Zara Maastricht: openingstijden, adres en telefoonnummer

Zara Maastricht: openingstijden, adres en telefoonnummer Zara Maastricht is gevestigd in het winkelcentrum Entre Deux. de Maastrichtse vestiging van Zara biedt kleren voor mannen, vrouwen, kinderen en zelfs voor baby's. U kunt hier terecht voor hippe kleding en schoenen. Ook vindt u hier leuke accessoires zoals bijvoorbeeld kettingen, sjaals en mutsen voor een schappelijke prijs.

Zara Maastricht

Zara is een van de grootste namen in de internationale modewereld. Zara heeft één vestiging in Maastricht. Binnen deze winkel kunnen zowel mannen, kinderen als vrouwen terecht voor hippe kleding. Voor mannen zijn er in Maastricht onder andere mooie pakken, T-shirts en jeans beschikbaar. Voor vrouwen kunt u er onder andere terecht voor bloezen, tunieken en trenchcoats. Tevens bevat Zara een grote kinderafdeling. Waar u terecht kunt voor shirts, jassen, pyjama’s en accessoires. Ook kunt u hier kleding vinden voor baby's.

Adres Zara Maastricht

Zara is gevestigd in het Entre Deux in Maastricht aan Spilstraat 6 (6211CX Maastricht). Deze locatie is gemarkeerd met een "A" op de onderstaande kaart. Het Entre Deux is een winkelcentrum waarin nog meer andere winkels liggen. Zo kunt u hier voor kleding bijvoorbeeld terecht bij: Jack & Jones, Vero Moda, H&M, Men at Work, New Yorker Ziengs, America Today, Crocs Concept Store en Hollister Co. Daarnaast is het ook mogelijk om in dit winkelcentrum een hapje te eten bij Grand Café Amadeus.


Telefoonnummer Zara in Maastricht

Heeft u vragen of opmerkingen en wil u Zara telefonisch bereiken? Dit kunt u doen door het volgende telefoonnummer te raadplegen:

+31 433501480

Openingstijden Zara in Maastricht

De vestiging van Zara is op de volgende tijdstippen geopend:
  • Maandag: 12:00 tot 18:00 uur
  • Dinsdag: 10:00 tot 18:00 uur
  • Woensdag: 10:00 tot 18:00 uur
  • Donderdag: 10:00 tot 21:00 uur
  • Vrijdag: 10:00 tot 18:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 tot 17:00 uur
  • Zondag: Gesloten
  • Koopzondagen: 12:00 tot 17:00 uur

Bereikbaarheid Zara in Maastricht met het openbaar vervoer

U kunt Zara per trein bezoeken door bij Maastricht centraal uit te stappen. Vanuit het station is het ongeveer een kwartier lopen (1,1 KM). Op de onderstaande kaart ziet u de ligging van Zara (punt A) ten opzichte van het station (punt B)

Tevens is het mogelijk om vanuit het station de bus te pakken, u zult dan ongeveer 10 minuten onderweg zijn. Wanneer u de bus pakt kunt u het beste uitstappen bij de halte "Mosae Forum/Centrum, Maastricht". De volgende bussen rijden van het station naar deze halte: Stadsbus 5 (richting Daalhof), Stadsbus 2 (richting Maastricht), Stadsbus 2 (richting Oud Caberg), Stadsbus 4 (richting Villapark), Stadsbus 1 (richting Malberg), Stadsbus 8 (richting Centrum). Een andere mogelijkheid is om Bus 9 (richting Pottenberg) te pakken en bij de Bushalte "Markt, Maastricht" uit te stappen.


Bereikbaarheid Zara in Maastricht met de auto

Wanneer u met de auto naar Zara gaat kunt u deze het beste parkeren bij Q-Park (Entre Deux) aan de Helmstraat in Maastricht. Vanuit hier ligt Zara op slechts 3 minuten lopen. Andere parkeergarages die dicht in de buurt liggen zijn: Q-Park (Vrijthof) aan het Vrijthof en Q-park (Hoogfrankrijk) aan de Capucijnenstraat. Deze parkeergarages liggen op ongeveer 5
minuten loopafstand van Zara.

