Thuiswerkers gezocht

Thuiswerkers gezocht Thuiswerkers gezocht! Hoe vaak zien we deze advertenties niet voorbij komen? Helaas zijn de meeste aanbieders niet betrouwbaar en is het wel belangrijk de juiste aanbieder van thuiswerk te kiezen. Hoe zoek je naar thuiswerkvacatures, waar vind je de beste aanbieders en hoe herken je de onbetrouwbare werkgevers?

Zoeken naar thuiswerk

De advertentiesites staan er vol mee: ‘thuiswerk gezocht!’ Aan de andere kant staat het vol met thuiswerkaanbieders die juist vragen om thuiswerkers. Het zoeken naar thuiswerk kan soms heel lastig zijn, maar ook het in zee gaan met een bepaalde opdrachtgever via een advertentiesite neemt bepaalde risico’s met zich mee.

Gezocht: Thuiswerk

Thuiswerk gezocht. Wanneer je hier naar zoekt met behulp van een zoekmachine krijgt je zo veel resultaten dat het niet meer te overzien is. Eigenlijk is het niet zo heel verstandig om één van deze duizenden mensen te worden en een advertentie te plaatsen onder de kop ‘thuiswerk gezocht’. Het is namelijk zo dat de meeste bedrijven die op zoek zijn naar serieuze thuiswerkers niet al die advertenties gaan doornemen om de juiste persoon te vinden. Zij maken meestal gebruik van een thuiswerkcentrale als bemiddelaar. Door een advertentie op internet te zetten waarin je naar thuiswerk zoekt, lok je vaak uitsluitend oplichters naar je toe die je honderden euro’s per dag of per week aanbieden voor slechts enkele uurtjes werk. Deze beloftes zijn niet waar en in de meeste gevallen word je gevraagd eerst een investering te doen voor een boek of een inschrijving. Dit geld ben je kwijt.

Thuiswerk aangeboden

Voor deze rubriek op de advertentiesites geldt eigenlijk hetzelfde. Er bevinden zich veel oplichters in deze categorie. Het is ook eigenlijk logisch dat je, wanneer je thuiswerk zoekt, ook even kijkt op de pagina waarop thuiswerk wordt aangeboden. Tussen de advertenties van thuiswerkaanbieders zie je ook ontzettend veel advertenties waarin je heel veel geld wordt beloofd voor een minimale inzet. Het is natuurlijk ook heel aanlokkelijk en de meeste mensen kunnen het toch niet laten dan even de hele tekst te lezen en vervolgens door te klikken naar de site van de aanbieder. Hierop kunnen ze allemaal reacties lezen van tevreden thuiswerkers die een tweede auto hebben kunnen kopen of bijvoorbeeld een keer extra met vakantie gaan dankzij de aanbieder. Voor je het weet geloof je er helemaal in, bestel je dat handboek of betaal je inschrijfgeld en je hoort er nooit meer iets van.

Bemiddeling

De beste manier om aan te geven dat je thuiswerk zoekt is je in laten schrijven bij een thuiswerkcentrale. Dit is ook de plaats waar serieuze aanbieders zoeken naar goede thuiswerkers. Door gebruik te maken van deze centrales zijn beide partijen verzekerd van een goede samenwerking. Je weet dat je aan het einde van de maand, week of opdracht je geld netjes op de rekening gestort krijgt en de aanbieder weet dat de opdrachten goed voltooid worden. De enige partij die hierbij risico zou kunnen lopen is de thuiswerkcentrale zelf, omdat deze verantwoordelijk is voor de controle van zowel de thuiswerker als de opdrachtgever.

