Thuiswerk inpakwerk, sorteerwerk of administratie

Thuiswerk inpakwerk, sorteerwerk of administratie Veel mensen zijn opzoek naar thuiswerk. Om gezondheidsredenen of andere redenen zit je thuis, maar niks doen is ook geen optie. Thuiswerk! Er zijn verschillende vormen van thuiswerk, zoals inpakwerk of sorteerwerk. Maar denk bijvoorbeeld ook aan het maken van geboortekaartjes of het maken van bruidspakketjes. Vaak worden valse beloften gemaakt en lijkt het te mooi om waar te zijn. Waar moet je opletten als je zoekt naar thuiswerk in de vorm van spullen inpakken, maken of sorteren?

Inpakwerk, sorteerwerk of producten maken!

Met thuiswerk kun je denken aan werkzaamheden als:
  • Enveloppen vouwen
  • Post sorteren
  • Snoep inpakken
  • Bruidspakketjes maken
  • Dingen sorteren
  • Kaarten maken
  • Producten inpakken
  • Telemarketing werk
  • Chatten
  • Administratief werk

Ook kun je je eigen mening geven en delen en daar geld voor ontvangen. Dit geld kun je verdienen door enquêtes, oftewel vragenlijsten. Het kost over het algemeen weinig tijd, er is niet veel denkwerk voor nodig en je kunt alles eerlijk invullen. Ook is het anoniem. Er bestaan wel meer persoonlijke vragenlijsten, maar daarmee krijg je wel een betere vergoeding.

Meestal willen organisaties weten wat de mening van gebruikers zijn over hun toekomstige producten. Met jouw mening en die van anderen weten ze hoe ze producten moeten aanpassen of hoe ze hun service kunnen verbeteren. Hiervoor kun je een bepaald bedrag krijgen of punten die je kunt omzetten in cadeaus.

Geld verdienen

Vaak krijg je geld voor het aantal producten dat je maakt, sorteert of inpakt. Dit is natuurlijk erg motiverend en zo ligt het aan je zelf hoeveel inkomsten je krijgt. Nog een voordeel van thuiswerk is dat je zelf je tijden kan bepalen. Je bepaalt bij wijze van zelf wanneer je spullen kan maken, sorteren of inpakken. Ook als je nog student bent of parttime werkt is thuiswerk ideaal. In de vrije uurtjes die je hebt, kun je nog gauw even wat werk doen. Zeker ideaal wanneer het zomer is en je in de tuin kan werken of wanneer het winter is en je niet op je fiets naar het werk moet. Het klinkt heel optimistisch allemaal, maar waarom wordt er dan zo voor gewaarschuwd?

Wees alert

Het belangrijkste is dat het thuiswerk wat je wilt doen betrouwbaar is. Er zijn zat organisaties die jou uitbuiten en er zelf een slaatje uit slaan. De banen die worden aangeboden lijken op het eerste gezicht zeer leuk, maar dan blijkt dat je je eerst dient in te schrijven. Het inschrijven kost vaak geld en er worden beloftes gemaakt dat je op de hoogte wordt gehouden van vacatures. Vervolgens blijkt het een lange tijd stil. Natuurlijk zijn er ook organisaties die jou wel op de hoogte houden, maar het risico om niks tot nauwelijks meer te horen is ook zeker aanwezig.

Waar te zoeken? Tips!

Je aanmelden bij een organisatie die eerst geld vraagt om je aan te kunnen melden of informatie te kunnen ontvangen is risicovol en geen optimale situatie. In de meeste gevallen is dit pure misleiding. In dat opzicht kun je veel beter bij een uitzendbureau langsgaan. Ook dat klinkt eenvoudiger dan het is. Veel uitzendbureaus bieden geen thuiswerk of ze hebben maar zeer beperkte vacatures.

Op het internet surfen is ook optie, mits je dus wel uitkijkt dat je niet wordt misleid. Om dit tegen te gaan kun je er over het algemeen van uitgaan dat het geen zin heeft om je betaald in te schrijven bij een organisatie. Niet doen dus! Schrijf je alleen ergens in waar het gratis is. Desnoods kun je de organisatie ook altijd even bellen voor meer informatie.
© 2012 - 2024 W-mdr90, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Spullen inpakken: Thuiswerk als inpakkerWil jij vanuit huis werken? Misschien is het dan een optie om dingen in te pakken. Het werk als inpakker kan een leuk za…
Geld verdienen met thuiswerkGeld verdienen met thuiswerkKun je geld verdienen met thuiswerk of is al het thuiswerk onbetrouwbaar? Thuiswerk kan zeker een goede inkomstenbron zi…
Snel geld verdienen met thuiswerkSnel geld verdienen met thuiswerkBinnen de thuiswerkbranche worden vaak gouden bergen beloofd, gouden bergen geld wel te verstaan. Helaas gaat dit lang n…
Thuiswerk als inpakkerThuiswerk als inpakkerEr is veel werk in de thuiswerkbranche. Zo kun je kiezen voor administratief werk, inline werkzaamheden of bijvoorbeeld…

Thuiswerk via enquêtes invullen voor geldHet invullen van enquêtes, oftewel vragenlijsten, is een vorm van thuiswerk. Het is voor zowel jong als oud en je hoeft…
De gipsafdeling van een tandtechnisch laboratoriumOf u nou een kroon, brug of prothese neemt er komen altijd gipsmodellen bij kijken. Er is dan ook in principe in elk lab…
Bronnen en referenties
W-mdr90 (35 artikelen)
Laatste update: 21-05-2013
Rubriek: Zakelijk
Subrubriek: Banen
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.