VVV Cadeaukaart - Welke winkels accepteren VVV Cadeaukaart

VVV Cadeaukaart - Welke winkels accepteren VVV Cadeaukaart De VVV Cadeaukaart (voorheen VVV Cadeaubon en VVV Irischeque), wie kent de bon of kaart niet? Je kunt met de VVV Cadeaukaart jezelf verwennen bij vele winkels, webshops, horecagelegenheden, attractieparken en musea. Het steunen van goede doelen behoort ook tot mogelijkheden. Dit maakt de kaart een ideaal cadeau voor elk persoon en voor alle gelegenheden. De ontvanger kan helemaal zelf bepalen waar de kaart voor gebruikt wordt. Logisch dus dat de VVV Cadeaukaart zo populair is om te ontvangen of te geven.

VVV Cadeaukaart - Waar te koop en te besteden

De VVV Cadeaukaart is in Nederland te koop bij meer dan 4000 verkooppunten, dus altijd dicht in de buurt. Je hebt de keuze uit drie verschillende kaarten - waarvan jij de waarde zelf bepaalt - zodat je het cadeau enigszins kunt afstemmen op de persoon voor wie het cadeau bestemd is. De volgende kaarten kun je kopen bij één van de vele verkooppunten of op VVVcadeaubon:
  • VVV Cadeaukaart.
  • VVV Dinercheque.
  • VVV Lekkerweg.

Daarnaast worden op de site van de VVV kaarten/bonnen aangeboden als de Nederlandse Boekenbon, de Bol.com Cadeaukaart en de Podium Cadeaukaart, zodat de keuze voor een passend cadeau of geschenk haast onbeperkt is.

Volop keuze met de VVV Cadeaukaart

De VVV Cadeaukaart is een kaart die de ontvanger de mogelijkheid geeft om een cadeautje naar eigen wens te kiezen bij verschillende acceptatiepunten, voor producten, winkels, bedrijven en attracties, verspreid over heel Nederland. De vrij te besteden kaart -die in verschillende geldwaarden te verkrijgen is- is eigenlijk altijd een welkom cadeautje, daar het de ontvanger de ruimte geeft om zelf iets leuks uit te zoeken. Je kunt deze cadeaukaart naar eigen keuze of smaak besteden, zodat je niet hoeft te doen 'alsof' je het gekregen cadeautje mooi vindt, terwijl je het in werkelijkheid foeilelijk vindt en het zo snel mogelijk ver weg bovenin een kast stopt. Wie kent deze situatie niet uit eigen ervaring? Sommige mensen zien een cadeaubon als gemakzucht van de gever; dat hij of zij geen moeite heeft gedaan om iets persoonlijks voor je uit te zoeken. Maar... uiteindelijk is een cadeau, gadget of hebbeding wat je waardeert of waar je van geniet veel leuker toch?

Adressen of acceptatiepunten VVV Cadeaukaart

Een situatie die menigeen ook zal herkennen, is dat je niet weet bij welke adressen van winkels en evenementen je de gekregen kaart kunt inwisselen of verzilveren, of dat je de kaart hebt gekregen van iemand die aan de andere kant van het land woont. Jammer, dat je dan mogelijk niet weet waar je de VVV Cadeaukaart kunt besteden en alsnog beperkt wordt in je keuzevrijheid. De VVV cadeaukaart kan namelijk in heel veel winkels ingewisseld worden en voor heel wat verschillende doeleinden gebruikt.

Op de website van VVVcadeaubon kun je de branche of de postcode ingeven, om zodoende te achterhalen wat deelnemende winkels en bedrijven er in jouw regio zijn. Ook kun je zoeken op winkelnaam, zodat je direct kunt zien of jouw favoriete winkel de VVV Cadeaukaart accepteert.

