheque kan contact worden opgenomen via onderstaande contactgegevens:
  • Telefoonnummer: 023-5518130
  • E-mailadres: contact@fashioncheque.com

Ook wanneer een winkel wel in de Shopfinder staat, maar de Fashioncheque in de praktijk toch niet accepteert kan dit worden doorgegeven via bovenstaande contactgegevens.

Fashioncheque app

Fashioncheque heeft een handige applicatie uitgebracht voor op je mobiele telefoon. Met de Fashioncheque app kan je op elk moment je saldo checken en acceptanten van de cadeaubon vinden. De app is te downloaden voor Android en IOS systemen.

Lees verder

© 2012 - 2024 Advies-eb, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Cadeaubon: leuk om te gevenCadeaubon: leuk om te gevenSoms heb je werkelijk geen idee wat te geven aan iemand die jarig is en met geld aankomen vind je wel erg saai. Een cade…
De verschillende giftcards en cadeaubonnenDe verschillende giftcards en cadeaubonnenTijdens feestdagen geven mensen elkaar steeds vaker een giftcard, omdat ze vaak niet weten wat iemand wil hebben. Dit wo…
Dansschoenen in sprookjes van Grimm, Perrault en AndersenDansschoenen in sprookjes van Grimm, Perrault en AndersenVolgens de reclame zijn vrouwen gek op mode, vooral op schoenen! Zie de reclame van 'Fashioncheque' waar een vrouw pas g…

Uggs: outlet adressen, kortingscodes en wanneer sale?Ugg laarzen, ook wel Uggs genaamd zijn zeer populair. Dat is niet zo vreemd, want de laarzen zitten heerlijk comfortabel…
Verkeerd geprijsd artikel kopenVerkeerd geprijsd artikel kopenTijdens het winkelen komt men een artikel tegen dat een veel lagere prijs heeft dan normaal, terwijl het geen aanbieding…
Bronnen en referenties
  • Inleidingsfoto: ELANUSA, Pixabay
  • www.fashioncheque.com
Reacties

Ina, 21-02-2016
Bij welke winkels zijn ze in ommen te besteden? ook bij ter stal in ommen? Reactie infoteur, 26-02-2016
Volgens de Shopfinder is Ter Stal inderdaad een acceptant

Yvonne, 19-02-2016
Kan de fashioncheque ook in gewissels worden bij de H&M Reactie infoteur, 26-02-2016
Nee dat is niet mogelijk

Mevr R. Visser, 18-02-2016
Kan ik de cheque ook bij Duifhuizen tassenwinkels inleveren. Reactie infoteur, 26-02-2016
Hier kunt u alle acceptanten vinden:
http://www.fashioncheque.com/nl/winkels

Ria, 11-02-2016
Welke winkels kan ik de faschioncheqeu gebruiken. ik kom uit Breda en wil deze daar gaan gebruiken.

groetjes Ria Reactie infoteur, 16-02-2016
U kunt hiervoor de winkelzoeker gebruiken op de website van Fashioncheque

Emma, 21-12-2015
Kan de bon ook bij de Hema ingeleverd worden? Reactie infoteur, 21-12-2015
Nee helaas niet

H., 15-10-2014
Bij aankoop van de fashioncheque moet je 0.99 betalen voor de verpakking. Er is echter maar 1 verpakking en de kaart is niet te koop zonder. Slechte zaak! Laat mensen zelf de keuze hoe ze de kaart willen inpakken en laat de extra kosten voor verpakking als keuze. Reactie infoteur, 16-10-2014
Dat is inderdaad enigszins vreemd. Maar dit artikel is niet van Fashioncheque zelf. U kunt uw opmerking wellicht stellen via https://www.fashioncheque.com/nl/klantenservice.html

Marjon, 24-07-2014
Kan deze fashioncheque ook in Engeland besteed worden? Reactie infoteur, 24-07-2014
Nee dat kan niet

Tim, 02-07-2014
Erg jammer dat je voor het opwaarderen van een fashioncheque 0,97 moet betalen. Geen enkele andere cadeaukaart brengt deze kosten in rekening! Hoe kan dit!? Reactie infoteur, 02-07-2014
Dat weet ik niet, ik werk zelf niet bij Fashioncheque. Je zou wellicht de klantenservice kunnen bellen? Het telefoonnummer is 023-5518130

T. de Vente, 01-07-2014
Waar kan ik mijn fashioncheque besteden, woon in zwanenburg. Reactie infoteur, 01-07-2014
In Zwanenburg zelf is er maar een beperkt aantal acceptanten. In het nabij gelegen Haarlem en Amsterdam zijn er wel veel acceptanten van de Fashioncheque. Zie ook de Shopfinder op de website van de Fashioncheque.

