De VVV Cadeaukaart

De VVV Cadeaukaart De VVV Cadeaukaart is een mooi cadeau bij een speciale gelegenheid. De VVV Cadeaukaart is breed te besteden bij onder andere winkels, pretparken, musea, wellness, dierentuinen, goede doelen etc. en verkrijgbaar bij duizenden winkels en webshops. De VVV Cadeaukaart is onbeperkt geldig en verkrijgbaar in verschillende waardes.

VVV Cadeaukaart


De VVV Cadeaukaart

De VVV Cadeaukaart (voorheen de VVV Cadeaubon en de VVV Irischeque) is erg populair in Nederland. Het is de nummer 1 cadeaukaart van Nederland en is onbeperkt geldig. De VVV cadeaukaart is te besteden aan leuke uitjes, in winkels, in webshops en aan goede doelen. Indien je op zoek bent naar een cadeau voor iemand, maar je komt er niet uit, dan is de VVV Cadeaukaart altijd een leuk cadeau. Je kunt de VVV Cadeaukaart in diverse winkels kopen maar ook online bestellen. Verkooppunten kun je vinden met de verkooppuntenzoeker.

Activatie en beheervergoeding

Indien je de VVV Cadeaukaart in een webwinkel koopt en de waarde is onder de 60 euro, dan wordt de cadeaukaart geblokkeerd verzonden en kun je deze activeren via de website zodra je de kaart ontvangen hebt. Indien je de cadeaukaart in een winkel koopt, dan zal de cadeaukaart direct geactiveerd worden. Echter na 3 jaar na activering van de cadeaukaart wordt er elk jaar aan het begin van het jaar een beheervergoeding van 6 euro in rekening gebracht. Zodra de beheervergoeding de waarde van de VVV Cadeaukaart overschrijdt, dan is de cadeaukaart niet meer bruikbaar. Het saldo van de VVV Cadeaukaart is te allen tijde te controleren op de website van de VVV Cadeaukaart.

Leuk voor elke gelegenheid

De VVV Cadeaukaart kun je bij iedere gelegenheid geven en is altijd leuk om te krijgen omdat je zelf mag weten wat je er mee doet. Je kunt het cadeau doen:
  • Bij een bruiloft
  • Bij een verjaardag
  • Als kerstcadeau
  • Als sinterklaascadeau
  • Aan je vriend(in)

In welke waardes zijn ze verkrijgbaar?

De VVV Cadeaukaarten zijn verkrijgbaar in waardes van 5,- tot 250,-. Je kunt de waarde in delen besteden. Dit was bij de VVV Cadeaubon niet het geval. Je moest deze in zijn geheel besteden. Hierbij kreeg je geen tot weinig wisselgeld terug.

Lees verder

© 2018 - 2020 Rozanne, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
VVV Cadeaukaart - Welke winkels accepteren VVV CadeaukaartVVV Cadeaukaart - Welke winkels accepteren VVV CadeaukaartDe VVV Cadeaukaart (voorheen VVV Cadeaubon en VVV Irischeque), wie kent de bon of kaart niet? Je kunt met de VVV Cadeauk…
VVV Cadeaukaart: wat kun je ermee?VVV Cadeaukaart: wat kun je ermee?Koop in 2020 een cadeaukaart of een VVV dinercheque, als geschenk voor een verjaardag, een feestdag of zo maar. De keuze…
Cadeaubon: leuk om te gevenCadeaubon: leuk om te gevenSoms heb je werkelijk geen idee wat te geven aan iemand die jarig is en met geld aankomen vind je wel erg saai. Een cade…

HEMA loyaliteitsprogramma: 'meer HEMA'-klantenpasHEMA loyaliteitsprogramma: 'meer HEMA'-klantenpasWinkel je vaak bij HEMA? Dan zal de 'meer HEMA'-klantenpas je vast niet onbekend zijn. Met deze klantenkaart spaar je vo…
Tuinmarkthallen in Boekel: een hal vol evenementenTuinmarkthallen in Boekel: een hal vol evenementenDe Tuinmarkthallen in Boekel is een gebouw waar evenementen en beurzen plaats kunnen vinden. In de wintermaanden worden…
Bronnen en referenties
  • www.vvvcadeaubonnen.nl

Reageer op het artikel "De VVV Cadeaukaart"

Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Reacties

Jolanda, 20-10-2018 11:34 #11
Waar kan ik mijn vvv cadeaubon nog inleveren. Via websites gaat het niet meer. Die doen alleen nog de cadeaukaart. Beetje vreemd staat namelijk geen geldigheidsdatum op.