Geldigheid en saldo van de Cadeaukaart

Was en is de oude VVV Cadeaubon onbeperkt geldig, voor de nieuwe kaart geldt dit in principe ook. Echter, vanaf 3 jaar na activering van de kaart wordt een jaarlijkse beheervergoeding van 6 euro in rekening gebracht (in mindering gebracht op het saldo). Omdat de VVV Cadeaukaart voor het volledige saldo niet meer onbeperkt geldig is, moet je hier dus rekening mee houden bij uit te stellen aankopen. Na iedere aankoop is het resterend saldo op de Cadeaukaart altijd te achterhalen door dit te controleren op de site van de VVV.

Tip – Ook zakelijk een goede keuze

Ook voor bedrijven en instellingen is de VVV Cadeaukaart een goede keuze. Leuk om aan werknemers te geven bij bijzondere gelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea, een verhuizing, geboorte, zomaar als waardering, of als bonus voor bijzondere prestaties. Maar ook voor Sinterklaas, voor Kerst in een kerstpakket of als eindejaarsgeschenk is de VVV Cadeaukaart zeer geschikt.

De VVV Cadeaukaart kan ook verpakt worden in een door het bedrijf gepersonaliseerde maatenvelop. Met het bedrijfslogo bijvoorbeeld of met een persoonlijke tekst op de envelop of door bijvoeging van een kaartje. De VVV Cadeaukaart is bovendien fiscaal aftrekbaar.

Oude VVV Cadeaubonnen

Enkele afbeeldingen van oude VVV Cadeaubonnen, die nog steeds/onbeperkt te besteden zijn. De bonnen waren te verkrijgen in de volgende coupures: 5 euro, 7,50 euro, 10 euro, 12,50 euro, 15 euro, 20 euro, 25 euro en 50 euro.
© 2008 - 2020 Sila, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
De VVV CadeaukaartDe VVV CadeaukaartDe VVV Cadeaukaart is een mooi cadeau bij een speciale gelegenheid. De VVV Cadeaukaart is breed te besteden bij onder an…
Dinercheque: waar te koop en bij welke restaurants besteden?Dinercheque: waar te koop en bij welke restaurants besteden?De Nationale Dinercheque wint snel aan populariteit. Het is een prima cadeau voor mensen die houden van lekker eten en d…
De verschillende giftcards en cadeaubonnenDe verschillende giftcards en cadeaubonnenTijdens feestdagen geven mensen elkaar steeds vaker een giftcard, omdat ze vaak niet weten wat iemand wil hebben. Dit wo…
Cadeaubon: leuk om te gevenCadeaubon: leuk om te gevenSoms heb je werkelijk geen idee wat te geven aan iemand die jarig is en met geld aankomen vind je wel erg saai. Een cade…

Het begrip 'strategie' in de retailHet begrip 'strategie' nader uitgelicht met betrekking op de retail. Wat betekent dit begrip en wat voor functie heeft h…
Voorbeeld destep analyse, detailhandelVoorbeeld destep analyse, detailhandelDestep analyse van de detailhandel. Destep staat voor demografische, economische, sociale, technologische, ecologische e…
Bronnen en referenties
  • VVV Cadeaukaart
  • Brochure VVV

Reageer op het artikel "VVV Cadeaukaart - Welke winkels accepteren VVV Cadeaukaart"

De infoteur van dit artikel heeft aangegeven wegens omstandigheden moeilijk of niet te kunnen reageren.
Reageren op het artikel of reageren op reacties blijft mogelijk, maar antwoord van de infoteur zal mogelijk uitblijven.

Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Reacties

J. Kooman, 15-04-2020 22:08 #91
Vandaag heb ik bij Leen Bakker voor € 324.- besteed en wilde ik mijn cadeaubon van € 25.- inleveren.
Daar kreeg ik te horen dat het niet meer kon. Dat kon maar tot december 2019. Klopt dat?

