Primark Eindhoven: adres, openingstijden en vacatures

Primark Eindhoven is één van de best bezochte Primark winkels van Nederland. De lage prijzen, het brede assortiment en snel wisselende collecties schoenen, kleding en andere modegerelateerde accessoires zorgen ervoor dat elke week duizenden bezoekers de weg naar Primark Eindhoven weten te vinden. In dit artikel zijn het adres, de bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer, parkeertips en openingstijden beschreven. Ook wanneer je graag wilt werken bij Primark Eindhoven ben je op de juiste plek aangezien onderstaand informatie over solliciteren bij Primark is samengevat.

Primark Eindhoven

Primark Eindhoven is één van de grootste vestigingen van Primark in Nederland. De oppervlakte bedraagt ruim 7000 vierkante meter, verdeeld over vier etages. Het grootste deel van de winkel richt zich op vrouwen; van de vier verdiepingen zijn er meer dan twee ingericht met vrouwenmode, vrouwenkleding en cosmetica. De indeling van de winkel is als volgt:
 • Etage -1 (kelder): schoenen, interieurproducten, mode accessoires
 • Begane vloer: damesmode
 • Etage 1: damesmode en cosmetica
 • Etage 2: herenmode, babymode en kindermode

Adresgegevens

Primark Eindhoven is midden in het centrum van Eindhoven gelegen. Een bezoek aan de winkel van Primark is goed te combineren met een bezoek aan het grote winkelgebied van Eindhoven. De ingang van de winkel is aan het 18 Septemberplein wat de verbinding vormt tussen treinstation Eindhoven Centraal en het uitgebreide winkelgebied. De adresgegevens van Primark Eindhoven zijn als volgt:
 • Adres: Vestdijk 1
 • Postcode: 5611 CC Eindhoven

Telefoonnummer Primark Eindhoven

Veel van de Primark winkels hebben geen openbaar telefoonnummer waardoor je de winkel niet zomaar even kunt bellen. Ook beschikken de winkels niet over een openbaar e-mailadres. Primark Eindhoven is bereikbaar via het telefoonnummer +31(0)40-2369580.

Primark webwinkel

Primark opent in steeds meer steden een winkel, maar er zijn nog hele gebieden in Nederland van waaruit het ver rijden is naar de dichtstbijzijnde Primark winkel. Primark Eindhoven is bijvoorbeeld de enige Primark in de wijde omtrek, dus een bezoek kan een hele onderneming zijn. Wanneer je liever online kleding inkoopt kom je helaas voorlopig bij Primark niet aan je trekken. De producten van Primark zijn namelijk momenteel nog niet via internet verkrijgbaar. Omdat Primark wel actief is met het uittesten van de online verkoop, valt niet uit te sluiten dat er toch een webwinkel zal worden opgericht. Het laatste nieuws over de online webshop van Primark volg je in Primark webshop: online kopen Primark mode.

Primark collectie

Het assortiment van Primark is onder te verdelen in damesmode, herenmode, kindermode en producten voor in huis. Onder de noemer mode zijn vele producten te scharen zoals rokjes, jassen, broeken, lingerie, badkleding, enzovoorts. De Primark is zeer populair vanwege de lage prijzen. Het loont om de winkels van Primark regelmatig te bezoeken, de prijzen zijn namelijk ongeëvenaard laag. Ook wisselen de collecties zeer snel, je zult niet snel het gevoel hebben dat een bezoek aan Primark Eindhoven een herhaling van zetten is. Ieder bezoek zie je weer nieuwe artikelen die je wilt kopen.

Openingstijden Primark Eindhoven

Het maakt niet uit op welke dag je Primark Eindhoven wilt bezoeken, de winkel is namelijk alle dagen van de week open. De koopavond vindt elke week plaats op vrijdagavond, de winkel is dan geopend tot 21.00 uur. In de gemeente Eindhoven zijn de winkels in het centrum elke zondag geopend. Primark Eindhoven is daarom elke zondag open van 12.00 tot 18.00 uur.
De normale openingstijden van Primark Eindhoven zijn als onderstaand. Houd er rekening mee dat er tijdens feestdagen kan er worden afgeweken van de openingstijden:
 • Maandag: 11.00 - 18.30 uur
 • Dinsdag: 9.00 - 18.30 uur
 • Woensdag: 9.00 - 18.30 uur
 • Donderdag: 9.00 - 18.30 uur
 • Vrijdag: 9.00 - 21.00 uur
 • Zaterdag: 9.00 - 19.00 uur
 • Zondag: 11.00 - 18.00 uur

Bereikbaarheid per auto en parkeren

Met de auto kan je dichtbij Primark Eindhoven parkeren. Nabij gelegen parkeergarages en parkeerterreinen zijn:
 • P1 Parking Mathildelaan, Mathildelaan 2a (naast het politiebureau gelegen). Het parkeertarief bedraagt € 0,50 per 12 minuten, het maximale dagtarief bedraagt € 14,-.
 • BBA-parkeerplaats aan de Raiffeisenstraat (achter de Pathé). Het tarief bedraagt het eerste uur € 2,40, de uren erna € 2,20 per uur. Het maximale dagtarief bedraagt € 6,70.
 • Q-Park Heuvel, Ten Hagestraat 6a (onder de Heuvelgalerie). Het parkeertarief bedraagt € 0,50 per 12 minuten, het maximale dagtarief bedraagt € 14,-.

