Veel geld verdienen met Marktplaats

Iedereen de spullen over heeft, kan ze verkopen op het internet. Spullen die vroeger op de zolder terecht kwamen, en uiteindelijk weg werden gegooid, worden nu verkocht. U kunt ook geld verdienen op het internet door spullen op te kopen en weer te verkopen. De komst van internet biedt grote kansen om redelijk eenvoudig spullen te verkopen. In het verleden werd er met spulletjes geadverteerd in een plaatselijk krantje, maar nu kunt u iets in de verkoop zetten in een paar minuten, en het is gelijk zichtbaar. De afzetmarkt is in de principe de hele wereld, maar in de praktijk zal het uitsluitend om Nederland gaan en mogelijk nog Vlaanderen.

Goedkoop inkopen

Bepaalde spullen kunt u goedkoop op het internet kopen. Hierbij kunt u denken aan speelgoed, zoals lego en plymobil. Zodra uw kinderen er niet meer naar omkijken, kunt u het voor een vergelijkbaar bedrag weer verkopen via Marktplaats. Hetzelfde gaat ook op voor tafels en kasten en andere gebruiksgoederen die niet snel slijten.

Spullen opkopen en duurder weer verkopen

U kunt het niet bedenken, of het wordt te koop aangeboden op het internet. Dit varieert van kortingsbonnen die u voor 0,50 kunt overnemen tot huizen. U kunt er geld mee gaan verdienen als u iets goedkoop kunt inkopen, en tegen een hoger bedrag weer gaat verkopen. Het probleem is echter waar moet u de goedkope spullen opkopen? Veel handelaren richten zich op één of enkele handelswaren waar ze zeer goed in thuis zijn.

U kunt bijvoorbeeld tegen een scherpe prijs merkkleding inkopen. Dit zijn spullen die het goed doen op marktplaats, en waar veel geld mee te verdienen is. U moet wel zeker weten dat het geen nepmerken zijn. U bent namelijk strafbaar als u nepmerken verkoopt.

Met het internet kunnen potentiele kopers eenvoudig prijzen vergelijken

U hoeft niet te verwachten dat u spullen gaat inkopen op Marktplaats tegen een zeer lage prijs, om deze tegen een hoge prijs weer te verkopen. Dit zal een enkele keer lukken, maar er zijn dagelijks zoveel bezoekers, dat u er snel bij moet zijn op het moment dat iemand voor een te laag bedrag iets aan heeft geboden op het internet. Dit zou kunnen gebeuren met spullen waarvan de koper niet weet dat het kostbaar is, maar waarschijnlijk zijn er op dat moment meer kapers op de kust.

U moet verkoopwaar nemen waar u goed in thuis bent

Het is belangrijk dat u precies weet wat de juiste prijs is om in te kopen en weer tegen te verkopen. Iemand die bijvoorbeeld goed op de hoogte is van de waarde van spellen voor de spelcomputers, kan op Marktplaats zijn slag slaan door goedkoop in te kopen. Vervolgens kunnen de spellen met een flinke winst doorverkocht worden. U moet er wel bij stil staan dat u er veel tijd in moet steken, en dat de opbrengst vaak tegen valt. De meeste handelaren op Marktplaats, zullen het inkopen en verkopen van spullen ook als een hobby zien.
© 2011 - 2024 Esmee, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Spullen verkopen op Marktplaats zonder te investerenSpullen verkopen op Marktplaats zonder te investerenVeel Nederlanders verdienen geld door spullen op het internet te verkopen. U kunt niet zomaar spullen gaan opkopen en di…
Veel geld verdienen met tweedehands spullenEr wordt vaak niet bij stil gestaan dat bepaalde tweedehands producten nog een grote waarde kunnen vertegenwoordigen. Op…
Niet weggooien, maar verkopenSpullen die u afdankt en die niet stuk zijn, kunt u waarschijnlijk nog wel goed verkopen. Op websites als Marktplaats.nl…
Marktplaats: voor extra inkomsten of besparen op uitgavenMarktplaats is de bekendste advertenties website in Nederland. Iedereen kan er artikelen te koop aanbieden, te koop vrag…
Welkom in de wereld van visualisatieWelkom in de wereld van visualisatie. Overal waar je om je heen kijkt zie je visualisaties, of het nu thuis is of op str…
Bronnen en referenties
  • Marktplaats.nl
Esmee (672 artikelen)
Gepubliceerd: 07-10-2011
Rubriek: Zakelijk
Subrubriek: Diversen
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.