Thuiswerkcentrales

Helaas bevinden zich ook oplichters in de wereld van thuiswerkcentrales. In totaal zijn er op dit moment in Nederland 55 betrouwbare thuiswerkcentrales. Mocht je in zee willen gaan met een centrale, is het aan te raden van te voren na te gaan of deze centrale betrouwbaar is en dit betekent niet dat je zogenaamde beoordelingen van thuiswerkers of aanbieders op hun eigen site door te nemen. Deze kunnen ze er zelf op hebben gezet om een goede indruk te maken. Neem eens een kijkje op de site van Meldpunt Thuiswerk en kijk of de centrale op deze site voorkomt op bijvoorbeeld de witte of de zwarte lijst.
© 2010 - 2024 Marensa, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Geld verdienen met thuiswerkGeld verdienen met thuiswerkKun je geld verdienen met thuiswerk of is al het thuiswerk onbetrouwbaar? Thuiswerk kan zeker een goede inkomstenbron zi…
Hoe vind je betrouwbaar thuiswerk?Hoe vind je betrouwbaar thuiswerk?Thuiswerk is voor veel mensen iets wat ze graag willen doen. Je kunt vanuit huis werken en ondertussen een zakcentje ver…
Spullen inpakken: Thuiswerk als inpakkerWil jij vanuit huis werken? Misschien is het dan een optie om dingen in te pakken. Het werk als inpakker kan een leuk za…
Snel geld verdienen met thuiswerk mogelijk?Snel geld verdienen met thuiswerk mogelijk?Je hebt het vast wel eens gezien: aanbieders voor thuiswerk die vaak duizenden euro’s per maand beloven. Veel mensen dro…

Uitzendbureaus voor thuiswerkUitzendbureaus voor thuiswerkThuiswerk wordt een steeds grotere branche op de banenmarkt. Tegenwoordig zijn er ook uitzendbureaus voor thuiswerkers t…
Administratief thuiswerkAdministratief thuiswerkThuiswerk is er in vele vormen en administratief werk is een erg populaire vorm. Administratief thuiswerk kan bestaan ui…
Bronnen en referenties
  • Eigen tekst www.thuiswerk.nl
Reactie

Carl, 14-03-2011
Ik wou hierop ff reageren, er staan inderdaad veel thuiswerk op internet wat eigenlijk affiliaties werk is. Dat ook daar van de rotte appels tussen zijn is inderdaad ook zo net als bij de thuiswerkcentrales.
Ik ben in 2009 zo een thuiswerk “werken van uithuis”tegen gekomen via het internet. En ik moet zeggen het was mijn geluksdag en ja ben van nature meer iemand die anderen vertrouwd ook al enkele keren dat er misbruik was van gemaakt. Maar wat ik hier wil zeggen dat er zeker ook goed een correct thuiswerk (marketing Affiliatie is) Vooruitbetalen moest ik ook 350 euro maar ik heb eerst goed gelezen wat ik allemaal kreeg en eindeffect leef ik nu alleen van dit werk een zeer zeker niet slecht, ik hoef hier geen bedragen te noemen maar dit werk wat aan geboden word is zeker niet allemaal niets waard het is alleen dat niet een ieder voor geschikt is. Den ook niet een ieder word burgermeester. Reactie infoteur, 19-03-2011
Beste Carl,

je hebt absoluut gelijk dat er ook goede aanbieders zijn. Echter, dit artikel is ervoor bedoeld mensen erop te wijzen dat er helaas ook veel oplichters zijn die duizenden euro's per maand beloven wanneer je eerst een investering doet van enkele honderden euro's. Het is inderdaad jouw geluksdag geweest. Er is inderdaad veel vertrouwen voor nodig om zomaar 350 euro te storten zonder enkel bewijs van een wederdienst.

Daarbij moet iedereen vooral doen waar hij/zij goed in is en leuk vindt om te doen, of het dan thuiswerk is of, omjouw voorbeeld te noemen, burgermeester.

Het is fijn dat je werk hebt gevonden waarin jij het naar je zin hebt en waar je goed van kunt leven!

Groetjes, Marensa

Marensa (310 artikelen)
Gepubliceerd: 26-04-2010
Rubriek: Zakelijk
Subrubriek: Diversen
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.