Gratis parkeren is mogelijk buiten het centrum van Eindhoven, maar dit betekent dat je al snel ruim 500 meter moet lopen.

Ligging Primark Eindhoven

Legenda
A. Primark Eindhoven
B. Treinstation Eindhoven Centraal
C. Parkeergarages

Bereikbaarheid met openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer is Primark Eindhoven zeer goed te bereiken. Het treinstation Eindhoven Centraal is namelijk op slechts 200 meter lopen gelegen van Primark Eindhoven. De winkel zie je direct wanneer je het treinstation uitloopt. Bij het treinstation Eindhoven is de bushalte Eindhoven Station te vinden waar tientallen buslijnen stoppen. Direct bij de winkel is de bushalte 18-Septemberplein gelegen.

Bereikbaarheid met fiets

Onder het plein waaraan Primark Eindhoven is gesitueerd is een grote ondergrondse fietsenkelder te vinden. De fietsenkelder is voorzien van een automatische roltrap. Primark Eindhoven is op slechts enkele tientallen meters van de uitgang van de fietsenkelder gelegen.

Vacatures Primark Eindhoven

Werken bij Primark betekent werken in een omgeving volop mode en interactie met duizenden klanten per week. Je moet dus wel uit het juiste hout zijn gesneden om bij Primark te kunnen werken. Primark Eindhoven heeft enkele honderden personen op de loonlijst staan. De meeste werknemers bij Primark Eindhoven zijn parttime winkelbediendes. Het grote aantal medewerkers is noodzakelijk omdat Primark kiest voor grote aantallen kassa's en medewerkers op de winkelvloer. Primark Eindhoven zoekt geregeld nieuwe werknemers, houd daarom goed de website van Primark in de gaten voor het actuele aanbod aan vacatures. Zie ook Werken bij Primark: vacatures, solliciteren en carrières.

Belgische bezoekers

Primark in Eindhoven wordt traditioneel ook veel bezocht door Belgische bezoekers. Voor veel Belgen is het filiaal niet ver weg gelegen. Eindhoven herbergt overigens nog een interessante winkel om te bezoeken voor mensen uit de grensstreek, namelijk IKEA. Het is dan ook geen wonder dat winkelend publiek uit België vaak op één dag zowel Primark Eindhoven als IKEA Eindhoven bezoeken.

Lees verder

© 2013 - 2020 Advies-eb, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Primark Amsterdam: alles wat je moet wetenDankzij een uitgekiende combinatie van de laatste mode en de laagste prijzen heeft Primark een plek aan de top van de mo…
Ikea Eindhoven (Son): adres, openingstijden en routeIkea Eindhoven (Son): adres, openingstijden en routeEén van de grootste Ikea filialen in Nederland is de Ikea in Eindhoven (ook wel Ikea Son genoemd). De Ikea vestiging in…
Primark Giftcard: alles over de Primark cadeaubonPrimark is hard op weg om de toonaangevende modeketen in Nederland te worden. De modieuze artikelen en lage prijzen zorg…

Primark Duitsland: vestigingen, adressen en openingstijdenPrimark is in Europa doorgegroeid tot één van de meest aansprekende modeketens. Vooral de lage prijzen hebben er voor ge…
Primark Almere: adres, openingstijden en vacaturesModeketen Primark is ontzettend populair vanwege de lage prijzen die Primark vraagt voor de uitgebreide modecollecties.…
Bronnen en referenties
 • Primark Nederland, www.primark.nl
 • Google Maps, maps.google.nl

Reageer op het artikel "Primark Eindhoven: adres, openingstijden en vacatures"

Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Reacties

J., 25-10-2017 05:22 #118
Hey
Is de winkel 1 november open? Zo ja van welk uur tot welk uur? Bij ons in België zijn alle winkels dicht dan maar we zouden graag dan willen gaan shoppen in Eindhoven.

Nathie, 25-05-2017 09:47 #117
Hallo, is Primark Eindhoven geopend op maandag 5 juni?
vriendelijk bedankt

Miranda, 17-03-2017 08:44 #116
Graag wil ik informeren of de Primark op 5 mei ( Bevrijdingsdag) geopend is…

Nadia, 23-02-2017 22:25 #115
Hallo is primark eindhoven zondag 26/02 open?
Vriendelijk bedankt

Anissa, 30-12-2016 13:49 #114
Tot hoelaat is primark eindhoven morgen open? 31 december tot 17u of tot 19u?
Weet iemand dat?

Maurice, 29-10-2016 14:26 #113
Nederland doet niet aan Belgische feest- en brugdagen dus de winkels zijn op 31 oktober, 1 november en 11 november op de normale tijden geopend.

Griet Mertens, 29-10-2016 12:30 #112
Is de winkel open op dinsdag 1 november 2016?

Chloe, 27-10-2016 11:33 #111
Is primark Eindhoven geopend op dinsdag 1 november 2016?

Naj, 25-10-2016 12:59 #110
Beste,

is het winkelcentrum waaronder dus primark open op maandag 31oktober en di 1/11?

