Schuurman Schoenen: winkels, adressen en openingstijden

Schuurman Schoenen: winkels, adressen en openingstijden Schuurman Schoenen is een begrip in noordoost Nederland wat betreft de verkoop van schoenen. Met de verkoop van damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen is er voor ieder wat wils. Lees in dit artikel alles over het assortiment van Schuurman Schoenen, kom te weten waar de winkels zijn gevestigd en wat de openingstijden zijn. Ook is beschreven hoe je online schoenen bij Schuurman Schoenen kunt bestellen.

Assortiment Schuurman Schoenen

Schuurman Schoenen is een winkelketen die, zoals de naam reeds aangeeft, schoenen verkoopt. Het assortiment bestaat uit damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen (zowel jongens en meisjes). Voorbeelden van schoenen die worden verkocht zijn:
  • Laarzen (lang, kort, enkel)
  • Sandalen
  • Sneakers
  • Slippers
  • Veterschoenen
  • Pumps
  • Schaatsen
  • Snowboots

Tot de merken die Schuurman Schoenen verkoopt behoren onder andere Brunotti, Birkenstock, Gabor, G-Star Raw, Le Coq Sportif, Orange Babies en Puma.

Schuurman Schoenen

Schuurman Schoenen bestaat al sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw, toen een eerste winkel werd geopend in Borculo. In de eerste winkel werden behalve de verkoop van schoenen ook schoenen gerepareerd. Pas sinds medio jaren negentig volgden nieuwe filialen. Door het succes staat de teller tegenwoordig al op bijna 50 winkels. De winkels zijn gesitueerd in het noordoosten van Nederland. Ook is er een online webwinkel waar de schoenen van Schuurman Schoenen via het internet kunnen worden gekocht.

Adressen winkels Schuurman Schoenen

Er zijn momenteel tientallen filialen van Schuurman Schoenen. In onderstaande tabel is een overzicht weergegeven van de adressen van de verschillende winkels.

GemeenteAdres
Almelo De galerij 1a
Apeldoorn Oranjerie 362
Arnhem Dwingelstraat 5
Assen Oudestraat 7a
Beneden-Leeuwen Van Heemstraweg 46 -
Borculo Muraltplein 14-16
Borne Marktplein 19
Coevorden Friesestraat 16b
Colmschate Flora 185-189
Dedemsvaart Julianastraat 1
Denekamp Eurowerft 6
Doetinchem Burgermeester van Nispenstraat 1 -04
Ede Maandereind 51-53
Eibergen De Brink 28
Emmen Monetpassage 3
Enschede Klanderij 79
Enschede Wesselernering 11-13
Enschede De Heurne 51
Goor Grotestraat 50
Groningen Vismarkt 41
Haaksbergen Spoorstraat 19
Hardenberg Voorstraat 1
Heerenveen Lindegracht 13
HengeloChristiaan Langefeldstraat 48
Hoogeveen Hoofdstraat 164
Klazienaveen Langestraat 109
Leeuwarden Nieuwestad 48
Lichtenvoorde Korte Rapenburgsestraat 5a
Losser Gronausestraat 20
Nijverdal Maximastraat 19
Oldenzaal Bisschopstraat 4
Rijssen Haarstraat 3
Sneek Leeuwenburg 14
Stadskanaal Oude Markt 1
Ulft Middelgraaf 1
Veenendaal Hoofdstraat 90
Vroomshoop Julianaplein 29
Westervoort Dorpsplein 96
Winschoten Langestraat 31
Winterswijk Misterstraat 70
Zevenaar Marktstraat 21
Zutphen Houtmarkt 67-69
Zwolle Melkmarkt 6

Openingstijden, koopavonden en koopzondagen

De openingstijden van de winkels van Schuurman Schoenen is vindbaar op de website van Schuurman Schoenen. Per winkel zijn de actuele openingstijden weergegeven inclusief de winkeltijden die gelden tijdens de koopavonden. Ook is er op de website een actueel overzicht weergegeven van de koopzondagen die plaatsvinden bij de verschillende winkels van Schuurman Schoenen.

Online webwinkel Schuurman Schoenen

Zoals eerder benoemd beschikt Schuurman Schoenen over een online webwinkel. Deze webshop is te vinden op de website van Schuurman Schoenen. Het voordeel van het online bestellen van schoenen is dat ze thuis worden bezorgd, waarna je ze op je gemak kunnen worden gepast. Wanneer de schoenen niet naar wens zijn kunnen ze gratis worden geretourneerd. De webwinkel van Schuurman Schoenen kan worden bereikt via het emailadres webshop@schuurman-schoenen.nl of via het telefoonnummer 0545-280081 (telefonisch bereikbaar van 9-19 op werkdagen en van 9-12.30 op zaterdagen). Overigens zijn de prijzen in de webwinkel gelijk aan de prijzen die worden gerekend in de winkels, er worden dus geen online kortingen gegeven. De levertijd die wordt gehanteerd bij online bestellingen ligt tussen de 2 en 5 werkdagen.

Lees verder

© 2013 - 2024 Advies-eb, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Dramaserie Nieuwe BurenNieuwe Buren, een Nederlandse dramaserie geschreven aan de hand van het boek "Nieuwe Buren" van Saskia Noort, welke in 2…
Wanneer en welke kinderschoenen kopen? Tips en adviesWanneer en welke kinderschoenen kopen? Tips en adviesWanneer je kind loopt of bijna loopt is het een goed moment om de eerste kinderschoenen te kopen. Maar welke kan je het…
Schoenen kopen die echt goed passenSchoenen kopen die echt goed passenBij het kopen van schoenen gaat onze eerste aandacht vaak uit naar het model, de uitstraling en of de schoen past in het…
Exclusieve sneakers kopen in AmsterdamSneakers zijn erg populaire schoenen die te vinden zijn in vrijwel alle schoenenwinkels. Maar waar koop je nou die bijzo…
nieuws uitgelichtKrimp bij De Bijenkorf: noodzaak of strategie?Dagenlang was het hot news: De Bijenkorf sluit filialen! Vijf van de twaalf winkels zullen de komende jaren verdwijnen e…
Bronnen en referenties
  • www.schuurman-schoenen.nl
Advies-eb (275 artikelen)
Gepubliceerd: 12-09-2013
Rubriek: Zakelijk
Subrubriek: Detailhandel
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.