InfoNu.nl > Zakelijk > Discussie: Zakelijk

Recente reacties in Zakelijk

Jo, 14-04-2019 14:46 (Detentiefasering: BBI, ZBBI en PP, regels en voorwaarden)
"Hallo, Ben 3 jaar geleden opgepakt in het buitenland. Heb een straf gehad van 40 maanden. Heb daarvan 20 maanden gezeten. Ben op eigen initiatief naar Nederland gekomen. Heb een advocaat ingeschakeld en ben nu aan het wachten om de resterende 20 maanden te zitten. Mijn advocaat zegt dat ik een oproep ga krijgen om mezelf te melden en dat er van…"
Arnold, 08-04-2019 14:05 (Zonder contract (arbeidsovereenkomst) werken)
"Ben nu 3 maanden aan het werk bij deze werkgever, nog niks getekend, naar aanleiding van een fout voel ik de bui al hangen, tis me al eerder overkomen. Wat nu?"
Tjeu, 06-04-2019 11:39 (Zelfverdediging, strafbaar of niet?)
"Beste, In een situatie waarbij ik in woning geconfronteerd wordt met een onbekend persoon die de intentie heeft om een strafbaar feit te plegen (wil mij aanvallen vanwege ruzie of wil mijn spullen meenemen) zijn er volgens mij een paar scenario's; 1: ik probeer te vluchten waarbij ik een heel hoog risico heb op: lange (emotionele) schade en doord…"
Steven, 02-04-2019 21:07 (AH, uitbetaaldatum loon en personeelskorting 2019)
"Beste medewerkers van infonu.nl Ik vroeg me af of het extra geld van de vakantiedagen, ADV en winstuitkering ook bij je salaris wordt uitbetaald als je bij een franchise bedrijf werkt ipv bij Ahold. Ik ben 14 jaar en verdien €3,52 bruto per uur plus 8% vakantiegeld. Dat is in totaal €3,80 per uur. Volgens jullie website zou je 22% op een loon va…"
Leny, 27-03-2019 11:10 (Curatele, onderbewindstelling en mentorschap)
"De nieuwe vriend van mijn zus is de boekhouder geworden van mijn moeder. Zij heeft de diagnose dementie gekregen en kan niet zelfstandig bankzaken doen en geld pinnen. Ik heb geen goed contact met mijn moeder en zus. Mijn vader en moeder hebben in 2016 een volmacht geregeld die ook loopt. Daarin moet ik inzage krijgen in de bankzaken van mijn moede…"
Barend Jan Holstege, 19-03-2019 20:21 (Trouwen met een buitenlander in Nederland)
"Woon 12 jaar samen in Brazilië. Nu gaan we voor 3 mnd naar Nederland. Willen in Nederland trouwen. Maar gaan weer terug naar ons huis in Brazilië. Wat heb ik nodig?"
Van Deurzen Andre, 12-03-2019 17:23 (De curator mag wel heel veel)
"Een naamgenoot gaat failliet mag een curator dan al het geld van mijn bankrekening halen terwijl ik helemaal niets met te maken heb.ook na telefonisch contact willen ze geen reden verstaan. Waar moet ik zijn om mijn beklag te doen en die curator aansprakelijk te stellen voor zijn fout. Mvg Andre v Deurzen"
Hennie En Christa Paus, 11-03-2019 14:47 (Schade bij sport en spel en de verzekering)
"Tijdens onderlinge wedstrijd door tegenstander bal tegen mijn hoofd en bril gekregen. Resultaat bril in duigen en acuut een nieuwe moeten kopen. Op wie of wat kan ik de schade verhalen? Wa verz. tegenpartij vergoedt niet, is er een andere verzekering waar ik het op kan verhalen? Hoor graag van u H.Paus"
Von Genderen, 03-03-2019 17:11 (Papyrus, perkament en papier voor schrijfwerk en drukwerk)
"Hallo, kan iemand me vertellen hoe het papier gemaakt werd in de gouden eeuw, ik heb boeken in handen gehad bijbels en reisverslagen uit die tijd, op papier dat flinterdun was de andere kant scheen er zowat door… dat is toch heel dun papier en toch zo sterk… apart hoor…"
Richard, 26-02-2019 18:06 (Een faillissement, wat betekent dat voor u)
"Beste Zeemeeuw, Ik ben eigenaar van een winkelpand. Dit winkelpand verhuur ik aan een derde. Dit doe ik door middel van een makelaar die alle correspondentie met de huurder regelt en ook de huurpenningen incasseert. Deze makelaar is recentelijk failliet gegaan. Ik vraag mij daarom af wat mijn positie is ten opzichte van de volgende punten 1 Mijn…"
Schrijf mee!