Verbouwing Zara in Maastricht

Begin 2014 werd Zara Maastricht gesloten vanwege een verbouwing. Later op 5 juni 2014 opende Zara weer haar deuren voor klanten. Het filiaal is toen een stuk groter gemaakt en heeft nu een oppervlakte van meer dan 3.000 vierkante meter (verdeeld over 3 etages). Voorheen was dit circa 1.674 vierkante meter ( verdeeld over 2 etages). Tevens kwamen er 10 meer vacatures vrij bij Zara Maastricht. Lijkt het u ook wat om te werken bij Zara? Dan kunt u solliciteren via de Het vacatureportaal van Zara.

Tijdens de opening van het nieuwe filiaal in Maastricht liepen er tien covermodellen door het centrum van Maastricht om Zara te vertegenwoordigen. Deze covermodellen presenteerde de kleding en de accessoires die verkrijgbaar zijn bij Zara Maastricht.

Zara in Maastricht is een eco-efficiënte winkel

De winkel van Zara in Maastricht draagt bij aan de duurzame ontwikkeling van de samenleving en de omgeving die ons omringt. Zara neemt namelijk een aantal milieumaatregelen in acht zoals het zoveel mogelijk besparen van energie en het beperken van de afvalproductie. Daarnaast wordt materiaal zoals bijvoorbeeld de kleerhangers maar ook het meubilair zoveel mogelijk gerecycled. Ten slotte, houdt Zara zich aan het dierenwelzijnsbeleid dat door Inditex is opgesteld.

Verder winkelen in het Mosea Forum in Maastricht

Bent u nog niet uitgewinkeld? Maastricht biedt naast het Entre Deux nog een ander winkelcentrum namelijk: het Mosea Forum. In dit winkelcentrum vindt u onder andere kledingwinkels zoals H&M, Espirit, S.oliver, The Sting en Antony Morato. Verder is het ook mogelijk om schoenen te kopen in het Mosea Forum, dit kan bij de Intersport, de Schoenenreus en van Haren Schoenen. Ten slotte is het ook mogelijk om hier een hapje te eten bij Grand Cafe Centre Ville, Bufkes of Preuve Limburg.

Lees verder

© 2015 - 2024 Bankdrukker, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Zara webshop: online bij de Zara winkelenHoe werkt de online webshop van de Zara? Nadat de H&M succesvol een webshop had geopend kon de Zara eigenlijk niet achte…
Zara vacatures: werken bij ZaraZara vacatures: werken bij ZaraZara behoort tot de grootste modeketens ter wereld met winkels in tientallen landen. Ook in Nederland en België is Zara…
Zara webshop: online Zara mode kopenZara webshop: online Zara mode kopenDe modeketen Zara heeft naast tientallen winkels in Nederland en België ook een eigen webwinkel waar online de producten…

Decathlon Kerkrade: Openingstijden, adres en telefoonnummerDecathlon Kerkrade: Openingstijden, adres en telefoonnummerDecathlon Kerkrade is een groothandel waar u terecht kunt voor veel verschillende artikelen die gerelateerd zijn aan ver…
Succesvol samenwerken tussen organisatiesSuccesvol samenwerken tussen organisatiesEr wordt met regelmaat gesproken over een 'netwerkmaatschappij', samenwerken is namelijk steeds belangrijker in de samen…
Bronnen en referenties
  • Inleidingsfoto: ELANUSA, Pixabay
  • www.zara.com
Bankdrukker (80 artikelen)
Laatste update: 18-09-2016
Rubriek: Zakelijk
Subrubriek: Zakelijk
Bronnen en referenties: 2
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.