Marij, 21-10-2019 21:21 #90
Kan ik mijn papieren kadobon in ruilen voor een pasje, de meeste winkels accepteren geen papieren kadobon wel een pasje.
Groet Marij

Bos, 05-10-2019 07:17 #89
Waardeloos systeem. Is gekregen cadeau kaart ook voor contant geld in te wisselen bij plaatselijke VVV?

Trudy Erhardt, 22-05-2019 13:06 #88
Ik heb nog een vvv cadeaubon op datum van augustus 2016 ( bon wel in maart 2019 ontvangen) deze kan ik niet meer inwisselen bij het kruitvat die zijn over gestapt op cadeau pasjes en zo neemt de kassa geen bonnen meer aan, dat geldt ook voor de Hema.
graag zou ik antwoord willen krijgen op mijn vraag hoe deze bon nog te gebruiken.
Hartelijk groet,
Trudy Erhardt

C. G. Verhoeven, 14-09-2018 17:14 #87
Geachte mevrouw, mijnheer,

Kan iemand mij vertellen waar ik een verkregen VVV cadeukaart kan gebruiken voor betaling van een museumkaart. Welke musea staan genoteerd als acceptant? Waar? VVV Wijk bij Duurstede verwijst naar Museum Doorn. Doorn zegt de VVV kadokaart niet te kunnen verwerken? En nu?

Trudie de Bast, 18-05-2018 17:21 #86
Ik heb een oude cadeaubon (blauw) met een waarde van 20 euro. Is deze nog geldig? Reactie infoteur, 22-05-2018
Beste Trudie,

De oude VVV cadeaubonnen zijn/blijven onbeperkt geldig.
Zie: https://www.vvvcadeaubonnen.nl/vvvcadeaubon

Mvg

Johan, 10-04-2018 14:15 #85
Kan ik mijn vvv bon bij kwantum gebruiken? Reactie infoteur, 11-04-2018
Beste Johan,

Waarschijnlijk niet. Waar je de kaart wel kunt inwisselen kun je eenvoudig op postcode of plaats bekijken via onderstaande link:
https://www.vvvcadeaubonnen.nl/cadeaubon-besteden/cadeaukaart

Mvg

Yvonne Munik, 24-02-2018 20:07 #84
Ik heb ondekt dat de VVV cadeaukaart niet geaccepteerd wordt als je online een boek wil bestellen.Of je moet hem eerst activeren.
Hoe dan? Reactie infoteur, 26-02-2018
Beste Yvonne,

Er zijn inderdaad nogal wat problemen bekend met de cadeaukaart.
Het beste kun je contact opnemen met de organisatie zelf.
Zie: https://www.vvvcadeaubonnen.nl/klantenservice

Mvg

Van Straalen, 10-01-2018 15:48 #83
Ik kon vanmiddag mijn vvv pasje niet verzilveren bij de Jumbo ze nemen alleen nog maar de papieren vvv bon aan.
Ik heb glutenvrij eten wat best wel duur is dus ik dacht heb ik ook eens een koopje niet dus.
Ook andere winkels schijnen nog geen vvv pasje aan te nemen.
Vind ik toch raar zorg eerst dat iets op orde is voor je aan een nieuw systeem begint.
Groetjes Jeanet van Straalen

Ingrid, 28-12-2017 11:24 #82
Ik doe verwoede pogingen om mijn VVV cadeaukaart te gebruiken voor aanschaf van een e-reader.
Bol.com, Mediamarkt en Cool Blue accepteren de kaart niet. Hoe waardeloos is dat!
Als ik zoek naar winkels in het centrum van Den Haag die electronica verkopen en de kaart accepteren, dan is er niet eentje bij die e-readers verkoopt.
Omruilen voor een ander type kaart kan inmiddels ook niet meer omdat het een kaart is en geen papieren bon.
Iemand nog een zinvolle suggestie [dus niet "probeer iemand te vinden die ze over wil nemen"]?