Mvg Reactie infoteur, 01-11-2016
Beste,

In Nederland zijn deze datums geen feestdagen dus normale winkeldagen.

Mvg

Jaimie, 24-10-2016 14:42 #109
Is Primark Eindhoven geopend op 11 november?
Groetjes Reactie infoteur, 01-11-2016
11 november is in Nederland geen feestdag / herdenkingsdag dus de winkels zijn dan gewoon open

Hayat, 10-05-2016 17:08 #108
Hallo,

Is de winkel open op maandag 16 mei 2016?

Mvg Reactie infoteur, 14-05-2016
Volgens de site van 12 tot 18 uur

Stephanie van Och, 26-04-2016 16:54 #107
Beste,

Is de winkel morgen 27 april open?
Aangezien het koningdag is.

Annelies Vanden Bergh, 20-04-2016 09:56 #106
Beste,
Is de winkel open op de feestdag van 5 mei?
En zo ja, welke uren?
Mvg

Tanja Wattenbergh, 24-03-2016 10:43 #105
Is de winkel open maandag 28 maart 2016, zoja wat zijn de openingsuren?
Bedankt voor uw reactie.

Michelle Driesen, 22-03-2016 23:41 #104
Is de winkel maandag 28 maart open?

Dorota, 09-02-2016 10:53 #103
Geachte heer, mevrouw,
Is de vestiging in Eindhoven op 9.02.16 open?
Met vriendelijke groeten, Dorota

Tessa Cornelis, 04-02-2016 17:24 #102
Beste,
ik heb een topje gekocht op 18/01/16 bij jullie, maar zag thuis dat ik de verkeerde maat bij had. Op het kassaticket staat dat ik het tot 18/02/16 mag wisselen, maar ik woon nogal ver en kom pas 20/02/16 terug in Eindhoven. Is het mogelijk het topje dan nog te wisselen.
Met vriendelijke groeten,
Tessa Cornelis Reactie infoteur, 16-02-2016
Heeft u het al geprobeerd bij een ander filiaal van Primark?

Nouria, 26-12-2015 20:51 #101
Goeiavond is de primark open de 30 en 31 december? Reactie infoteur, 28-12-2015
De 30e gelden de normale tijden, op 31 december van 9 tot 17 uur

Assia, 25-12-2015 01:23 #100
Beste,

Is de primark open op 2 januari 2016?
Wanneer starten de koopjes in Nederland Reactie infoteur, 28-12-2015
Ja dan is deze geopend. De koopjes (uitverkoop) in Nederland is de dag na kerst volop begonnen

Seda, 01-12-2015 20:24 #99
Kunnen we ook met visa-kaart betalen bij de kassa? Reactie infoteur, 10-12-2015
Volgens de website van Primark is dit mogelijk

Lamya, 04-11-2015 17:07 #98
Hooi…
Ik heb een vraagje zijn jullie open op woensdag 11/11/15 dus is een feestdag?
Van hoelaat tot hoelaat zijn jullie dan open?
Mvg groetjes x Reactie infoteur, 09-11-2015
In Nederland is 11 november geen feestdag, dus de winkel is de normale tijden geopend

Céline, 31-10-2015 16:27 #97
Is primark Eindhoven open op maandag 2 november? Want in België is dit een feestdag.
Zoja wat zijn de exacte openingsuren? Reactie infoteur, 01-11-2015
Ja hoor hier zijn de winkels gewoon open, de normale openingstijden zijn van kracht.

Jaantje, 29-10-2015 16:11 #96
Zijn er al kerstartikelen in de primark verkrijgbaar 28-10-2015? Ook in filiaal Almere? Reactie infoteur, 30-10-2015
Vermoedelijk nog niet, nu is Halloween prominenter aanwezig.

Kaatje, 13-10-2015 09:09 #95
Vraagje: zijn de winkels open op 11/11/2015 in Eindhoven? Reactie infoteur, 14-10-2015
Ja in Nederland is 11 november geen feestdag

Melissa, 18-07-2015 18:02 #94
Is primark Eindhoven 21 juli geopend? Reactie infoteur, 20-07-2015
Ja dan is de winkel open

Eelen, 25-05-2015 12:27 #93
Is de winkel vandaag 25/05/2015 open?

Vanessa, 12-05-2015 14:48 #92
Is Primark open op maandag 25 mei (Pinkstermaandag)? Reactie infoteur, 12-05-2015
Tweede Pinksterdag is de winkel open van 12 tot 17

Dominique, 11-05-2015 14:45 #91
Ik zou graag willen weten net als Mieke, of de winkel op donderdag 14 mei 2015 (Hemelvaartsdag) geopend is? Reactie infoteur, 11-05-2015
Zie het antwoord op de vraag van Mieke

Mieke, 10-05-2015 21:20 #90
Beste,

is de winkel geopend op 14 mei 2015 (Hemelvaartsdag)?

