Uggs: outlet adressen, kortingscodes en wanneer sale?

Ugg laarzen, ook wel Uggs genaamd zijn zeer populair. Dat is niet zo vreemd, want de laarzen zitten heerlijk comfortabel en zijn lekker warm tijdens de wintermaanden. In dit artikel lees je alles over waar je Uggs kan kopen en welke verkooppunten er zijn. Ook worden er tips gegeven waarmee je je Uggs zeer voordelig kan kopen. Denk bijvoorbeeld aan Uggs kopen bij een outlet store, in de uitverkoop of sale, online, of met kortingscodes.

Het merk Ugg

Het bedrijf Ugg komt uit Australië en maakt van oudsher schoeisel gemaakt van schapenleer en schapenbont. Dit schoeisel werd gebruikt om de voeten snel weer op te warmen na het surfen. De laatste jaren maken de producten van Ugg een enorme opmars door als mode item, onder andere steeds meer beroemdheden dragen de producten. De producten die Ugg in het assortiment heeft zijn:
  • Laarzen
  • Instappers
  • Veterschoenen
  • Sneakers
  • Sandalen
  • Slippers
  • Pantoffels
  • Tassen
  • Onderhoudsproducten en andere accessoires.

De producten zijn er voor zowel mannen en vrouwen. Ook is er een kinder-, peuter- en babylijn. Binnen het grote assortiment zijn ook diverse producten te koop die niet van het karakteristieke schapenleer en schapenbont zijn gemaakt.

Verkooppunten Uggs

De producten van het merk Ugg zijn te koop via verschillende verkooppunten. Via de website van Ugg Australia is een overzicht te vinden van conceptwinkels, retail winkels en online webshops. Een overzicht van de verkooppunten is te vinden via de website van Ugg. Met de zoekfunctie kan je verkooppunten zoeken op woonplaats. Ugg producten zijn niet erg voordelig. Diverse kinderproducten, slippers, sandalen en pantoffels zijn verkrijgbaar vanaf circa 50 - 75 euro. De schoenen en laarzen kosten circa 100 euro. De meest exclusieve schoenen, laarzen en andere producten kosten al snel tussen de 200 en circa 500 euro. Toch zijn er manieren om voordeliger Ugg producten te kopen.

Uggs outlet winkels

Ugg verkoopt restvoorraden en samples via outlet stores. De kortingen kunnen oplopen tot soms wel 70%.

Maasmechelen Village (België)

Ugg Australia heeft een outlet store in Maasmechelen Village. De winkel is gesitueerd op nummer 9. Het telefoonnummer is +32(0)89702045.

Nederlandse outletcentrums

In Nederland zijn er enkele zeer grote outletcentrums, namelijk Rosada Fashion Outlet Roosendaal, Designer Outlet Roermond en Batavia Stad Lelystad. Alleen in Designer Outlet Roermond vind je een Ugg Outlet.

Koop Uggs in de uitverkoop

Koop je toch liever in een normale winkel, maar wil je toch voordeel? Dan is het een goede optie om te wachten op de uitverkoop in de winkels. Uggs kopen tijdens de zomersale of wintersale scheelt al snel enkele tientallen procenten. Wanneer de sale plaatsvindt is verschillend per modeketen. Een overzicht van de uitverkoopperiodes per modeketen is hier te vinden. Grofweg kan worden gezegd dat de zomersale in de maanden juni en juli plaatsvindt en de wintersale in de maanden december en januari.

Online Uggs kopen

Zoals al eerder is aangegeven zijn er verschillende online verkooppunten. Online zijn producten vaak goedkoper dan producten in de winkel. Dit heeft er mee te maken dat webshops geen duur pand in het centrum van een dorp of stad moet huren. In Nederland zijn er diverse websites die een online Uggs outlet uitbaten. Door goed de aanbiedingen via het internet te volgen kan je voordelig Ugg producten kopen.

Kortingscodes

Online zijn eenvoudig kortingscodes te vinden die gebruikt kunnen worden voor het ontvangen van korting op je aankopen in winkels en online in webwinkels. De kortingscodes of voordeelvouchers zijn in feite kortingen die je niet kunt laten liggen. In dit artikel lees je hoe de kortingscodes werken en waar je de beste codes kunt vinden.

Lees verder

© 2012 - 2024 Advies-eb, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
UGG, wat is het en waar komt het vandaan?UGG, waar komt het vandaan? Waarom heet het zo? Waarom zijn UGG laarzen zo hip? Dit artikel verschaft u alle antwoorden…
Uggs schoonmaken, hoe doe je dat?Het schoonmaken van Uggs is niet ingewikkeld. In vijf eenvoudige stappen kun je de laarzen er weer als nieuw uit laten z…
Uggboots, blijvend populair en tijdloosUggboots, blijvend populair en tijdloosUgg laarzen zijn immens populaire laarzen van schapenvacht. Het leer zit aan de buitenkant en de vacht zit aan de binnen…

Eindhoven: openingstijden, koopzondag, koopavond, uitverkoopEindhoven: openingstijden, koopzondag, koopavond, uitverkoopEindhoven is de vijfde stad van Nederland en de grootste stad in het zuiden van het land. De stad is bekend vanwege de h…
Fashioncheque: waar te koop en waar te besteden?Fashioncheque: waar te koop en waar te besteden?Het is een vaak terugkerend item: wat moet je toch als cadeau kopen voor je vriend(in), moeder, collega, enzovoorts? Een…
Bronnen en referenties
  • www.uggaustralia.com
Advies-eb (275 artikelen)
Laatste update: 10-02-2015
Rubriek: Zakelijk
Subrubriek: Detailhandel
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.