Rita Hesenius, 22-12-2017 11:23 #81
Heb een VVV cadeaukaart van 50 euro gekregen maar kan die niet inwisselen. Het wordt overal gezegd dat de kaartnummer ongeldig is of de pin is te lang… wie gaat dit kaartje nu accepteren?… echt waardeloos zo een cadeaukaartje…

J. C. Boonstra, 20-12-2017 13:03 #80
Ik heb een vvv-cadeaukaart gekregen maar kan deze niet activeren wat nu?

Marcello, 18-12-2017 15:36 #79
Nou net bij 3 winkels geweest. Die wel vvv bonnen aannemen maar niet of voorlopig niet de vvcv cadeaukaart aannemen zit je met je bon van 50 euro. Wat een waardeloos ding is het ook.

Joke, 30-07-2017 15:52 #78
Goedendag, kan ik ergens een lijstje vinden waar ik mijn vvv bon kan gebruiken? Hoor graag van u.

Met vriendelijke groeten Joke Suringh

Anke, 20-06-2017 12:08 #77
Kan ik mijn vvv bon bij de h&m inleveren?

Meertens, 19-04-2017 11:42 #76
Hallo,

ik heb gekeken op postcode maar de winkels die vvv bonnen aannemen die hebben niet het artikel dat ik zou willen kopen en de artikels die ze wel verkopen daar heb ik geen interesse in. Mijn vraag is of de vvv bonnen ook voor contant geld kunnen worden ingewisseld. Reactie infoteur, 21-04-2017
Nee Meertens, dat gaat helaas niet. Misschien iemand in je omgeving die de bon over wil nemen?

Mvg

Simone, 21-03-2017 15:46 #75
Kan ik mijn vvv-bonnen bij tuincentra's inleveren? Reactie infoteur, 21-03-2017
Beste Simone,

Kijk even bij de volgende link voor deelnemende winkeliers bij jou in de buurt.
https://www.vvvcadeaubonnen.nl/cadeaubon-besteden/winkels

Mvg

Jacqueline, 06-12-2016 08:55 #74
Ik kreeg ineens van alle kanten VVV-bonnen. Inmiddels heb ik bonnen voor €70 en werkelijk nergens kan ik die dingen inleveren. Ik ben blij met cadeautjes, alleen jammer dat je hier werkelijk niets aan hebt. Nu ligt er €70 in een la te liggen. Volgende keer ga ik toch echt gewoon om contant geld in een envelop vragen. Ik kan me ook werkelijk niet voorstellen dat een VVVbon als 1 vd beste cadeaus in 2015 is uitgeroepen. Of er moeten inmiddels heel veel winkels afgehaakt zijn, maar ik kan ze bij alle winkels waar ik veel en graag kom, werkelijk niet kwijt. Waardeloos systeem. Reactie infoteur, 07-12-2016
Beste Jacqueline,
Heb je al op postcode gezocht voor de deelnemende winkels?
https://www.vvvcadeaubonnen.nl/cadeaubon-besteden/winkels
Mvg

A. Vilters, 29-11-2016 22:27 #73
Kan ik bij de Aldi vvv-bonnen inleveren? Reactie infoteur, 30-11-2016
Beste A,

Nee, dat kan helaas niet. Waar wel, dat kun je eenvoudig via je eigen postcode ingeven.
Zie: https://www.vvvcadeaubonnen.nl/cadeaubon-besteden/winkels

Mvg

Ria Hoffland, 12-10-2016 12:04 #72
Welke winkels kan ik mijn vvv Cadeaubon inwisselen?

Gerben, 03-10-2016 08:47 #71
Neemt Kledingzaak Ter Stal ook V.V.V. bonnen aan?

Van Rossen, 29-09-2016 13:58 #70
Kan ik de bon besteden bij Dirck III (de slijterij)?

Quido Snel, 12-09-2016 19:26 #69
Kan ik de vvv bonnen ook inleveren bij de Bruna?

Rinus, 20-08-2016 14:08 #68
Kan ik met een VVV bon ook treinkaartjes bij de NS kopen?