Groeten Reactie infoteur, 11-05-2015
De meeste winkels in het centrum van Eindhoven zijn geopend tijdens Hemelvaart, wel vaak beperkte openingstijden

Hatice, 30-04-2015 19:39 #89
Hoi,

Weet jij of ik een open sollicitatiebrief kan versturen naar de primark? Ik zag op de site dat er geen vacatures open staan voor de winkel in Eindhoven, maar in de winkel vertelden ze mij dat zel wel vacatures open hebben staan dat ik op de site moet aangeven. Enig idee hoe?
Alvast bedankt,
groetjes

Bieke, 30-04-2015 10:56 #88
Hallo

Is de primark 25 mei open? (Pinkstermaandag)

Anonieme, 27-04-2015 10:03 #87
Is de winkel ook open op koningsdag 27 april? Reactie infoteur, 29-04-2015
Van 12 tot 17

Ilana, 21-04-2015 12:34 #86
Hoi is de winkel open dinsdag 5 mei? Reactie infoteur, 29-04-2015
Ja van 12 tot 17

Sarah, 14-04-2015 11:50 #85
Is Primark Eindhoven geopend op vrijdag 1 mei? => In België is dit een feestdag… Reactie infoteur, 20-04-2015
In Nederland is 1 mei geen feestdag

Demi, 30-03-2015 21:55 #84
Is de Primark op vrijdag 3 april (goede vrijdag) tot 21:00 open of zijn er aangepaste openingstijden? Reactie infoteur, 31-03-2015
Ja van 9 tot 21 uur.

Lucie, 30-03-2015 21:14 #83
Is de primark in Eindhoven geopend op goede vrijdag? (3 april 2015) Reactie infoteur, 31-03-2015
Ja dan is de winkel open van 9 tot 21 uur.

Martine, 18-03-2015 18:35 #82
Beste

graag zouden wij op zondag 5 april komen shoppen bij jullie. Zijn jullie geopend dan want wij komen vanuit België Reactie infoteur, 22-03-2015
Op Eerste Paasdag is Primark Eindhoven gesloten volgens de website van Primark.

Natacha Hautekeete, 04-03-2015 20:31 #81
Is primark eindhoven geopend op zondag 5 april en zijn dit de normale openingstijden? Reactie infoteur, 22-03-2015
Op Eerste Paasdag is Primark Eindhoven gesloten volgens de website van Primark.

Nadia, 02-03-2015 09:58 #80
Hier effe een reactie op de evacuatie van afgelopen zaterdag (28/2/15): ondanks de drukte moet ik zeggen dat het personeel het uitstekend gedaan heeft. Ze stelden iedereen op hun gemak, bleven zeer vriendelijk en handelden kordaat maar correct. Nadien ging ik terug om mijn goedgevulde winkelzak terug te zoeken (speld in een hooiberg) maar dankzij de hulp van een medewerkster (Anouk) is het gelukt. Ongelooflijk hoe zij omgaat met de klanten… geen enkele vraag was haar teveel, ze hielp me met een glimlach. Aan haar diensthoofd: zij verdient een pluimpje! Mij zie je er zeker terug, ik kom speciaal vanuit België. Reactie infoteur, 06-03-2015
Leuk om uw ervaring te lezen

Lief, 25-02-2015 15:05 #79
Is primark geopend op paasmaandag? Reactie infoteur, 22-03-2015
Op Tweede Paasdag is Primark open van 11 tot 18 uur volgens de website van Primark

Anoniem, 17-02-2015 07:37 #78
Beste,
Is de Primark in Eindhoven op 29/03/2015 ook open? Zo ja, hoelaat dan?
Mvg Reactie infoteur, 22-02-2015
Primark Eindhoven is elke zondag open, behalve tijdens enkele feestdagen.

Lisa, 11-02-2015 21:01 #77
Is de primark maandag 16 februari bereikbaar/open ivm carnaval? En hoe zit het dan met de treinen? Reactie infoteur, 22-02-2015
Open

Laura, 10-02-2015 07:44 #76
Is de primarkt open zondag 16 februari met carnaval? Reactie infoteur, 22-02-2015
Lees reactie nu pas, 16 februari is alweer voorbij

Eveline, 01-02-2015 21:13 #75
Hallo. Wij plannen een weekendje Eindhoven in april. Zullen Primark en andere winkels open zijn op 6april (paasmaandag)? Bedankt Reactie infoteur, 02-02-2015
Waarschijnlijk zijn de winkels dan open, tijden gelijk aan koopzondagen.

Lammens Andy, 31-12-2014 13:15 #74
Is primark Eindhoven open op vrijdag 2 januari? Zo ja wat zijn dan de openingsuren? Reactie infoteur, 02-01-2015
Ja dan is de winkel gewoon open, de normale openingstijden zijn van toepassing

Faiza, 22-12-2014 20:13 #73
Hallo, is Primark Eindhoven op vrijdag 26/12/2014 open? Zo ja, wat zijn dan de openingsuren? Reactie infoteur, 24-12-2014
Goedemorgen,

De website van Primark geeft aan dat Primark Eindhoven op Tweede Kerstdag open is van 12 tot 17 uur.

Mvg

Emy, 19-12-2014 16:13 #72
Is de primark geopend op de 25ste? Reactie infoteur, 19-12-2014
Tijdens Eerste Kerstdag is Primark Eindhoven gesloten

Cin, 18-12-2014 15:47 #71
Is de primark open 2e kerstdag? Reactie infoteur, 19-12-2014
Op Tweede Kerstdag is Primark Eindhoven open van 12 tot 17 uur.

