H&M kortingscodes

H&M kortingscodes H&M biedt regelmatig kortingscodes aan waarmee je korting krijgt op je aankopen in de winkel of in de webwinkel. Kortingscodes worden ook wel waardecoupons, voordeelcoupons of actiecodes genoemd. Lees in dit artikel wat de beste vindplaatsen zijn voor de beste H&M kortingscodes. H&M werkt vaak met terugkerende kortingscodes. De meest voorkomende kortingscodes zijn opgesomd.

Inhoud


H&M winkelketen

H&M is de afkorting van Hennes & Mauritz en is opgericht in Zweden in 1947. Tegenwoordig zijn er H&M winkels in tientallen landen te vinden, waaronder in Nederland. In Nederland zijn er circa 100 winkels. Ook heeft H&M een grote online webwinkel.

Kortingscodes

Kortingscodes en waardecoupons zijn al een lang bestaand verschijnsel. Al tientallen jaren bestaat de papieren variant. Met een uitgeknipte waardecoupon ontving je korting aan de kassa. Tegenwoordig is de focus meer en meer verplaatst naar de online verkoop. Grote winkelketens bieden kortingen aan die meestal ook online gebruikt kunnen worden. De kortingen worden gegeven als lokmiddel voor klanten. Mensen zijn namelijk sneller geneigd een aankoop te doen wanneer ze daarvoor kortingen ontvangen. De meerwaarde voor een winkelketen is dan ook dat ze op deze manier een grotere omzet kunnen realiseren. De kortingscodes van H&M zijn het meest populair omdat H&M bekend staat om de vele kortingsacties.

Hoe werkt het?

Een kortingscode vertegenwoordigt een bepaalde waarde. Voorbeelden van een waarde zijn een kortingspercentage waarbij geldt dat hoe groter je aankoopbedrag is, hoe groter de korting wordt. Een andere veel door H&M gebruikte korting is de geldkorting. Dit is een vast kortingsbedrag, bijvoorbeeld 5,-. Andere kortingen zijn bijvoorbeeld kwijtscheldingen van verzendkosten bij online besteding in de H&M webwinkel, enzovoorts. Online kortingscodes zijn digitale codes. Tijdens het afrekenproces in de webwinkel krijg je de mogelijkheid een actiecode in te vullen. Wanneer je een geldige kortingscode invult wordt de prijs van je aankoop direct aangepast.

H&M kortingscodes

De acties zijn te vinden via de website van H&M en via diverse websites die gespecialiseerd zijn in kortingscodes. Wie een beetje handig is met de zoekmachine van Google kan eenvoudig de beste kortingen vinden. H&M werkt altijd met cijfercodes. Deze codes zijn telkens dezelfde, maar ze werken niet altijd op elk moment. De kortingscodes worden telkens geactiveerd en gedeactiveerd. Je komt er alleen achter door de kortingscodes uit te proberen in het betaalproces. Onderstaand volgen verschillende vaste codes die zoals gezegd soms wel en soms niet zullen werken:
 • 5 euro korting: 1304
 • Gratis verzending: 0307, 1099 of 0956
 • Gratis verzending en 10% korting: 0142
 • 10% korting: 9899
 • 15% korting: 1242
 • 25% korting op 1 artikel: 0230, 0560, 9563, 9690 of 9910
 • 50% korting op 1 artikel: 0252

Tips

 • Vergelijk de meerdere websites met kortingscodes goed. Sommige kortingen kunnen niet worden gestapeld. Wees er dus van overtuigd dat je de meest gunstige kortingscode hebt gevonden. Je kunt dit achterhalen door uit te proberen.
 • Wil je standaard korting op H&M producten? Wacht dan op de uitverkoop. Lees in dit artikel alles over de startdatums van de sale bij H&M.

Lees verder

© 2013 - 2024 Advies-eb, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Kortingscodes: bespaar geld op je aankopenKortingscodes: bespaar geld op je aankopenWil je grote korting krijgen op je aankopen bij Primark, H&M, Zara of andere modeketens? Heel eenvoudig kan je online ko…
Kortingscodes: Bespaar geld bij diverse online shopsKortingscodes: Bespaar geld bij diverse online shopsEen kortingscode is een digitale waardebon waarmee je op verschillende manieren kunt profiteren tijdens het online winke…
Wanneer begint de online sale / uitverkoop van webshops?Wanneer begint de online sale / uitverkoop van webshops?Voor echte fashionista's is shoppen helemaal het einde. Helaas is het kopen van kleding, schoenen en andere mode een dur…
Bol.com kortingscode voor online aankopen vindenBol.com kortingscode voor online aankopen vindenExtra korting op online aankopen bij Bol.com kun je verkrijgen door het invoeren van een kortingscode of kortingscoupon…

Merk: Vans SchoenenVans is een Amerikaans merk dat zijn oorsprong vindt in Californië. De collectie bestaat uit canvas,leren en suède sneak…
Maattabel DamesmodeMaattabel DamesmodeOnline shoppen is natuurlijk super handig, je hoeft er de deur niet voor uit, je kunt makkelijker prijzen vergelijken en…
Bronnen en referenties
 • www.hm.com
 • www.hm-kortingscode.nl
 • www.kortingscodehm.nl
 • www.kortingscode.nl
 • www.actiepagina.nl
 • www.bestekortingscode.nl
 • www.couponcode.nu
Advies-eb (275 artikelen)
Laatste update: 10-11-2014
Rubriek: Zakelijk
Subrubriek: Detailhandel
Bronnen en referenties: 7
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.