Ikea, 10-08-2016 11:34 #67
Kan ik bij IKEA mijn vvv cadeau bonnen verzilveren?

Dijsselbloem, 02-08-2016 15:21 #66
Kunt u mij zeggen of ik de VVV bonnen kan inleveren bij loods 5?
Met vr. groet,

mevr. M. Dijsselbloem

Jeenkhoorn, 03-05-2016 18:02 #65
Kunt u me zeggen of de vvv bonnen ook bij Scheer en Foppen ingeleverd kunnen worden?

E. Junier, 26-04-2016 10:44 #64
Kunt u mij zeggen of ik de bon bij petsplace kan inleveren, Dank u.

Paula, 11-04-2016 12:21 #63
Kan ik mijn vvvbon ook inleveren bij Van Haren Almere?

Noa Vrooland, 21-02-2016 18:31 #62
Kan ik mijn VVV bon ook inwisselen bij de Welkoop?

Mary Hovestad, 19-02-2016 16:52 #61
Kan ik mijn VVV bon ook inwisselen bij Pearl opticiens?

Wies Demmers, 16-02-2016 11:57 #60
Kan ik bij Media Markt vvv bon inleveren?

B. Assen, 19-01-2016 17:45 #59
Hoe oud mag een VVV bon zijn om te besteden?
gr B.Assen Reactie infoteur, 25-01-2016
Als het een cadeaubon is, onbeperkt.
Zie: https://www.vvvcadeaubonnen.nl/klantenservice/veelgestelde-vragen/over-het-gebruik

Mvg

Els, 13-01-2016 15:23 #58
Kan ik mijn VVV bon inleveren bij de KPN winkel?

Ineke Bouwman, 11-01-2016 23:10 #57
Kan ik mijn VVV bonnen ook inwisselen bij Bel company?

L., 09-01-2016 12:18 #56
Geachte heer/mevrouw,

kan ik mijn kado bonnen nog inleveren bij albert heijn?
Ik weet dat het in het verleden nog wel kon, maar tot mijn stomme verbazing kan dit nu niet meer.

graag een reactie, Reactie infoteur, 12-01-2016
Beste L,

Zie de volgende link:
https://www.vvvcadeaubonnen.nl/cadeaubon-besteden/winkels/overzicht-acceptanten

Mvg

A. Bartolini, 04-01-2016 11:37 #55
Kan ik ook bij Ikea de cadeaubonnen besteden?

Gigi, 27-12-2015 20:03 #54
Kan ik de bonnen ook bij Kruidvat inleveren?

T. van Oers, 18-12-2015 13:34 #53
Zijn de vvv bonnen ook in te leveren bij een aquariumzaak?

vriendelijk groet T van Oers

Anne-Marie, 15-12-2015 11:12 #52
Waar kan ik met een vv bon een opwaardeerkaart van vodafoon kopen?

Gerda, 14-12-2015 22:02 #51
Kan ik een vvvbon besteden bij borris beer?

Frans de Vreeze, 11-12-2015 16:29 #50
Vandaag geprobeerd vvv irischeques in te wisselen. Worden niet aangenomen. Vvv cadeaubonnen wel. Hoe zit dit?

Annie Bottenberg, 09-12-2015 11:37 #49
Accepteert de mediamarkt in Zwolle vvv cadeaubonnen?

Fam van Dam, 09-12-2015 08:24 #48
Is de bon ook te gebruiken bij Tuinland?

Nicole, 15-11-2015 22:17 #47
Kun je bij de primera ook betalen met vvv bonnen?

Diana, 16-07-2015 12:55 #46
Neemt bristol ook vvv bonnen aan? Reactie infoteur, 20-07-2015
Beste Diana,

De volgende link staat in het artikel:
http://www.vvvcadeaubon.nl/

Mvg

Nicole Schaekens, 12-06-2015 17:54 #45
Neemt de action ook vvv bonnen aan?

