Geld verdienen: 10 manieren voor een extra inkomen

Geld verdienen: 10 manieren voor een extra inkomen Iedereen wil natuurlijk graag veel geld verdienen. Hoe kun je dit het beste doen? Natuurlijk kun je ergens in loondienst gaan. Op die manier krijg je gewoon elke maand je geld binnen. Er zijn echter ook een hoop andere manieren om makkelijk wat geld bij te verdienen

Schrijf CV's

Je kunt veel geld verdienen met andere mensen aan een baan helpen. Sommige mensen vinden het lastig om een goede CV op te stellen. Verdiep je hierin en dan kun je er een hoop geld mee verdienen. Er zijn websites die het schrijven van CV's mogelijk maken (die vraag en aanbod bij elkaar brengen), maar je kunt natuurlijk ook zelf een site opzetten om mensen te helpen. Op die manier kun je ook je eigen tarief hanteren.

Handel in domeinnamen

Koop domeinnamen die nu nog niet geregistreerd zijn op. Als je hier een beetje een neusje voor hebt, kun je deze later weer voor veel geld verkopen. Probeer namen te registreren waarvan je verwacht dat ze later gewild worden. Dan krijg je later gegarandeerd een verzoek om je domeinnaam van de hand te doen voor een leuke prijs. Zo is er een Amerikaan geweest die Pizza.com heeft geregistreerd. 10 jaar later heeft hij deze domeinnaam verkocht voor 2,6 miljoen dollar (bijna 2 miljoen euro).

Vul vragenlijsten in

Een snelle manier om vanuit huis geld te verdienen, is met het invullen van vragenlijsten. Er zijn verschillende sites die tal van vragenlijsten aanbieden die zijn geselecteerd voor jouw profiel. Wanneer je je hier aanmeld krijg je deze vragenlijsten voorgeschoteld en na invulling krijg je punten. Deze punten kun je vaak inwisselen voor geld of besteden in een webshop waar je leuke prijzen kunt uitzoeken.

Mystery Shopper

Een leuke manier om extra geld te verdienen, is door Mystery Shopper te worden. Wat van je verwacht wordt, is dat je gewoon winkels binnenstapt en kleding gaat kopen. Vaak krijg je zowel de tijd dat je bezig bent, als de kleding die je koopt vergoed. Het enige wat er voor terug verlangd wordt is dat je kritisch en oplettend bent. Het is de bedoeling dat je na de tijd een uitgebreide beoordeling geeft over hoe de winkel is ingericht, hoe de service is en hoe je het winkelbezoek hebt beleefd.

Dierenopasser en hondenuitlater

Een leuke manier om extra inkomsten te genereren is door op dieren te passen of honden uit te laten. Veel mensen hebben een drukke baan en een druk leven. Ze hebben daarnaast ook nog een paar huisdieren. Deze huisdieren moeten verzorgd worden en de honden moeten uitgelaten worden. Ondanks dat deze mensen niet de tijd hebben om voor hun huisdieren te zorgen, hebben ze vaak wel veel voor hun beestje over. Daarom zijn ze bereid om goed te betalen wanneer jij aanbiedt om de verzorging van hun huisdieren op je te nemen.

Rijd rond met reclame

Een auto hebben kost veel geld. Er moet geld naar de belasting, de verzekering, de benzine en dan komt er ook nog het nodige onderhoud bij kijken. Om een beetje van dit geld terug te verdienen, kun je reclame op je auto plakken. Bepaalde reclamebureaus zijn bereid geld te betalen voor elke kilometer die jij rondrijdt met hun reclame op de auto. Deze mogelijkheid is er ook voor op de fiets, dan hangt er reclame over je bagagedrager en krijg je betaald per kilometer die je ermee rondfietst. Dan ben je gezond bezig en kun je ook nog een extra zakcentje bijverdienen.

Meld je aan bij een spaarwebsite

Dit is niet een manier om duizenden euro's te verdienen, maar een klein beetje extra is natuurlijk nooit verkeerd. Wanneer je je aanmeldt voor een spaarwebsite, krijg je geld door te klikken op sites, te kijken naar reclame of het lezen van e-mails. Per klik, view of e-mail krijg je vaak tussen de 0,01 en 0,10. Het zijn dus niet hele hoge bedragen, maar het kan na verloop van tijd flink oplopen. Daarnaast kun je ook mensen werven voor deze sites. Wanneer je dit doet, krijg je een deel van de inkomsten van degene die je hebt geworven (vaak 10 tot 20 procent). Als je dan een hoop mensen weet te werven voor zo'n site, kun je geld verdienen zonder daar zelf ook maar iets voor te doen. Wie wil dat nu niet?

Verhuur een kamer

Wanneer er een groot evenement is in jouw regio kan het erg lonen om een kamer van je huis (of je studentenkamer) te verhuren aan bezoekers van dat evenement. Op deze manier kun je honderden euro's extra verdienen. Daar komt nog bij dat de huurders eigenlijk alleen 's nachts bij je thuis zijn, aangezien ze de hele dag op dat evenement zijn. Een makkelijke manier om geld te verdienen dus!

Medisch onderzoek

Wanneer je meedoet aan medisch onderzoek krijg je daar vaak goed voor betaald. Lees altijd wel goed de voorwaarden door. Soms wordt je namelijk betaald omdat er risico's aan het onderzoek verbonden zijn. Echter moet alle medische onderzoeken in Nederland door een ethische commissie, waardoor het over het algemeen goed te vertrouwen is. Op die manier zorg jij dat je een extra inkomen hebt en help je tevens de medische wetenschap vooruit!
© 2014 - 2024 Otisnu, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Hoeveel belasting moet ik betalen over extra inkomsten?Alle inkomsten moeten opgegeven worden aan de Belastingdienst. Indien u in de avonduren nog les geeft of op een andere m…
Belastingvrij bijverdienen kan nietBelastingvrij bijverdienen kan nietTen onrechte wordt vaak gedacht dat werknemers die fulltime werken belastingvrij kunnen bijverdienen. Dit is echter niet…
Extra inkomsten naast uw baanCarrière maken is in de meeste gevallen niet eenvoudig. Jaarlijks krijgt u er mogelijk kleine bedragen bij, maar het gaa…
Hoeveel verdienen de internationale artiesten?Hoeveel verdienen de internationale artiesten?Sommige artiesten die internationaal zijn doorgebroken, verdienen tientallen miljoenen per jaar. Ze weten niet hoe lang…

De waarde van oud papierDe waarde van oud papierMet de inzameling van oud papier kan nog steeds een aardige boterham worden verdiend. Het grootste deel van de inzamelin…
Exporteren naar PolenExporteren naar PolenPolen is een aantrekkelijk land om zaken mee te doen. Het land is aan het uitgroeien tot een van de belangrijkste handel…
Bronnen en referenties
  • http://slice.seriouseats.com/archives/2008/04/the-man-who-sold-pizzacom-for-26-million.html
Otisnu (58 artikelen)
Laatste update: 23-07-2014
Rubriek: Zakelijk
Subrubriek: Zakelijk
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.