Hema Fotoservice: fotoboek en foto’s afdrukken

Hema Fotoservice: fotoboek en foto’s afdrukken Een foto zegt meer dan duizend woorden. Via de HEMA Fotoservice is het mogelijk om fotoherinneringen af te laten drukken. Behalve het afdrukken van foto’s is het mogelijk om online via de website van HEMA een fotoboek samen te stellen en af te laten drukken. Ook het laten afdrukken van foto’s op andere producten is mogelijk via de HEMA Fotoservice. Kom te weten welke producten HEMA Fotoservice biedt, welke formaten er gekozen kunnen worden en wat de prijzen en levertijden zijn.

Inhoud


Foto afdrukken

De HEMA Fotoservice staat voornamelijk bekend vanwege het afdrukken van foto’s. De tijd dat het noodzakelijk was om je fotorolletje in te leveren ligt reeds ver achter ons. Tegenwoordig gaat het laten afdrukken van je foto’s digitaal. Ook bij HEMA is het proces van foto’s afdrukken volledig gedigitaliseerd. Het afdrukken van je foto’s gaat via foto-ontwerp.hema.nl/digitale-foto-afdrukken.

Formaten

Bij HEMA is het mogelijk om foto’s te laten afdrukken in de volgende formaten.
  • 10 x 10 centimeter
  • 10 x 15 centimeter
  • 11,4 x 15 centimeter
  • 13 x 13 centimeter
  • 12,7 x 19 centimeter
  • 15 x 20 centimeter
  • 20,3 x 30 centimeter

Het formaat 11,4 x 15 centimeter is het meest gekozen fotoformaat bij de HEMA Fotoservice.

Levertijd

Standaard werkt HEMA via de zogenoemde ‘meerdagen service’. De levertijd van foto’s die besteld zijn via de HEMA meerdagen service bedraagt circa drie werkdagen. Het is mogelijk om de foto’s thuis te laten bezorgen of in de winkel op te halen. Wanneer je met spoed je foto’s wilt laten afdrukken kan je gebruik maken van de ‘2 uur fotoservice’ van HEMA. Wanneer je kiest voor de 2 uur fotoservice zijn de foto’s in circa twee uur klaar om te worden opgehaald bij de HEMA winkel naar keuze.

Fotoboeken

Een tweede zeer bekende mogelijkheid die HEMA biedt is het zelf samenstellen en laten afdrukken van fotoboeken. Met een HEMA fotoboek is het mogelijk om op een moderne en frisse manier je foto’s te bundelen. Je kunt het fotoboek opleuken door zelf de volgorde en grootte van de foto’s te bepalen. Ook kan er gekozen worden voor kleurige achtergronden en er kunnen teksten worden bijgeplaatst. Een HEMA fotoboek is een zeer populair product om cadeau te doen. Een HEMA fotoboek is te bestellen via foto-ontwerp.hema.nl/fotoboek.

Formaten

HEMA fotoboeken zijn verkrijgbaar in vier formaten, te weten S, M, L en XL. Er kan worden gekozen voor een liggend, een staand of een vierkant fotoboek. Fotoboeken kunnen worden gedrukt op hoogwaardig papier en op echt fotopapier.

Levertijd

Een fotoalbum wordt binnen vier werkdagen verzonden naar je thuisadres of naar de winkel waar je het fotoboek wilt ophalen. Je wordt er e-mail op de hoogte gehouden van de verzenddatum. De verzending zelf duurt over het algemeen 1 tot 2 werkdagen.

Overige HEMA fotoproducten

HEMA heeft nog diverse andere fotoproducten die geleverd kunnen worden. Je kunt het zo gek niet bedenken op het gebied van foto’s of bedrukkingen of je kunt het bij HEMA bestellen. Voorbeelden van populaire producten van HEMA waarop je foto’s kunt laten drukken zijn kleding, onderzetters, tassen, shirts, telefoonhoesjes, canvas, posters, wanddecoratie, kalenders, behang, agenda’s, naambordjes, vlaggen, wenskaarten, enzovoorts.

Prijzen en betalen

Wanneer je via de website van HEMA een bestelling plaatst moet je kiezen voor levering in één van de winkels of voor thuislevering. Wanneer je het product ophaalt in de winkel betaal je pas tijdens het afhalen in het HEMA filiaal. Tijdens het afhalen moet je wel de bevestigingsmail meenemen. Betaling dient wel direct online te worden uitgevoerd als je kiest voor thuislevering. Het online betalen kan worden verricht via creditcard, iDeal of bankoverschrijving. Een overzicht van alle actuele prijzen voor de fotoproducten van HEMA is te raadplegen via foto.hema.nl/overzicht.

Bewerken van foto’s

Normaal gesproken upload je de foto’s gewoon via de website van HEMA. HEMA biedt ook de mogelijkheid om gebruik te maken van gratis software waarmee foto’s naar smaak kunnen worden bewerkt. Voorbeelden van bewerkingen die verricht kunnen worden zijn het bijsnijden van foto’s, het weghalen van rode ogen, de foto’s in zwart-wit of sepia plaatsen, enzovoorts. De fotobewerkingssoftware van HEMA is gratis te downloaden foto.hema.nl/software.
© 2015 - 2024 Advies-eb, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Een HEMA fotoalbum makenEen HEMA fotoalbum makenMet de online fotoalbums van de HEMA kun je heel gemakkelijk via je computer een echt fotoalbum maken en bestellen. Het…
HEMA webshop: informatie en beoordelingDe HEMA webshop is een online winkel met een groot en divers aanbod. Wat heeft de HEMA webshop u te bieden? Hoe ziet het…
Fotoboeken van KruidvatDe fotoboeken van Kruidvat behoren tot de meest verkochte fotoalbums in Nederland. Op de website van Kruidvat vind je de…
Fotoboeken vergelijkingFotoboeken vergelijkingWat zijn de belangrijkste verschillen tussen de meest gebruikte sites en bedrijven waar je een fotoboek kunt maken en/of…

ILost, herenigt mensen met gevonden voorwerpenILost, herenigt mensen met gevonden voorwerpenHoe vaak verliezen we niet iets. Het kan gaan om een handschoen, een oplader, maar ook om zaken als een bankpas, paspoor…
Ameland InZicht MagazineAmeland InZicht MagazineAmeland InZicht Magazine, kortweg AIZ Magazine, is een glossy blad dat sinds juni 2012 met drie edities per jaar verschi…
Bronnen en referenties
  • HEMA Fotoservice, foto.hema.nl
Advies-eb (275 artikelen)
Gepubliceerd: 03-01-2015
Rubriek: Zakelijk
Subrubriek: Diversen
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.