Jorden, 27-02-2015 13:23 #44
Kun je de vvv cadeaubonnen ook bij de Intertoys inleveren?

Jo-Anne, 24-01-2015 10:56 #43
Kan de vvv bonnen bij mediamarkt inleveren?


groetjes Jo-Anne

Sjouke, 21-10-2014 09:35 #42
Ik heb nog een paar Irischeques. Worden deze nog wel geaccepteerd nu ze zijn vervangen door VVV bonnen?

Fam Mulder, 26-09-2014 14:04 #41
Wij vragen ons af of IKEA ook VVV bonnen accepteren, kunt u ons daar antwoord op gevene?

R. V. Beek, 25-09-2014 10:53 #40
Waar kan ik een vvv bon gebruiken. Putten gld

Bg, 23-09-2014 13:21 #39
Beste infoteur. Ik zie hierboven een reactie staan op de vraag of je de vvv bon ook bij de primera in kunt leveren. Ik kom net vd primera vandaan en daar zeiden ze me dat ze alleen vvv bonnen verkopen maar dat ze die zelf niet accepteren. Klopt dat wel?

Jan van der Zwan, 16-08-2014 13:13 #38
Kan ik mijn VVVbonnen bij Dixon inleveren? Reactie infoteur, 18-08-2014
Beste Jan,

Volg de link in het artikel, dan kan je zelf de mogelijkheden invoeren.

Mvg

Brusselman, 02-07-2014 11:46 #37
Kan ik de bonnen in wisselen bij primera? Reactie infoteur, 07-07-2014
Beste C,

Ja dat kan!
Zie: http://www.vvvcadeaubon.nl/zoeken/?s=primera

Mvg

Timmermans W., 26-05-2014 12:00 #36
Kan ik deze cadeaubonnen bij gamma of praxis in leveren?

Anneke, 05-03-2014 11:14 #35
Bij welke planten en bloemenzaken kan ik de vvv cadeaubonnen inleveren?

Moentroes, 17-12-2013 01:12 #34
Zyn er ook kappers dieze accepteren? Reactie infoteur, 21-12-2013
Beste Moentroes,

Kijk even bij de volgende link voor acceptanten:
http://www.vvvcadeaubon.nl/cadeaubon-gekregen/landelijke-acceptanten/

Mvg

Hans, 15-12-2013 16:49 #33
Accepteert de mc donalds in Best ze ook?

Naamlinda van der Maan, 11-12-2013 11:34 #32
Kan ik met deze bon ook ergens benzine tanken?

A. J. van Emmerik, 13-11-2013 12:32 #31
Welke winkels in Oldenzaal accepteren vvv cadeaubonnen?

Dick Post, 02-11-2013 11:20 #30
Kan ik de bon bij een slijter inleveren?

Joseph, 21-10-2013 15:33 #29
Kan de vvvcadeaubon ook ingewisseld worden in de diverse theaters in Nederland?

Erik, 16-09-2013 09:15 #28
Kan ik vvv bonnen bij open32 inwisselen?

Jolan, 18-07-2013 10:42 #27
Kan ik die vvv bon bij de praxis inwisselen?

Mari van Iersel, 14-07-2013 13:54 #26
Prenatal accepteerd die ook vvv bonnen?

Med, 04-07-2013 23:15 #25
Kan ik een dingen kopen met vvvcadeaubon in coolcat?

Lia, 30-06-2013 16:11 #24
Neemt Grieks restaurant Olivia in Zoetermeer ook verbonden aan?

Withaar, 03-06-2013 12:56 #23
Neemt DA ook cadeaubonnen aan?

Jolanda Bierings, 14-05-2013 14:47 #22
Kan ik de vvv bon ook inleveren bij een cosmo kapsalon?

John, 01-03-2013 14:41 #21
Neemt Intratuin ook VVV bonnen aan?