Moniek, 14-05-2014
Ik woon in vlijmen waar kan ik fasion check in leveren? Reactie infoteur, 15-05-2014
Beste Moniek,
Op de website van Fashioncheque staat een shopfinder waar je de woonplaats kunt invullen. Je krijgt dan direct een overzicht van alle winkels in de omgeving waar de Fashioncheque wordt geaccepteerd.
Mvg

Janna, 19-03-2014
Ik heb een Fashioncheque gekregen Maar weet niet waar ik die kan inleveren. Ik woon in Amsterdan postcode 1064. Ik hoop dat u mij verder kan helpen hier mee.
Vast bedankt Reactie infoteur, 19-03-2014
Op de website van Fashioncheque is een shopfinder te vinden. Hier kan je onder andere winkels selecteren op postcode.

Liesimmink, 05-02-2014
Waar kan ik mijn faschioncheque in Emmen in leveren? Reactie infoteur, 05-02-2014
Een overzicht kan je vinden op de website van Fashioncheque onder het kopje "vind een shop"

Jannie, 01-01-2014
Hoe kom ik te weten wat mijn cheque waard is? Reactie infoteur, 02-01-2014
Op de website van Fashioncheque staat een saldochecker. Daar kan je de code van je kaart invullen en je saldo te weten komen.

Willy Dijkstra, 05-12-2013
Welke winkels in leeuwarden of sneek kan ik terecht met de fashioncheque? Reactie infoteur, 06-12-2013
Je kunt de shopfinder op de site van Fashioncheque gebruiken om acceptanten te zoeken.
Mvg

Karin Groenewegen, 05-07-2013
Ik ben ook aan het kijken waar ik mijn fashion cheque in kan leveren maar niet echt in bekende modewinkels. ik woon in Eindhoven ik dacht wel mij Miss Etam maar verder weet ik ook niet waar. Reactie infoteur, 10-07-2013
Beste Karin,

Op deze website vind je een overzicht:
http://winkels-fashioncheque.jouwweb.nl/eindhoven

Mvg

W. Kielenstijn, 02-06-2013
Welke kledingzaken accepteren de fashioncheque? Reactie infoteur, 03-06-2013
Op de website van Fashioncheque kunt u een shopfinder vinden waarmee u alle winkels kunt zien die deelnemen.

Hennie, 28-05-2013
Zijn er ook winkels van fashioncheque waar ik schoenen kan kopen in geldrop? Reactie infoteur, 03-06-2013
Beste lezer,

Klinkenberg Schoenen, Schoenenreus, Mulders Damesschoenen volgens de shopfinder van Fashioncheque.

Mvg

Nijmeijer, 17-05-2013
Ik wou voor mijn Fashioncheque schoenen kopen maar in Zwolle
Kon ik mijn Fashioncheque niet in leveren waar kan ik dat wel?
Mvg Gerrit Nijmeijer Reactie infoteur, 03-06-2013
Volgens de shopfinder van Fashioncheque zijn er ruim 60 bestedingspunten in Zwolle

Kelly, 06-05-2013
Goedendag,

Is de fashioncheque ook in te leveren bij de hunkemuller?

Mvg kelly Reactie infoteur, 03-06-2013
Ja

Y. Vissers, 19-07-2012
Beste lezer,
tot heden toe geen winkel gevonden die de fashioncheque acepteert!
Waar kan ik die toch inleveren? (Omgeving Etten-Leur)

Vr. grt. Y. Vissers Reactie infoteur, 19-07-2012
Beste heer/mevrouw Vissers,

Wanneer u op de website van Fashioncheque kijkt bij de Shopfinder kunt u zoeken op woonplaats. Ik heb even gekeken en gezien dat er in Etten-Leur diverse winkels zijn die een Fashioncheque accepteren.

Met vriendelijke groet

Advies-eb (275 artikelen)
Laatste update: 26-01-2017
Rubriek: Zakelijk
Subrubriek: Detailhandel
Bronnen en referenties: 2
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.