Jan Jacobs, 29-08-2017 12:30 #10
Weliswaar al een oude Irischeque, ooit lang geleden cadeau gekregen, wel in Euro, werd vandaag in een Kruidvat-winkel niet geaccepteerd, want kon niet gescand worden, zei men mij en ik werd doorverwezen naar de VVV. Wat moet ik nu doen?

Y. Le Noble, 15-05-2017 07:09 #9
Ik heb 2 irischeques maar deze worden overal geweigerd. Krijg steeds te horen dat deze bonnen niet meer bestaan of dat ze niet meer geldig zijn. Voel me echt voor joker staan bij de kassa. Weggegooid geld dus. Ik zal zelf dus nooit zo`n bon voor iemand kopen door deze slechte ervaringen.
Vr. groet Y. le Noble

M. Derksen, 01-06-2016 20:18 #8
Hallo ik ben mijn rechterkantje van mijn vvv bon kwijt ik heb er steeds opgelet. Heel lastig scheurt snel eraf en nu is hij weg. Is het nog geldig of kan ik hem inruilen voor een ander?
Vr. Groet M.Derksen

Esther Oegema, 04-03-2016 18:28 #7
Ik heb een iris cheque met een euro bedrag erop van 20,00. Deze wilde ik onlangs verzilveren bij de Hema, maar de cheque werd niet geaccepteerd omdat de cheque waarschijnlijk verouderd was (er stond geen barcode op). Vervolgens geprobeerd bij bol.com de cheque te verzilveren, maar dat lukte ook niet. Er staat geen einddatum op de cheque. Hoe nu verder? Reactie infoteur, 05-03-2016
Beste Esther,

Helaas kan ik jouw vraag niet beantwoorden en wil ik je adviseren contact met VVV Nederland op te nemen. Dit kan via deze link https://www.vvvcadeaubonnen.nl/klantenservice.
Ik hoor graag van je hoe het is opgelost!

Groetjes, Rozanne

Jane, 02-03-2016 12:38 #6
Even een vraag - ik had een vvv-bon los in mijn portemonnee zitten en de B-gedeelte is eraf gegaan en die ben ik kwijt. Is het mogelijk om na te kijken of hij nog te besteden valt? U kan natuurlijk zien of hij wel of niet gebruikt is? Ik hoor graag van u,
Vriendelijke groet
Jane Muller

S. Hoekstra, 14-05-2015 10:48 #5
Worden deze vvv cadeaubon (bonnen) ook geacepteerd bij de Aldi en Albert Hein. Reactie infoteur, 14-05-2015
Op http://www.vvvcadeaubon.nl/cadeaubon-gekregen/landelijke-acceptanten kunt u kijken waar de vvv bon ingeleverd kan worden.

Anneke, 12-03-2015 10:05 #4
Goede morgen ik ben zelfstandige drogiste en mijn klanten vragen mij of ik ook vvv bonnen accepteer.
Is er meer info. over hoe ik vvv bonnen kan uitgeven maar ook kan innen en waar ik ze dan weer kan inleveren om ze vergoed te krijgen als ik ze heb ingenomen.

Al vast vriendelijk bedankt
Natuurdrogist Anneke
Gravestrsaat 4
2242 hx Wassenaar
070 8895050. Reactie infoteur, 12-03-2015
Beste Anneke,

Je kunt acceptant worden via de volgende link: http://www.vvvnederland.nl/vvv-cadeaubonnen/acceptant-worden

Mvg,
Rozanne

Ronald Mens, 21-10-2014 20:26 #3
Goedendag ik zou graag wat willen kopen bij de icenter met de vvv bon.
op jullie site staat dat dit kan maar bij icenter zeggen dat ze die niet aannemen, hoe zit dat?

mvg Ronald Mens

Michael, 08-10-2014 19:17 #2
Bart Smit in Schalkwijk haarlem weigert de IRIS checque te accepteren omdat er geen barcode onder op staat. Die dingen worden gewoon niet overal geaccepteerd. VVV roept onbeperkt geldig, winkel zegt toedeloet. Faal Bart Smit, Faal VVV!

Maria, 20-09-2014 20:03 #1
In Spijkenisse is een iris cadeaubon geweigerd omdat er maar een bar- code op stond.
Hoe kan dit, wat klopt er niet?

Groet, Maria

Infoteur: Rozanne
Gepubliceerd: 06-08-2018
Rubriek: Zakelijk
Subrubriek: Detailhandel
Bronnen en referenties: 1
Reacties: 11
Schrijf mee!