InfoNu.nl > Zakelijk > Discussie: Zakelijk

Recente reacties in Zakelijk

Gert ter Schure, 16-03-2018 14:47 (VVV Cadeaubon inleveren)
"Kun je de vvv cadeau bon ook inleveren bij Mediamarkt?"
A. Manu, 15-03-2018 20:27 (Visum afgewezen: hoe maak je bezwaar?)
"Heb visum gevraagd bij de ambassade voor mijn vriendin voor 10 dagen. Ik heb zelf garant gesteld. Alle papieren waren volledig. Ticket retour, verzekering. Ik heb vast werk en inkomen. Alleen mijn vriendin heeft niks. Werkt niet en geen student meer. Afgewezen. Reden: ze zijn bang dat mijn vrinden blijft in Nederland. Ik begrijp niet waarom dan ik…"
Andy Panis, 14-03-2018 17:03 (Ontslag, ken uw rechten!)
"Begin januari bij mijn werkgever 96 mensen ontslagen met intentie tot ontslag waaronder ikzelf. Nu na meer dan 2 maanden ben ik als enige op de hoogte gebracht dat ik ineens verplicht wordt om toch te blijven terwijl ik daar absoluut geen zin in heb, na 2 maanden in onzekerheid en reeds goede contacten. Kan men mij zomaar verplichten om te blijven…"
Rob, 08-03-2018 12:03 (Copyright foto's. Foto's gebruiken, mag dat?)
"Hallo, ik heb veel te maken met foto's uit een presskit van bv. artiesten/producten c.q. promotiefoto's die we van de site van de artiest/management/fabrikant mogen halen (bij 1 foto stond in dit geval "copyright <naam artiest>" en van artiest had ik toestemming, bij de andere komt die aantoonbaar uit een persmap). Toch ben ik nu benaderd door een…"
J. Borsboom, 07-03-2018 17:16 (Curatele, onderbewindstelling en mentorschap)
"Geachte, gaarne zou ik van u willen weten als mijn zus het mentorschap en onderbewindstelling van mijn moeder - die al jaren aan de ziekte alzheimer lijdt - door de kantonrechter toegewezen krijgt - waar ik het overigens niet mee eens ben- of ik dan nog recht heb op inzage in de financiële situatie van mijn moeder. Bijvoorbeeld een jaarlijks overzi…"
A. Kh, 07-03-2018 09:29 (Zonder contract (arbeidsovereenkomst) werken)
"Ik ben tandartsassistente en heb 1 mnd gewerkt bij een praktijk (zonder contract) over mijn salarisstrook die veel fouten in stonden hebben wij ruzie gemaakt en heb gezegd dat ik niet meer zou komen werken. En nu zijn wij 10 dagen verder en heeft nog steeds mij salaris niet betaald! Iedere keer met smoesjes! Wat kan ik hier aan doe? Waar kan ik een…"
Kim, 04-03-2018 21:28 (Bedreiging nader bekeken)
"Goedenavond, 1.5 jaar geleden verhuisden helaas mijn buurvrouw met haar 2 kinderen. En daarvoor in plaats kwam een groep jongeren (twintigers) het huis naast mij huren, nachtenlang muziek doordeweeks en in het weekend. Het gaat om blanke jongens die praten alsof ze uit een ander land komen en altijd hiphop en rap muziek draaien. De meeste wonen…"
Tulay Kaya, 03-03-2018 16:51 (Je eigen koeriersbedrijf beginnen)
"Beste mensen, Ik wil graag straks mijn eigen koeriersbedrijf beginnen. Voor mijn ondernemingsplan heb ik concurrente koeriersbedrijven te vinden in mijn omgeving (Enschede). Ik hen helaas daarover niks tegengekomen op uw site. Heeft u enige idee hoe ik dat zou vinden? Groetjes,"
J. C. Koopman, 28-02-2018 15:54 (Rechten uitzendkracht)
"Hallo, mijn echtgenote wordt eind maart 2018 ontslagen, bij een uitzendbureau, ze heeft daar dan 4 jaar en 10 maanden gewerkt, steeds bij hetzelfde bedrijf, wat kan zij eisen? Ik heb pensioen, maar word gekort door haar inkomsten, die nu weg gaan vallen. Hierboven bij fase 4, staat iets anders, en is dat nog steeds van kracht, of is dat een oude r…"
Ej van Deijk, 28-02-2018 13:57 (Wat betekenen de termen op mijn loonstrook?)
"Beste, Wat betekenen de volgende afkortingen op mijn horeca loonstrook… PH&C Wn… Gediff. WGA wn Graag hoor ik iets van u. Met vriendelijke groet, EJ van Deijk"
Schrijf mee!