Stephanie, 09-12-2014 21:54 #70
Hoi!
Eindhoven heeft op 23 December een extra koopavond. Is de Primark dan ook tot 21:00 geopend?
Groetjes Reactie infoteur, 12-12-2014
Koopavond in Eindhoven is inderdaad altijd tot 21 uur

Larissa, 30-11-2014 16:05 #69
Is de winkel geopend op 26 december 2014? Reactie infoteur, 01-12-2014
Zover ik weet is de winkel dan gesloten

Truus, 08-11-2014 14:01 #68
Dit artikel vermeldt dat de Primark Eindhoven elke zondag open is van 12h00 tot 18h00 maar de Primark.com website vermeldt géén opening op zondag voor de winkel in Eindhoven?
Het telefoonnummer van de website geeft een continue bezettoon?
Alvast bedankt voor uw reactie. Reactie infoteur, 11-11-2014
De winkel is op zondag open. De website van Primark geeft overigens dit ook gewoon aan. Het telefoonnummer werkt inderdaad de laatste tijd niet meer, ik houd het in de gaten.

Daisy, 03-11-2014 21:35 #67
Beste,

Wat zijn de openingsuren voor dinsdag 11 November?
In België is dit namelijk een feestdag en zijn de winkels niet open.

Groetjes Reactie infoteur, 04-11-2014
In Nederland gelden de normale openingsuren zoals in het artikel weergegeven.

Tess, 03-11-2014 14:06 #66
Klopt het telefoonnummer van de primark in eindhoven wel?
Hij geeft namelijk een piep aan. Reactie infoteur, 03-11-2014
Tot voor kort werkte dat telefoonnummer nog wel, maar ik krijg nu inderdaad ook een foutmelding. Dit telefoonnummer geeft Primark op de website ook aan. Even afwachten dus…

Ymke, 24-10-2014 09:31 #65
Is Primark open op vrijdag 31 oktober? Reactie infoteur, 26-10-2014
Ja hoor, dan is de winkel open.

Ilse, 22-10-2014 22:48 #64
Is de Primark eindhoven open op 11 november? Reactie infoteur, 23-10-2014
Dan is Primark Eindhoven gewoon open

Suys, 21-10-2014 22:56 #63
Zijn jullie open op zaterdag 1 november 2014? Reactie infoteur, 22-10-2014
Ja dan is Primark Eindhoven gewoon open.

Aniko, 16-10-2014 22:58 #62
Zaterdag 18 oktober wil ik naar de primark gaan. Zijn er dan al kerstartikelen? Reactie infoteur, 17-10-2014
Vermoedelijk nog niet

Nicole, 12-10-2014 19:32 #61
Hey,
Is de Primark open op 01 en 02 november, want in België is dit een feestdag. Reactie infoteur, 13-10-2014
Dan is de winkel gewoon open

Ayse, 15-08-2014 06:38 #60
Hey staat de primark in eindhoven vandaag open? Reactie infoteur, 15-08-2014
Ja die is open

Sabah, 21-07-2014 11:51 #59
Zijn jullie open vandaag want in België is het een feestdag. Reactie infoteur, 22-07-2014
Primark Eindhoven was gewoon open

El Ouariachi Rachida, 16-07-2014 00:01 #58
Is primark open deze zondag 20 juli voor de solden? Dank u Reactie infoteur, 17-07-2014
Primark Eindhoven is inderdaad gewoon open op zondag 20 juli. Wel kennen we in Nederland geen solden zoals in België. We hebben een uitverkoop die veel langer duurt, de vraag is dus hoeveel koopjes er nog zijn. Zie voor meer informatie:
http://mens-en-samenleving.infonu.nl/sociaal-cultureel/90474-uitverkoop-wanneer-begint-sale-mode-kleding-en-schoenen.html

Zyncke, 23-06-2014 12:33 #57
Mijn vraag was of jullie rolstoelen beschikbaar hebben in het filiaal in Eindhoven? Reactie infoteur, 23-06-2014
Ik zou het telefoonnummer uit het artikel bellen. Deze website is niet van Primark zelf

Nicole, 21-05-2014 09:20 #56
Hey, is de primark open op 9 juni (pinkstermaandag)?
groetjes Reactie infoteur, 22-05-2014
Volgens de website is de winkel dan open van 12 tot 17 uur.

Ws, 20-05-2014 20:35 #55
Ik kom uit België en zou graag op 30 mei komen. Bij ons is het de feestdag Hemelvaart.
Mijn vraag is of jullie open zijn en zo ja wat zijn de openingsuren?

Grtn. Reactie infoteur, 22-05-2014
Hemelvaartsdag is op donderdag 29 mei. Op 30 mei is de winkel gewoon open dus.

