De kringloop in Helmond: openingstijden en dienstverlening

De kringloop in Helmond: openingstijden en dienstverlening Helmond heeft één grote kringloopwinkel waar allerlei tweedehands artikelen worden aangeboden. Te denken valt aan antiek, schilderijen, kleding, elektronica en speelgoed. De kringloopwinkel is gelegen op het industrieterrein van Helmond en is met de auto eenvoudig te bereiken. Naast het kopen van goederen in de kringloopwinkel, kunt u ook goederen komen brengen. In overleg met de kringloopwinkel is het zelfs mogelijk om de goederen bij u thuis op te laten halen.

Hoe kom ik in kringloopwinkel Helmond

Vanaf de A67 bent u binnen enkele minuten bij de kringloopwinkel in Helmond. Vanaf de snelweg kunt u het beste de afslag Someren nemen. Hierna volgt u de Rijksweg, welke is gelegen naast het kanaal. Bij het eerstvolgende stoplicht gaat u linksaf en volgt u de Rochadeweg. Bij het begin van de bebouwde kom van Helmond slaat u linksaf naar de straat Varenschut. Vervolgens neemt u de tweede afslag op de rotonde. Aan de rechterzijde is de kringloopwinkel gevestigd.

Wanneer u uit de richting Beek en Donk, Veghel of Gemert komt, volgt u de Wolfsputterbaan, Rijpelbaan en Rivierensingel. Op de rotonde van de Rivierensingel neemt u de eerste afslag richting de straat Vossenbeemd. Op de Vossenbeemd neemt u op de eerstvolgende rotonde de eerste afslag. Aan de rechterzijde is de kringloopwinkel gevestigd.

Kringloopwinkel Helmond

De kringloopwinkel is vanaf 2008 gevestigd op het huidige adres. Het team bestaat momenteel uit ongeveer 50 medewerkers. Een aantal medewerkers werken in vast dienstverband. De kringloopwinkel beschikt ook over diverse vrijwilligers. Vanuit de sociale werkvoorziening ‘Senzer’, welke in Helmond is gevestigd, werken ook een aantal medewerkers. Deze medewerkers worden bij de kringloopwinkel in Helmond op ‘kans trajecten’ geplaatst. Hiernaast werken er ook een aantal stagiaires en medewerkers die een taakstraf moeten volbrengen.

De kringloopwinkel heeft een groot assortiment dat overzichtelijk is ingedeeld. Zo is er een ruimte waar elektrische apparaten, speelgoed, kleding en boeken worden verkocht. Ook wanneer u servies, tuingereedschap of meubilair zoekt, bent u bij de kringloopwinkel in Helmond op het juiste adres.

Adresgegevens

Adres: Noorddijk 2, 5705 CX Helmond
Tel: 0492-546893

Openingstijden 2017

Maandag: 8.30-16.30 uur
Dinsdag: 8.30-16.30 uur
Woensdag: 8.30-16.30
Donderdag 8.30-16.30
Vrijdag 8.30-16.30
Zaterdag: 8.30-16.30
Zondag: Gesloten

Wekelijkse acties

Wat de kringloopwinkel in Helmond bijzonder maakt, zijn de wekelijkse acties. De producten worden geprijsd met een sticker in de kleuren, geel, rood, groen en oranje. Om de een à twee weken zijn de producten met een bepaalde kleur sticker in de aanbieding. U krijgt dan 50% korting. De kleur waarop de korting geldt, kunt u zien aan de bordjes die in de kringloopwinkel hangen. Wanneer bijvoorbeeld de kleur groen in de aanbieding is en u ziet een mooie kast voor 40 euro met een groene sticker, betaalt u voor deze kast 20 euro.

Spullen brengen naar de kringloop

Wanneer u spullen een tweede leven wilt geven, kunt u uw goederen naar de kringloopwinkel in Helmond brengen. Belangrijk is dat de goederen schoon, verkoopbaar/bruikbaar zijn en dat de goederen geen grote beschadigen hebben. Verder moeten de goederen compleet en vervoerbaar zijn. De goederen kunnen ook bij u thuis worden opgehaald. Wanneer u vragen heeft over het inleveren of ophalen van goederen, kunt u bellen naar de kringloopwinkel.

Dienstverleningen kringloop Helmond

De kringloopwinkel verkoopt niet alleen producten, maar kan u ook op andere manieren van dienst zijn.

Boedeldienst

De medewerkers van de kringloopwinkel kunnen uw woning of kantoor komen ontruimen. De inventaris wordt verkocht of op een milieuvriendelijke manier afgevoerd.

Grofvuil ophalen

Wanneer u zelf het grofvuil niet kunt wegbrengen, kan de kringloopwinkel in Helmond dit voor u doen. De kosten kunnen ter plekke door de chauffeur worden bepaald.

Oud papier

Oud papier kunt u inleveren bij de kringloopwinkel. Wanneer u in Helmond woont, kan het oud papier bij u worden opgehaald. Dit gebeurt elke twee weken op vaste tijdstippen. Op de website ziet u wanneer het oud papier bij u wordt opgehaald.
© 2017 - 2024 Thijs1993, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Geld besparen: kringloopRecycling is goed voor het milieu en kan ook veel geld besparen. Tweedehandse producten kosten maar een schrijntje in ve…
Spullen schenken aan KringloopwinkelIedereen heeft wel een aantal spullen in huis staan die hij of zij niet meer gebruikt. Een oud bankstel, een klerenkast,…

Tuinmarkthallen in Boekel: een hal vol evenementenTuinmarkthallen in Boekel: een hal vol evenementenDe Tuinmarkthallen in Boekel is een gebouw waar evenementen en beurzen plaats kunnen vinden. In de wintermaanden worden…
Jumbo & Albert Heijn: prijsstrategieën en aanbiedingenJumbo & Albert Heijn: prijsstrategieën en aanbiedingenAlle supermarkten hebben elke week weer verschillende producten in de aanbieding. Dit doen ze voornamelijk om extra klan…
Bronnen en referenties
  • http://www.kringloopwinkelhelmond.nl/
Thijs1993 (41 artikelen)
Gepubliceerd: 06-03-2017
Rubriek: Zakelijk
Subrubriek: Detailhandel
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.