Thuiswerk via enquêtes invullen voor geld

Het invullen van enquêtes, oftewel vragenlijsten, is een vorm van thuiswerk. Het is voor zowel jong als oud en je hoeft er niet slim voor te zijn. Het is wel belangrijk dat je je mening kunt geven en delen. Het lijkt makkelijk geld verdienen, maar wellicht geen grote vetpot. Daarnaast moet het uiteraard wel betrouwbaar zijn. Want welke organisatie betaalt nou gebruikers die hun (soms ongezouten) mening geven? Dan klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Het gebeurt wel degelijk en daar kun je van profiteren!

Waarom betalen organisaties jou?

Organisaties zijn heel benieuwd naar de mening van online gebruikers. Een deel van deze gebruikers zijn namelijk potentiële kopers van producten. Wanneer een organisatie weet hoe men denkt over een nieuw product, kan de organisatie inspelen op de mening van de gebruikers. Zo kunnen ze het producten aanpassen als blijkt dat dat nodig is of de service verbeteren, vaak nog voordat het nieuwe product op de markt verschijnt.

Product dat aansluit bij wensen/eisen

Wat een bedrijf nooit wil is een product dat niemand koopt. Het is belangrijk dat het product aansluit bij de wensen en eisen van de koper en hoe fijn is het om daar zo snel mogelijk achter te komen. Organisaties betrekken hun gebruikers dus al vroeg in het proces, vaak nog voordat het product op de markt wordt geïntroduceerd.

Word je er rijk van?

De meeste mensen zullen er helaas niet rijk van worden. Toch is geld verdienen voor het geven van je eigen mening niet heel onprettig. Inkomsten verschillen per website uiteraard, maar vaak kun je denken aan een bedrag tussen de €0.50 en €3 per enquête. Hierbij ligt het er ook aan hoe groot de enquête is. Slim is om je aan te melden bij zo veel mogelijk bedrijven. Op die manier zul je meer enquêtes binnen krijgen. De inkomsten die je daaruit haalt zijn toch even mooi meegenomen!

Locatie

Het voordeel van dit type thuiswerk, is dat je zelf bepaalt waar je de werkzaamheden wilt uitvoeren. Dit kan zijn onderweg in de trein, thuis op de bank, onder de parasol in de trein en noem het maar op. Ook is het prima te combineren wanneer je een vaste baan hebt of nog op school zit. Er zijn geen vaste werktijden, maar deze kun je zelf op je eigen manier invullen.

Bekende aanbieders

Opinieland is een voorbeeld van zo’n aanbieder. Bij deze organisatie spaar je punten die op ten duur in te wisselen zijn voor cadeaubonnen van de Hema, Bijenkorf of Bol.com. Ook Ipsos en Stempunt zijn bekende aanbieders. Wanneer je bent aangemeld kun je je profiel invullen en krijg je inzicht in het feit of er nieuwe enquêtes beschikbaar zijn. Ook krijg je een melding per e-mail wanneer deze op de website zijn geplaatst. Na het invullen van de enquêtes ontvang je punten, die je om kunt wisselen voor echt geld.

Opletten geblazen

Waar je echter wel op moet letten is het feit of je te maken hebt met betrouwbare aanbieders. Organisaties waarbij je je alleen kunt inschrijven als een bedrag betaald hebben vaak geen goede bedoeling. Het is te risicovol om dit te doen, want de kans is groot dat er niet of nauwelijks werk beschikbaar is en jij wel hebt betaald. Wees op je hoede!
© 2012 - 2024 W-mdr90, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Is het mogelijk om geld te verdienen met internet?Vanuit huis geld verdienen met internet is niet moeilijk. Er zijn veel beschikbare opties voor thuiswerk, waar je alleen…
Betaald enquêtes invullen als bijbaanBetaald enquêtes invullen als bijbaanWie op zoek is naar een bijbaan, tijdelijk werk of een tijdverdrijf dat geld oplevert, is het vast al eens tegengekomen.…
Geld verdienen met internetGeld verdienen met internetEr valt veel geld te verdienen met internet. Zo kun je een eigen website of webshop maken, mailtjes beantwoorden, andere…
Thuiswerk inpakwerk, sorteerwerk of administratieThuiswerk inpakwerk, sorteerwerk of administratieVeel mensen zijn opzoek naar thuiswerk. Om gezondheidsredenen of andere redenen zit je thuis, maar niks doen is ook geen…

Een werkweek van 40 uurEen werkweek van 40 uurGaat de werkweek in ons land wellicht weer terug naar 40 uur terwijl vrije dagen als tweede Pinksterdag en Hemelvaartsda…
De gipsafdeling van een tandtechnisch laboratoriumOf u nou een kroon, brug of prothese neemt er komen altijd gipsmodellen bij kijken. Er is dan ook in principe in elk lab…
W-mdr90 (35 artikelen)
Laatste update: 02-07-2019
Rubriek: Zakelijk
Subrubriek: Banen
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.