Tara, 20-05-2014 18:05 #54
Hallo,
Is primark open op donderdag 29 mei?
Groetjes tara Reactie infoteur, 22-05-2014
Volgens de website van 12 - 17 uur. Als je het zeker wilt weten zou ik even het telefoonnummer bellen in het artikel

Nancy, 14-05-2014 09:04 #53
Ik zou graag met de dochter komen shoppen in de Primark Eindhoven. Zij zit in een rolstoel. Mijn vraag is of er een lift aanwezig is om de verschillende etages te kunnen bereiken? En is er aan de hoofdingang een verhoog (hoger dan 5 cm)?
Alvast bedankt! Reactie infoteur, 14-05-2014
Beste Nancy,
Ik weet dat er een lift is. Of er een verhoging is weet ik niet, daarvoor zou je het beste even het filiaal kunnen bellen.
Mvg

Annick, 12-05-2014 08:49 #52
Hallo,

Zijn jullie zondag 25 mei open?

Alvast bedankt, groetjes Annick. Reactie infoteur, 12-05-2014
Beste Annick,

Ik ben zelf niet van de firma Primark, maar op 25 mei zijn de winkels in Eindhoven geopend.

Mvg

Naomi, 29-04-2014 22:23 #51
Hallo,
Zijn jullie maandag 5 mei open?
Gr Naomi Reactie infoteur, 05-05-2014
Primark is dan wel open maar wel afwijkende openingstijden. Zelfde als op zondagen

Nathalie, 29-04-2014 08:39 #50
Beste

Gezien wij uit België een bezoek aan jullie winkel zouden willen doen hadden wij graag geweten of jullie op vrijdag 2 mei reeds geopend zullen zijn en van welk uur.

Alvast bedankt
Nathalie Reactie infoteur, 29-04-2014
Vrijdag 2 mei is in Nederland een gewone werkdag, de winkel zal op de normale winkeltijden geopend zijn. Overigens is het op vrijdag ook koopavond en is de winkel dus tot later open

Katty, 28-04-2014 10:27 #49
Hallo, waar is de goedkoopste parking nabij de Primark in Eindhoven? Reactie infoteur, 28-04-2014
Het voordeligst is om buiten het centrum van Eindhoven te parkeren en dan lopend naar de winkel. Buiten het centrum (circa 500 meter lopen) kan je gratis parkeren.

Mehdi, 28-04-2014 00:34 #48
Zal de primark open zijn 1mei 2014? Reactie infoteur, 28-04-2014
In Nederland wordt 1 mei niet op grote schaal gevierd, dus ik vermoed dat de winkel gewoon open zal zijn.

Kim, 27-04-2014 20:14 #47
Zijn jullie donderdag 1 mei open?

Ria, 24-04-2014 08:55 #46
Zijn jullie op koningsdag (26 april) geopend? Reactie infoteur, 27-04-2014
Nee tijdens Koningsdag waren alle winkels dicht in Eindhoven

Amy, 23-04-2014 15:24 #45
Op een aantal sites lees ik dat de primark deze zondag gesloten is maar op de meeste sites staat dat hij gewoon geopend is, aangezien dat het toch nog een stukje rijden is zou ik graag duidelijkheid willen hebben of de pimark de 27e open is of niet.

Alvast bedankt! Reactie infoteur, 27-04-2014
Op zondagen zijn de winkels in Eindhoven gewoon open voortaan

Kim, 23-04-2014 12:50 #44
Is de primark aankomende zondag geopend? Reactie infoteur, 27-04-2014
De winkels in Eindhoven zijn op zondagen voortaan gewoon open

Monique, 21-04-2014 21:07 #43
Is de primark open op 5 mei (bevrijdingsdag)? Reactie infoteur, 27-04-2014
Ik vermoed van wel, maar je kunt voor de zekerheid even het filiaal bellen.

Stephanie, 11-04-2014 09:12 #42
Is primark deze zondag op zeker open? En wat zijn de openingsuren? Groetjes, Stephanie Reactie infoteur, 15-04-2014
De winkel is elke zondag open van 12 -18 uur. Eerste paasdag echter niet.

Els, 11-04-2014 07:02 #41
Beste,

Zijn jullie nu zaterdag 12 april open tot 19u?

Groetjes,
Els Reactie infoteur, 15-04-2014
Op zaterdagen tot 18 uur

De Rydt, 10-04-2014 15:22 #40
Beste,
zijn jullie op maandag 21 april open? paasmaandag?

Groetjes! Reactie infoteur, 15-04-2014
Op 2e Paasdag open van 12-17

Inge, 06-04-2014 13:48 #39
Hallo,
Wij willen op 30 april eens een uitstapje doen naar Eindhoven, maar dan is het Koninginnedag. Zijn de winkels dan open bij jullie? Reactie infoteur, 07-04-2014
Beste,
Vanaf 2014 is er sprake van Koningsdag, deze dag vindt niet meer op 30 april plaats. Op 30 april zijn de winkels dus gewoon normaal geopend.
mvg

Van Es, 02-04-2014 20:30 #38
Beste
Op zaterdag 26 april zijn jullie dan open? het is dan koningsdag.

mvg
V van Es Reactie infoteur, 07-04-2014
Nee, dan zijn de winkels in principe gesloten.

Evi, 31-03-2014 16:31 #37
Hallo. is de primarkt op goede vrijdag 18 april geopend? Reactie infoteur, 01-04-2014
Ja dan zijn de winkels in Eindhoven gewoon open.

Sam, 04-03-2014 11:59 #36
Is primark vandaag open?

