Zara webshop: online Zara mode kopen

Zara webshop: online Zara mode kopen De modeketen Zara heeft naast tientallen winkels in Nederland en België ook een eigen webwinkel waar online de producten van Zara kunnen worden gekocht. Je hoeft dus helemaal niet de straat op om toch de laatste Zara mode te kunnen kopen. Alle informatie over de webwinkel van Zara is samengevat, zoals de mogelijkheden voor betalen, verzenden, retourneren, ruilen, kortingscodes, sale en de contactgegevens.

Inhoud


Online shoppen bij Zara

De webshop van Zara bevat mode artikelen voor vrouwen, mannen en kinderen. De webwinkel van Zara heeft een logische indeling waarbij kan worden gekozen of je producten voor vrouwen, mannen of kinderen wilt zien. Ook kan er een type kledingstuk en het formaat worden gekozen. Bij elk product is aanvullende informatie te vinden zoals prijzen, foto’s, materialen, enzovoorts. Wanneer er producten zijn uitverkocht wordt er naar gestreefd deze zo spoedig mogelijk weer aan te vullen. De prijzen van de artikelen in de webwinkel zijn overigens gelijk als de prijzen die worden gerekend in de Zara filialen.

Betaling

Wanneer je artikelen of kledingstukken wilt kopen voeg je ze toe aan de winkelmand en kan je de bestelling afronden. Er kan worden gekozen uit meerdere betaalmogelijkheden zoals iDeal, creditcard, de Zara cadeaubon, enzovoorts. Het is mogelijk om de factuur op naam van een bedrijf te ontvangen. Deze optie kan je aanvinken tijdens het betaalproces. Na afronding van de bestelling ontvang je een bevestigingsmail op het opgegeven e-mailadres.

Verzending

Tijdens het bestellen kan je kiezen uit meerdere verzendopties:
  • Afhalen in de winkel naar keuze: binnen 3 tot 5 werkdagen, gratis (je ontvangt een sms wanneer het product gereed is voor afhaling)
  • Thuis laten bezorgen (standaard): binnen 3 tot 5 werkdagen, € 3,95 verzendkosten
  • Thuis laten bezorgen (express): binnen 1 tot 2 werkdagen, € 9,95 verzendkosten

Gratis verzending

Overigens geldt voor de standaard thuisbezorging dat er voor bestellingen boven de € 50,- geen verzendkosten worden gerekend.

Ontvangstadres

Het is mogelijk om je bestelling ook op andere adressen te ontvangen als je huisadres. Ook andere woonadressen, postbusadressen of bezorging op het werk is mogelijk. Het is wel noodzakelijk dat het afleveradres in het land ligt waar de bestelling is gedaan.

Retourneren en ruilen

Het kan voorkomen dat je ontevreden bent over een besteld artikel of dat bijvoorbeeld de maat niet klopt. In dat geval kan je het mode artikel gratis retourneren of ruilen binnen één maand na het plaatsen van de bestelling. Je kunt een artikel retourneren of ruilen bij een Zara filiaal of via een koerier. Uiteraard moeten de artikelen in de oorspronkelijke staat verkeren en voorzien zijn van de officiële bon. Retournering of ruilen via een koerier is mogelijk via de link in de bevestigingsmail die je hebt ontvangen na het plaatsen van de bestelling. Zodra de retourzending goed is verwerkt zal het bedrag worden teruggestort.

Korting

Er zijn diverse mogelijkheden om minder te betalen voor je Zara artikelen.

Zara sale

Ieder jaar wordt er bij Zara een zomersale en een wintersale georganiseerd. Tijdens de sale worden de artikelen met tientallen procenten korting verkocht. Wanneer de sale oftewel de uitverkoop plaatsvindt is aangegeven in het artikel Sale bij Zara: datum begin uitverkoop.

Kortingscodes

Zara heeft in tegenstelling tot diverse concurrenten veel minder acties met kortingscodes. Om er zeker van te zijn dat je nooit teveel betaalt is het raadzaam om voordat je een bestelling op de webshop van Zara afrondt te zoeken op Google naar kortingscodes van Zara.

Contact Zara webshop

Indien je vragen hebt over de online verkoop van Zara is het mogelijk om telefonisch contact te zoeken via het telefoonnummer 0800-0201658. De telefoonlijn is geopend van 8.30 uur tot 19.30 uur op werkdagen (maandag tot en met vrijdag). Op zaterdag is de lijn geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws en aanbiedingen van Zara? Via de website van Zara kan je je aanmelden voor de gratis digitale nieuwsbrief.

Lees verder

© 2014 - 2024 Advies-eb, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Zara webshop: online bij de Zara winkelenHoe werkt de online webshop van de Zara? Nadat de H&M succesvol een webshop had geopend kon de Zara eigenlijk niet achte…
Zara Case Supply Chain ManagementZara Case Supply Chain ManagementDeze casus gaat over de Supply Chain van Zara. Zara heeft een hoog responsief netwerk en voert een andere strategie dan…
Kortingscodes: bespaar geld op je aankopenKortingscodes: bespaar geld op je aankopenWil je grote korting krijgen op je aankopen bij Primark, H&M, Zara of andere modeketens? Heel eenvoudig kan je online ko…
Goedkope kledingwinkels voor betaalbare modeGoedkope kledingwinkels voor betaalbare modeMerkkleding is erg duur en aangezien niet iedereen een goed gevulde portemonnee heeft volgen hier enkele bekende winkelk…

H&M vacatures: werken bij H&MDe Zweedse modegigant H&M heeft duizenden werknemers in Nederland en is continu op zoek naar nieuwe enthousiaste werknem…
Waasland Shopping Center: adres, openingsuren en parkerenWaasland Shopping Center: adres, openingsuren en parkerenEen dag shoppen kan prima bij Waasland Shopping Center in het Belgische Sint-Niklaas. Met 140 winkels, waarvan de meeste…
Bronnen en referenties
  • Inleidingsfoto: Ernesto, Wikimedia Commons (Publiek domein)
  • www.zara.com
Advies-eb (275 artikelen)
Laatste update: 10-11-2014
Rubriek: Zakelijk
Subrubriek: Detailhandel
Bronnen en referenties: 2
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.