Gretha Bult, 04-02-2013 18:34 #20
Halo ik ben Gretha Bult en ik een vraag. Kan ik mijn cadeaubonnen ook in leveren bij olimpia of sape hoekstra? Reactie infoteur, 05-02-2013
Beste Gretha,

Kijk even bij de volgende link voor een overzicht van de acceptanten bij jou in de buurt.
http://www.vvvcadeaubon.nl/Cadeaubon_gekregen.aspx

Mvg

Iris, 03-01-2013 12:49 #19
Neemt ikea ook vvv bonnen aan? Reactie infoteur, 04-01-2013
Beste Iris,

Op de volgende site kan je de acceptanten bekijken:
http://www.vvvcadeaubon.nl/Cadeaubon_gekregen/Landelijke%20acceptanten.aspx

Ook kan je jouw postcode invoeren voor deelnemende winkeliers bij jou in de buurt.

Mvg

G. Haarhuis, 05-12-2012 11:01 #18
Accepteert van Haren schoenen ook de VVV cadeau bon? Reactie infoteur, 05-12-2012
Beste G,

De acceptanten van de VVV cadeaubon zijn via ingave van je postcode te achterhalen.
Hier -in de Harlemmermeer- accepteert Van Haren de bon!
Zie: http://www.vvvcadeaubon.nl/Cadeaubon_gekregen.aspx#searchresults

Mvg

M. Berchen, 05-11-2012 09:51 #17
Ik wil graag een cadeaubon geven in de branche voor eten/drinken, zoiets voor. Albert Hein of La place in V&D. Dat is voor meer malen eten, met verschillende datum, kan dat?
Dat is voor een goede doel (deze persoon is invalide en kan niet zelfs koken).
Bedankt! Reactie infoteur, 05-11-2012
Beste M,

Een enkele La Place accepteert de VVV Cadeaubon. Kijk even bij de volgende link, dan kan je de deelnemende winkeliers in de gewenste regio selecteren.
http://www.vvvcadeaubon.nl/Cadeaubon_gekregen.aspx

Mvg

Carla Huldy, 10-09-2012 20:49 #16
Doet de Media Markt ook mee met de VVV-bonnen? Reactie infoteur, 12-09-2012
Beste Carla,

De media Markt neemt geen VVV-bonnen in; BCC en Expert b.v. wel.
Zie ook: http://www.vvvcadeaubon.nl/Cadeaubon_gekregen/Landelijke%20acceptanten.aspx

Mvg

Kro, 13-07-2012 14:17 #15
Zijn VVV bonnen in te wisselen bij media markt? Reactie infoteur, 13-07-2012
Nee Kro, wel bij o.a.: Dixons, Expert, Harense Smid, Kijk-shop, Bijenkorf en V&D, die ook elektronica in het assortiment hebben.
Bij jou in de buurt kan je eventueel op postcode kijken bij:
http://www.vvvcadeaubon.nl/

Mvg

Brouwer, 13-07-2012 11:49 #14
Zijn er ook kledingwinkels z.a. Miss Etam? Reactie infoteur, 13-07-2012
Beste,

Miss Etam hoort hier helaas niet bij. V&D en de Bijkenkorf wel.

Mvg

Bram Planje, 12-07-2012 08:17 #13
Geachte,

Zijn de VVV bonnen ook inwisselbaar bij Ikea!

Mvg, Bram Planje Reactie infoteur, 12-07-2012
Nee helaas niet Bram. Bij V&D en bijna alle bouwmarkten.
Kijk voor adressen bij je in de buurt bij:
http://www.vvvcadeaubon.nl/

Mvg

D. Theeven, 09-07-2012 12:56 #12
Ik heb een aantal vvv-bonnen gehad. Nu wil ik hier graag een nieuwe bodem voor mijn bed van aanschaffen, maar ik vraag mij af bij welke andere winkels dan alleen Leen Bakker ik deze hiervoor kan besteden. Tips? Reactie infoteur, 10-07-2012
Beste Desiree,

Die keuze zal niet zo heel erg groot zijn.
Los van Leen Bakker eventueel de meeste bouwmarkten, maar dan zal dit veelal een (tijdelijke) aanbieding zijn.