Sarah, 04-03-2014 10:41 #35
Beste,

Hoe komt het dat op de website van Primark zelf staat dat zij enkel de eerste zondag vd maand open zijn?
Wij willen nl deze zondag vanuit België naar daar rijden en zou het ontzettend jammer vinden als ze dan toch dicht zijn… Reactie infoteur, 05-03-2014
Beste,

de winkels in Eindhoven zijn sinds kort elke zondag open. Ook Primark is open. Dit zullen ze waarschijnlijk nog niet hebben aangepast op de website.

Mvg

Joeri, 03-03-2014 11:47 #34
Is de primark vandaag open? Ivm carnaval enzo? Reactie infoteur, 03-03-2014
Ja

Dilara, 03-03-2014 09:03 #33
Is primark vandaag open? Reactie infoteur, 03-03-2014
Ja

Sarah Geybels, 28-02-2014 11:03 #32
Is de Primark Eindhoven a.s. dinsdag 04-03-2014 geopend, ik twijfel omdat het carnaval is!

Mvg,
Sarah Reactie infoteur, 03-03-2014
Ja dan is de winkel open

Torfs Viviane, 25-02-2014 21:24 #31
Is de primark elke zondag open in Eindhoven? Reactie infoteur, 26-02-2014
Ja de Primark is tegenwoordig elke zondag open. Houd wel rekening met carnaval.

D., 23-02-2014 20:54 #30
Ik vond het een fijne winkel, maar vond het erg van de toiletten dat ze verkeerd aan gesloten zijn, ik heb vlug vlug naar de Mac. Moeten lopen dus dit is geen plus punt voor jullie in een grote winkel is het meestal een goed toilet… Jammer jammer

Denise, 20-02-2014 21:52 #29
Hallo
Is de primark Eindhoven zondag open?

Groetjes denise Reactie infoteur, 21-02-2014
Ja dan is de winkel open

Chayenn, 20-02-2014 16:22 #28
Ik had een vraagje, ik wil in de carnavalsvakantie naar de primark gaan. Is de primark open tijdens carnaval? Reactie infoteur, 21-02-2014
Ja Primark Eindhoven is tijdens de carnaval gewoon open

Perry vd Leuvert, 12-02-2014 15:31 #27
Heeft de Primark in Eindhoven ook een mail adres waar ik rechtstreeks kan heen mailen?

Ingrid, 26-01-2014 17:08 #26
Heeft primark koopzondag op 2 februari? Reactie infoteur, 27-01-2014
Ja dan is Primark Eindhoven open

Anne, 01-01-2014 13:27 #25
Is de primark 2 januari open? zo ja, wat zijn de openingstijden? Reactie infoteur, 02-01-2014
Ja vandaag was de winkel open (normale openingstijden)

Ria, 30-12-2013 23:32 #24
Kun je bij primark VVV bonnen inleveren? Reactie infoteur, 01-01-2014
Volgens de website van VVV Cadeaubon niet. Je zou voor de zekerheid het telefoonnummer van Primark kunnen bellen om het na te vragen.

Mvg

Voets Jos, 26-12-2013 18:24 #23
V;andaag 26 December zijn wij van Belgie naar jullie gereden, om te komen schoppen, maar de winkel was gesloten.Konden niet weten dat 2de kerstdag een vrije dag is, en we waren niet alleen, dus alle belgen terug naar huis.Laat een berichtje achter op jullie site, dat doen ze bij ons in Luik ook.Groedjes Reactie infoteur, 26-12-2013
Beste,

In Nederland is 2e kerstdag een feestdag. Overigens is dit niet de website van Primark dus u kunt uw tip beter doorgeven via www.primark.nl

mvg

Voets Jos, 20-12-2013 12:40 #22
Hoe is de primarkt het gemakkelijkst te bereiken vanuit België? zeker als je eens in de binnen stad bent. Reactie infoteur, 20-12-2013
Dat ligt er uiteraard aan waar in België u woont. Eenmaal in de binnenstad kan je parkeren in 1 van de parkeergarages die zijn beschreven in het artikel.

Els, 20-12-2013 11:31 #21
Hallo ik wil graag weten of de primarkt op vrijdag 28 december open is en welke tijd. Reactie infoteur, 20-12-2013
Dan is de winkel gewoon open, het is een normale dag. Dus waarschijnlijk gelden ook de normale openingstijden.

Hicham, 19-12-2013 15:37 #20
Is de primark zaterdag 21 december open?

alvast bedankt! Reactie infoteur, 19-12-2013
Ja dan is de winkel gewoon open.

Denise, 18-12-2013 19:50 #19
Kun je artikelen van de primark in Duitsland ook in Nederland ruilen/retouren? Reactie infoteur, 19-12-2013
Wil je het artikel bij Primark Eindhoven retourneren? Ik zou even contact met de winkel opnemen via 040-2369580 en vragen of het is toegestaan.

Lauren, 16-12-2013 13:01 #18
Is de winkel maandag 23 dec open? Reactie infoteur, 16-12-2013
Ja, dan is de winkel open

Ema, 12-12-2013 22:16 #17
Op welk tijdstip is het open op zondag 15?

