Albert Heijn vacatures: werken bij AH

Albert Heijn vacatures: werken bij AH Albert Heijn, ook wel bekend onder de afkorting AH, is de grootste supermarktketen van Nederland met bijna duizend winkels. Om ervoor te zorgen dat elke dag weer miljoenen producten verkocht kunnen worden door het gehele land is een groot werknemersbestand nodig. Albert Heijn is daardoor continu op zoek naar nieuwe werknemers. Alles over werken bij Albert Heijn, het vinden van vacatures, de soort banen bij Albert Heijn en het solliciteren is samengevat.

Inhoud


Vacatures Albert Heijn

Albert Heijn heeft continu een groot aantal vacatures openstaan. Een overzicht van alle vacatures bij Albert Heijn kan je vinden op de website werk.ah.nl. Bovenaan de startpagina vind je het kopje ‘werken bij Albert Heijn’. Wanneer je hier op klikt kan je lezen wat de functies inhouden. Een overzicht van de vacatures vind je onderaan de startpagina. Je kunt direct zoeken op postcode en/of plaatsnaam en een overzicht laten tonen van de vacatures. Klik op één van de vacatures om meer te lezen over de functie-inhoud.

Banen Albert Heijn

Albert Heijn bestaat uit meerdere bedrijfsonderdelen. Elk bedrijfsonderdeel heeft eigen functies. Een voorwaarde voor werken bij Albert Heijn is dat je minimaal 15 jaar moet zijn. Voor sommige banen gelden afwijkende (hogere) minimumleeftijden. Indien dit het geval is, is dit vermeld in de vacature.

Albert Heijn supermarkten

De meeste functies hebben betrekking op werkzaamheden bij één van de honderden Albert Heijn supermarkten. Binnen de supermarkten zijn de volgende medewerkers noodzakelijk:
 • Verkopers
 • Vakkenvullers
 • Caissières
 • Supermarktmanager
 • Assistent supermarktmanager
 • Teamleiders
 • Kwaliteitsmedewerkers

Albert Heijn to go

Albert Heijn to go winkels zijn gespecialiseerd in bezoekers die vaak maar kort de winkel bezoeken, bijvoorbeeld reizigers op een treinstation of vliegveld. Deze bezoekers willen vaak maar een beperkt aantal producten kopen en vragen een andere benadering dan bezoekers van de normale supermarkten. De vacatures bij Albert Heijn to go winkels zijn:
 • Allround medewerkers (alle winkelfuncties in één)
 • Coordinator (controlerende functie)

Distributie

De supermarkten van Albert Heijn worden bevoorraad vanuit de distributiecentra. Elke dag weer moet er worden gezorgd voor een goede en tijdige bevoorrading. Om dit te kunnen bewerkstelligen heeft Albert Heijn de volgende werknemers nodig:
 • Magazijnmedewerkers
 • Shiftleaders
 • Teamleiders

Albert Heijn Online

Steeds vaker worden er boodschappen online besteld via Albert Heijn Online. De boodschappen worden vervolgens thuisbezorgd of kunnen worden opgehaald bij een Pick Up Point. Dit proces wordt in goede banen geleid door:
 • Productiemedewerkers
 • Teamleiders productie
 • Teamleiders bezorging
 • Bezorgers (bezorgen van de boodschappen bij klanten)

Hoofdkantoor

Albert Heijn maakt onderdeel uit van het moederbedrijf Ahold. Wie werkzaam is op het hoofdkantoor is dus werkzaam voor Ahold. Werken op het hoofdkantoor betekent in de regel dat je kantoorwerkzaamheden uitvoert.

Solliciteren

Solliciteren is mogelijk door een vacature te openen en onderaan de functiebeschrijving te klikken op ‘Ja, ik wil solliciteren op deze baan’. Je zult vervolgens persoonlijke gegevens, een korte motivatie en je werkervaring moeten invullen. Hierna kan je je sollicitatie digitaal versturen. Binnen twee weken laat Albert Heijn weten of je op gesprek mag komen.

Stages en leer-werktrajecten

Bij Albert Heijn zoeken ze ook continu naar stagiairs. Wanneer je geïnteresseerd bent om stage te lopen bij een Albert Heijn supermarkt kan je het beste naar een Albert Heijn supermarkt in je buurt gaan. Elke supermarkt is namelijk zelf verantwoordelijk voor het aantal benodigde stagiairs en de invulling daarvan. Albert Heijn biedt ook de kans om tegelijkertijd te werken en te leren middels een leer- en werktraject. Je volgt dan een combinatie van naar school gaan en werken bij een lokale Albert Heijn supermarkt.

Lees verder

© 2014 - 2024 Advies-eb, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Vakkenvuller bij Albert Heijn (AH)Vakkenvuller bij Albert Heijn (AH)Ongelofelijk veel jongeren werken bij de supermarktketen Albert Heijn. Het grootste deel van deze jongeren is vakkenvull…
Bijbaan als caissière bij Albert Heijn (AH)Bijbaan als caissière bij Albert Heijn (AH)Veel jongeren zoeken een bijbaan om extra geld te verdienen. Een populaire bijbaan is caissière bij Albert Heijn. Achter…
Betaling salaris Albert Heijn en personeelskorting 2019-'21Betaling salaris Albert Heijn en personeelskorting 2019-'21Werken bij Albert Heijn is vaak werken tegen goede arbeidsvoorwaarden. Een goed salaris, personeelskorting en bonussen v…

Assessment: niet eens met de uitslag!In samenspraak met je (potentiële) werkgever heb je ingestemd met een psychologisch assessment. Na het invullen van vers…
PostNL vacatures: werken bij PostNLPostNL vacatures: werken bij PostNLPostNL is het grootste postbedrijf van Nederland en bezorgt elke dag miljoenen folders, brieven en kaarten bij de mensen…
Bronnen en referenties
 • Werk.ah.nl
 • www.ah.nl
Advies-eb (275 artikelen)
Laatste update: 06-11-2014
Rubriek: Zakelijk
Subrubriek: Banen
Bronnen en referenties: 2
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.