Mvg

J-De-Grot, 08-05-2012 18:22 #11
Kan ik mijn cadeaubon inleveren bij Mediamarkt?


kan ik mijn cadeaubon bij mediamarkt Reactie infoteur, 10-05-2012
Beste Jan,

In de regio Haarlem / Haarlemmermeer kan dit in ieder geval wel.
Kijk even bij de link voor je eigen regio:
http://www.vvvcadeaubon.nl/Cadeaubon_gekregen.aspx

Mvg

Hilde, 18-12-2011 14:23 #10
Kan je deze VVV bonnen ook op internet besteden? Reactie infoteur, 19-12-2011
Beste Hilde,

In ieder geval wel bij Bol.com. In de meeste andere gevallen zal het lastig zijn omdat er bij de meeste bedrijven vooraf betaling verlangd wordt via Ideal en dergelijke.

Mvg

Tom Beckers, 08-09-2011 17:47 #9
Ik heb 10 irischeques ter waarde van 15 euro. Deze zijn in de wasmachine geweest en zeer poreus. Wat moet ik doen? ik wilde een shirt kopen bij de bijenkorf, en ze zeiden: helaas.

Bas, 27-07-2011 16:43 #8
Ik heb iets oudere VVV irischeques zonder streepjescode erop. Zijn die nog geldig? Reactie infoteur, 28-07-2011
Beste Bas,

Dat is een kwestie van proberen, informeren. Alhoewel een aantal winkels moeilijk zullen doen, is het een 'waardepapier' dat zijn waarde zou moeten blijven behouden. Mogelijk wat aandringen. Hoor het graag van je!?

Mvg

Heinsmann, 12-07-2011 13:35 #7
Kunt je de vvv cadeaubonnen ook bij ikea inwisselen? Reactie infoteur, 13-07-2011
Beste Rob,

Ik vrees van niet. Zal het artikel binnenkort aanpassen, want de gegevens zijn inmiddels achterhaald.
Zie: http://www.vvvcadeaubon.nl/Cadeaubon_gekregen/Landelijke%20acceptanten.aspx

Mvg

Evelien, 06-07-2011 17:01 #6
Tip: koop bij de free record shop met je Iris card de nationale entertaiment card (omwisselen dus als het ware), daar kun je dan wel weer mee terecht bij de Mediamarkt.

Nikky, 30-06-2011 00:11 #5
Helaas… Media Markt neemt ze niet aan! Bart Smit ook niet en Games store (onderdeel van Bart Smit) ook niet… Gaat lekker zo. Ik heb nog aardig wat te besteden aan bonnen, maar waar moet ik ze kwijt dan?

Evelyn, 19-06-2011 10:28 #4
Ik vond het erg moeilijk mijn vvv bon in te wisselen. Bij heel veel winkels hoorde ik dezelfde kreet: wij hebben onze eigen cadeaubonnen, dus we accepteren deze bon niet.
Bij vvv heb ik de bon uiteindelijk kunnen inwisselen voor enkele fietskaarten.

Han Nauta, 10-06-2011 19:35 #3
Wordt de VVV cheque door Mediamarkt geaccepteerd?

Zakaria, 05-06-2011 12:40 #2
Ik heb een vraagje.
wordt het vvviris bon ook bij IKEA geaccepteerd

Kleuskens, 27-03-2009 18:18 #1
Zijn er ook campings waar je irischeque kunt inwisselen?

Infoteur: Sila
Laatste update: 13-04-2018
Rubriek: Zakelijk
Subrubriek: Detailhandel
Bronnen en referenties: 2
Reacties: 91
Schrijf mee!