Roos En Edie, 12-12-2013 10:27 #16
Hoi,
Is de primark aanstaande zondag, 15 december, open?
Groetjes! Reactie infoteur, 12-12-2013
Ja, dan is er een extra koopzondag

Renaerts, 11-12-2013 11:39 #15
Komen zeker eens naar Eindhoven, ken primmarkt van bij ons in Luik. Reactie infoteur, 12-12-2013
U zult niet teleurgesteld zijn, het is een grote winkel

Kelly, 10-12-2013 20:08 #14
Hallo,
Is primark Eindhoven 26 dec. open?
Grtj. Reactie infoteur, 12-12-2013
Zover ik weet is de winkel dan gesloten

Mellissa, 09-12-2013 21:39 #13
Beste,

Is primark Eindhoven al open?Dank je Reactie infoteur, 10-12-2013
Zeker! Sinds medio november al

Malika, 09-12-2013 08:50 #12
Is Primarkt open op zondag 22 december? Reactie infoteur, 09-12-2013
Ja

Hupke, 05-12-2013 12:41 #11
Is de primark vanavond open? Reactie infoteur, 05-12-2013
Nee helaas

Naomi, 03-12-2013 20:26 #10
Tot hoelaat is de primarkt open met de kerst?
gr naomi Reactie infoteur, 09-12-2013
Dan zal de winkel dicht zijn volgens mij

Nine, 03-12-2013 15:29 #9
Hallo,

Ik ben iets verloren bij de primark, wat is het e-mail adres van de primark in Eindhoven zodat ik daarover contact kan opnemen. Ik woon niet in Eindhoven, dus ik kan er niet zo even naar toe gaan om het te vragen.

Groetjes,
Nine Reactie infoteur, 04-12-2013
Beste,

je kunt het beste even bellen via 040-2369580

Mvg

Kimberly, 03-12-2013 13:04 #8
Is de primark in Eindhoven zondag 8 december open? Reactie infoteur, 03-12-2013
Beste Kimberly,

Zie mijn reactie op het bericht van Sara (25-11-2013 om 13:59). De winkel is dan dus open.

Mvg

Kelley, 01-12-2013 23:22 #7
Hallo,

Ik heb zojuist gesolliciteerd bij Primark in Eindhoven. Maar ik kan nergens een telefoonnummer of emailadres vinden om erachter aan te gaan. Weet iemand waar ik dit kan vinden?

Groetjes Kelley. Reactie infoteur, 02-12-2013
Heb je geen contactgegevens van een contactpersoon ontvangen?
Wellicht kan je hier nog meer informatie vinden:
http://zakelijk.infonu.nl/detailhandel/122256-werken-bij-primark-vacatures-solliciteren-en-carrieres.html

Esther, 26-11-2013 09:59 #6
Tot hoe laat is de Primark Eindhoven op 5 december geopend? Reactie infoteur, 26-11-2013
Waarschijnlijk de normale tijden, zie overzicht enige reacties hieronder.

Mwest (infoteur), 25-11-2013 20:26 #5
Dit is toch gewoon reclame?

Sara, 25-11-2013 13:59 #4
Is Primark Eindhoven deze zondag (1 december) open? Normaal gezien wel, aangezien het de eerste zondag van de maand is, maar ik vraag het nog eens voor de zekerheid :D

Alvast bedankt.

Groetjes Reactie infoteur, 26-11-2013
In Eindhoven zijn er extra koopavonden op 3, 4, 18, 19, 23 en 28 december 2013.
Verder is het elke zondag in december koopzondag in Eindhoven (dus 1, 8, 15, 22 en 29 december 2013). Zover ik weet volgt Primark deze data gewoon.

Renske, 08-11-2013 12:28 #3
Hoe moet ik solliciteren zodat ik kan beginnen als de winkel geopend word. Kan dat via de post of hoe moet ik dit regelen.

mvg. Reactie infoteur, 09-11-2013
Kijk eens op:
http://www.primark.nl/werving/

Daar staan vacatures en ook meest gestelde vragen omtrent werken bij Primark.

Monique van Brandt, 05-11-2013 20:42 #2
Wanneer is de opening van Primark in Eindhoven? Reactie infoteur, 06-11-2013
Primark Eindhoven opent op 19 november 2013 om 11.00 uur.

Vina, 26-09-2013 19:07 #1
Hallo,

Op 4 september 2013 heb ik een sollicitatiegesprek gehad voor Primark Eindhoven. Helaas heb ik tot nu nog steeds niks gehoord, hoewel ze binnen 2 a 3 weken contact op zouden nemen. Nu heb ik heel het internet doorzocht naar iets van een telefoonnummer of een emailadres om er zelf achter aan te gaan, maar ik heb niks kunnen vinden.
Kan iemand mij helpen aan iets van contact gegevens van Primark Eindhoven? Of eventueel van het hoofdkantoor?

Alvast bedankt. Reactie infoteur, 03-10-2013
Beste vina, je kunt het beste een bestaande vestiging bellen en naar het juiste telefoonnummer vragen. Mvg

Infoteur: Advies-eb
Laatste update: 15-10-2015
Rubriek: Zakelijk
Subrubriek: Detailhandel
Special: Primark
Bronnen en referenties: 2
Reacties: 118
Schrijf mee!