InfoNu.nl > Zakelijk > Detailhandel > Rivièra Maison Outlet: adressen, openingstijden en sale

Rivièra Maison Outlet: adressen, openingstijden en sale

Rivièra Maison is een exclusieve winkelketen die gespecialiseerd zijn in interieurproducten. De producten hebben een warme en sfeervolle uitstraling. Lees in dit artikelen alles over de outlet winkels van Rivièra Maison. Lees wat de adressen zijn, wat de openingstijden zijn, vind de contactgegevens en kom te weten wanneer de uitverkoop en sale plaatsvinden.

Rivièra Maison

Het merk Rivièra Maison verkoopt interieurproducten in het wat exclusievere segment. De interieurproducten kenmerken zich door een warme en sfeervolle uitstraling. De artikelen worden verkocht via eigen winkels en via overige dealers. De eigen filialen zijn enorm sfeervol ingericht en de medewerkers scoren goed op service en klantgerichtheid. In Nederland groeit het aantal eigen filialen nog steeds. Er zijn filialen in Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Breda, Bussum, Den Haag, Eindhoven, Heemstede, Hoofddorp, Laren, Nijmegen, Oosterbeek, Rotterdam, Sneek en Utrecht. Buiten Nederland is Rivièra Maison ook actief aan de weg aan het timmeren. Er zijn reeds winkels te vinden in Duitsland, Turkije, Noorwegen, Zuid-Korea en Kazachstan.

Assortiment Rivièra Maison

Het assortiment van Rivièra Maison bestaat uit meer dan 3000 artikelen, die onder te verdelen zijn over de volgende producten:
 • Banken, fauteuils, stoelen en bankjes
 • Kasten
 • Tafels
 • Bedden
 • Tuinmeubels
 • Servies, serveer- en decoratieschalen
 • Glazen en bekers
 • Keuken- en eetgerei
 • Kaarsen en kaarsenhouders
 • Opberg- en ophangartikelen
 • Fotolijsten en spiegels
 • Woontextiel en stoffering
 • Lampen en lampenkappen
 • Specifieke artikelen voor bijvoorbeeld kerst, dieren, kantoor en mode

Outlet stores

Rivièra Maison heeft twee Outlet winkels, namelijk in Almere en Bussum. In deze outlets worden de producten met flinke kortingen verkocht. De kortingen kunnen oplopen tot wel 70% van de verkoopadviesprijs. De reden dat de artikelen met korting worden verkocht is omdat deze bijvoorbeeld tot de oude collectie horen. Naast de lage prijzen vinden er geregeld extra verkoopacties plaats. Het adres, de openingstijden en de contactgegevens van de outlet stores volgen hieronder.

Rivièra Maison Outlet Store Almere

Adres: Belfort 17
Postcode: 1315 VA Almere
Openingstijden: maandag 13-18, dinsdag/woensdag/vrijdag 10-18, donderdag 10-21, zaterdag 10-17, zondag 12-17
Telefoonnummer: 036-5346240

Rivièra Maison Outlet Store Bussum

Adres: Vlietlaan 1-3
Postcode: 1404 CA Bussum
Openingstijden: maandag 13-18, dinsdag/woensdag/donderdag/vrijdag 10-18, zaterdag 10-17, zondag gesloten
Telefoonnummer: 035-6914222

Wanneer is de uitverkoop / sale bij Rivièra Maison

De collectie van Rivièra Maison verandert continue. Er komen wekelijks nieuwe producten bij en vier maal per jaar wordt de gehele collectie vernieuwd. Ook de winkels worden dan opnieuw ingericht. Oude collecties worden verkocht via de outlet winkels of worden gewoon afgeprijsd. Deze periodes waarin producten tegen lagere prijzen worden verkocht heet de uitverkoop of sale. Wanneer deze periodes exact plaatsvinden wordt meestal niet openlijk van tevoren gecommuniceerd. