G-Star Outlet Andelst Nijmegen: adres, openingstijden, pasje

G-Star Outlet Andelst Nijmegen: adres, openingstijden, pasje Het kledingmerk G-Star is in Nederland en buitenland een geliefd kledingmerk met vele winkels en verkooppunten. Tevens heeft G-Star diverse outlet stores waar de G-Star mode met korting wordt verkocht. Er zijn in Nederland momenteel drie G-Star Outlets, waarvan één in Andelst nabij Nijmegen. Iedereen kan een pasje aanvragen en daardoor het lidmaatschap verkrijgen. Bedrijven en werknemers van bedrijven ontvangen nog aanvullende privileges. Lees alles over deze outlet store in Andelst zoals het adres, de openingstijden, de aanvraagprocedure voor een pasje, hoe de outlet bereikbaar is met de auto of openbaar vervoer en waar je kunt parkeren.

Inhoud


Modemerk G-Star

G-Star produceert en verkoopt kleding, schoenen en overige mode artikelen voor zowel vrouwen als mannen. De winkelketen bestaat pas sinds 1989, toen het werd opgericht in Amsterdam. Sindsdien zijn er winkels geopend in grote delen van de wereld. Naast winkels in Nederland zijn er bijvoorbeeld filialen in overig Europa, Azië, Australië en de Verenigde Staten. Wie liever online zijn of haar kleding koopt kan terecht in de G-Star webwinkel.

G-Star Outlets

Zoals in de inleiding reeds is aangegeven heeft G-Star ook outlet winkels. In deze outlet stores worden de producten van G-Star tegen voordelige prijzen verkocht. De kortingen kunnen oplopen tot circa 70% ten opzichte van de reguliere prijzen. Onder andere in Andelst is een G-Star Outlet te vinden. Andelst is een dorp nabij de stad Nijmegen. Er zijn behalve de outlet in Andelst nog twee andere G-Star Outlets in Nederland..

Adresgegevens G-Star Outlet Andelst Nijmegen

Het adres van de G-Star outlet store in Andelst is:
 • Adres: Hoofdstraat 64
 • Postcode: 6673 BH Andelst
 • Telefoonnummer: 048-8420855

Locatie G-Star Outlet AndelstPasje G-Star Outlet

Je kunt alleen de outlet bezoeken wanneer je een pasje bent. Een pasje krijg je wanneer je een lidmaatschap aanvraagt. Leden krijgen een Outlet Member Card van G-Star. Een pasje voor de outlet is geheel gratis, maar de Outlet Member Card is wel strikt persoonlijk en dus niet overdraagbaar aan anderen. Leden mogen 3 introducés meenemen. De Outlet Member Card is voor alle G-Star Outlets geldig (Andelst, Amsterdam en Spijkenisse). Een lidmaatschap is voor iedereen te verkrijgen. Bedrijven en werknemers van ingeschreven bedrijven hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van speciale kortingsacties.

Lidmaatschap particulieren

Als particulier kan je een lidmaatschap ontvangen door je in te schrijven tijdens een eerste bezoek aan de outlet. Neem wel een geldig legitimatiebewijs mee naar de outlet.

Lidmaatschap ondernemers en bedrijven

Als bedrijf of als eigen ondernemer kan je een lidmaatschap aanvragen door een e-mail te sturen naar outlet-nijmegen@g-star.com of outlet@g-star.com. Geef in deze e-mail aan dat een lidmaatschap gewenst is. Je ontvangt vervolgens een e-mail terug met daarin aangegeven welke gegevens er nodig zijn voor een succesvolle aanvraag. Stuur de aanvullende gegevens toe. Hierna duurt het maximaal 2 weken tot het lidmaatschap is geregeld. Wanneer je ondernemer bent dien je bij een bezoek aan de outlet je legitimatiebewijs mee te nemen. Ook dien je een bewijs mee te nemen waaruit blijkt dat het ingeschreven bedrijf jouw bedrijf is.

Lidmaatschap als werknemer ingeschreven bedrijf

Indien het bedrijf waarvoor je werkt is ingeschreven bij G-Star is het als werknemer zijnde mogelijk om de outlet te bezoeken. Een lidmaatschap aanvragen kan via je werkgever. Tijdens een bezoek aan de outlet moet je je legitimatie en een bewijs van indienststelling (bijvoorbeeld een loonstrookje, werkpasje, enzovoorts) meenemen naar de outlet.

Openingstijden G-Star Outlet Andelst

De openingstijden van de G-Star Outlet Andelst Nijmegen zijn als volgt:
 • Maandag: 13.00 - 21.00 uur
 • Dinsdag: 13.00 - 21.00 uur
 • Woensdag: 13.00 - 21.00 uur
 • Donderdag: 13.00 - 21.00 uur
 • Vrijdag: 13.00 - 21.00 uur
 • Zaterdag: 10.00 - 18.00 uur
 • Zondag: gesloten

Bereikbaarheid outlet

Het dorp Andelst ligt ten noordwesten van Nijmegen, ten noorden van de rivier de Waal. Andelst is goed te bereiken via de snelwegen A50 en A15 (deze snelwegen zijn gekoppeld via knooppunt Valburg). Via afrit 37 (A15) ben je snel in Andelst. Nabij de winkel is voldoende openbare parkeergelegenheid. Ook met het openbaar vervoer is de outlet bereikbaar. Op enkele honderden meters van de outlet ligt busstation Herveld, de Hoge hof. Het dichtst bijgelegen treinstation is het treinstation Zetten-Andelst. Uiteraard is de outlet ook prima met de fiets te bereiken.

Lees verder

© 2013 - 2024 Advies-eb, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Designer Outlet Roosendaal: adres, openingstijden & parkerenIn het Brabantse Roosendaal kunnen modeliefhebbers naar hartenlust shoppen bij één van de grootste outletcenters van Ned…
G-star, Just the productG-star, Just the productG-star is een bekend merk dat kleding produceert en verkoopt in veel landen in de wereld. Sinds enkele jaren is het een…
Designer outlet en outlet shoppenDesigner outlet en outlet shoppenDesigner outlet is dure en exclusieve merk kleding kopen tegen veel goedkopere prijzen, in grote en stijlvolle shoppingc…
Tips voor een geslaagde dag shoppen bij PrimarkShoppen bij Primark is anders dan bij andere winkels. Bijna nergens vind je zoveel voordelige mode in één winkel. Hierdo…
Bronnen en referenties
 • www.g-star.com
Reacties

A. Hooijer, 27-07-2015
Hallo,
ik wil bij deze een pasje aanvragen (zakelijk)
ik heb begrepen dat je die via de mail moet aanvragen. Reactie infoteur, 28-07-2015
Hoe u een pasje kunt aanvragen staat in de tekst van het artikel, succes

E., 25-05-2015
Kunnen jullie ook niet opletten waar de mensen hun auto, s neer zetten. Ze komen bij jullie winkelen dan moeten ze niet de halve Hoofdstraat vast zetten of een auto voor een inrit parkeren. De Harprie zette in de mail erbij dat ze de auto' s konden parkeren op het dorpsplein. Misschien ook wel een idee voor jullie. Reactie infoteur, 26-05-2015
Beste heer/ mevrouw,

Dit artikel en deze website zijn geen onderdeel van G-Star.
U zult dus met de winkel zelf contact op kunnen nemen.

mvg

Ted, 10-04-2015
Geachte Heer / Mevrouw,

In een eerder bericht staat geschreven dat particulieren niet zomaar de speciale G Star outlet in komen zonder een pasje.
Hoe kan men dan een pasje aanvragen in de outlet of goldmember worden als niet iedereen er zomaar binnen mag komen?

Met vriendelijke groet uit Limburg. Reactie infoteur, 12-04-2015
Je vraagt direct bij binnenkomst een pasje aan

E. P. Straten, 12-02-2015
Heb een eigen schoonheidssalon en zou me graag willen inschrijven en een toegangspas ontvangen. Heb geprobeerd om via de opgegeven e-mail adressen een pasje aan te vragen, maar deze werken niet? Reactie infoteur, 13-02-2015
De emailadressen zijn gewoon correct. Heb je al lang geleden gemaild? Of is de reactie misschien in de map met ongewenste items terecht gekomen?

M. Berg, 25-11-2014
Ik werk in het Rivierenlan Ziekenhuis in Tiel.
Volgens de gegevens krijgen wij personeelskorting bij outlet Andelst.
Is het noodzakelijk dat ik een pas aanvraag of is het genoeg als ik mijn personeelspas meeneem?

Met vriendelijke groet,
Margreet Berg Reactie infoteur, 25-11-2014
Je zult zelf nog een lidmaatschap moeten aanvragen. In het artikel staat hoe je dit kan doen.

Jacqueline Stolsz, 04-10-2014
Ik zou mij graag willen aanmelden voor een lidmaatschap, ben toendertijd vergeten om het lidmaatschap over te zetten van de hapri tot g-star member. Kan dit alsnog of moet het anders via het bedrijf van mijn man? En hoe gaat het dan in zijn werk, heb toen wel een blanco kaartje gekregen, maar tot heden niets mee gedaan!

Vgr j. Stolsz
Arnhem Reactie infoteur, 05-10-2014
Ik adviseer u om contact op te nemen met het e-mailadres dat in het artikel is vermeld.

Mvg

Bianca van Eck, 16-10-2013
Graag een pasje aanvraag voor outlet -Andelst. Reactie infoteur, 16-10-2013
Beste,
in het artikel staat hoe u een lidmaatschap kunt aanvragen.
mvg

H. van den Broek, 16-10-2013
Goedemorgen,
ik wil graag een lidmaatschap aanvragen.
met vriendelijke groet H van den Broek Reactie infoteur, 16-10-2013
Beste,
in het artikel staat hoe u een lidmaatschap kunt aanvragen.
mvg

Advies-eb (275 artikelen)
Laatste update: 17-11-2014
Rubriek: Zakelijk
Subrubriek: Detailhandel
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.