Fashioncheque: verpakkingen en varianten

Fashioncheque: verpakkingen en varianten De Fashioncheque wint snel aan populariteit en is bij steeds meer winkels in Nederland te besteden. Het is dan ook één van de meest gegeven cadeaubonnen tijdens verjaardagen, de feestdagen of bijvoorbeeld aan personeel. Behalve de standaard giftcard is de Fashioncheque ook verkrijgbaar in verschillende varianten en met leuke cadeauverpakkingen. Hierdoor is het mogelijk om de cadeaubon aan te laten sluiten bij verschillende redenen om een Fashioncheque te geven. De meeste extra varianten zijn verkrijgbaar tegen een kleine meerprijs.

Wat is Fashioncheque?

Een Fashioncheque is een cadeaubon die kan worden gebruikt voor de aankoop van mode zoals kleding, schoenen, modeaccessoires, enzovoorts. De Fashioncheque beleeft de laatste jaren een opmars als ideale cadeau voor een vriendin, moeder of collega die modebewust is. De Fashioncheque is te koop via de website van Fashioncheque, bij tankstations en bij vele aangesloten modewinkels. De Fashioncheque is vervolgens weer te besteden bij duizenden modewinkels, waaronder enkele grote modeketens met winkels door het hele land. De Fashioncheque is verkrijgbaar in meerdere waardes en speciale varianten.

Gratis hangtag

De voordeligste verpakking is de gratis hangtag. Dit is een kartonnen omhulsel waarin de kaart zit. Het is niet mogelijk om de hangtag te voorzien van een persoonlijke wenstekst of om deze verder in te laten pakken.

Standaard verpakkingen

Een Fashioncheque wordt altijd geleverd in een verpakking. De standaard verpakking kost 97 eurocent. Via de website van Fashioncheque zijn er verschillende standaard verpakkingen verkrijgbaar. Het gaat hierbij om de verpakkingen met de namen Feestdagen, Fashionista, Magenta, Feest, Boyfriend, Esra, I Love You, Man, Jongen, Vrouw jurk, Vrouw shoppen, Love mama, Man en vrouw verliefd, Geslaagd, Voor mijn kampioen en Congratulations. Wanneer je een persoonlijke wenstekst wilt toevoegen wordt er nog 1 euro extra gerekend. Ook het laten inpakken van de Fashioncheque kost 1 euro extra.

Fashion and Flowers

Wat is er nou leuker dan mode te combineren met mooie bloemen? Fashioncheque heeft hiervoor speciaal gecombineerde producten in het assortiment:
  • Rozenverpakking, 7 rozen met een Fashioncheque inclusief gratis wenstekst
  • Luxe boeket, luxe boeket met een Fashioncheque inclusief gratis wenstekst
  • Deluxe boeket, extra luxe boeket met een Fashioncheque inclusief gratis wenstekst

Fashion and Wine

Tijdens een romantische avond met een geliefde wordt al snel een flesje wijn geopend. Dit is al honderden jaren een beproefd concept en mede hierdoor biedt Fashioncheque de mogelijkheid om een Fashioncheque met Moët & Chandon champagne te bestellen. Het cadeau kan eventueel worden voorzien van een persoonlijke wenstekst die 1 euro extra kost.

Overige verpakkingen

Naast bovenstaande uitvoeringen is de Fashioncheque ook in speciale uitvoeringen verkrijgbaar. Voorbeelden hiervan zijn wenskaarten met een speciaal motief (zoals bijvoorbeeld zebramotief of bloesemmotief) of met een boodschap (bijvoorbeeld een gelukswens). De wenskaarten zijn verkrijgbaar in twee formaten, namelijk A4 en A5 formaat. Om altijd een cadeau in huis te hebben verkoopt Fashioncheque ook een box met daarin 12 ongeladen Fashioncheques en 24 wenskaarten. Je kan dan zelf altijd op elk gewenst moment een Fashioncheque opwaarderen en iemand cadeau doen.

Lees verder

© 2013 - 2024 Advies-eb, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
De verschillende giftcards en cadeaubonnenDe verschillende giftcards en cadeaubonnenTijdens feestdagen geven mensen elkaar steeds vaker een giftcard, omdat ze vaak niet weten wat iemand wil hebben. Dit wo…
Cadeaubon: leuk om te gevenCadeaubon: leuk om te gevenSoms heb je werkelijk geen idee wat te geven aan iemand die jarig is en met geld aankomen vind je wel erg saai. Een cade…
Dansschoenen in sprookjes van Grimm, Perrault en AndersenDansschoenen in sprookjes van Grimm, Perrault en AndersenVolgens de reclame zijn vrouwen gek op mode, vooral op schoenen! Zie de reclame van 'Fashioncheque' waar een vrouw pas g…
Beloon je vaste trouwe klanten voor hun loyale koopgedragBeloon je vaste trouwe klanten voor hun loyale koopgedragAls vaste klant van een winkel verwacht men extra service van de winkelier of filiaalhouder. De trouwe klant koopt immer…
Bronnen en referenties
  • www.fashioncheque.com
Advies-eb (275 artikelen)
Laatste update: 26-01-2017
Rubriek: Zakelijk
Subrubriek: Detailhandel
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.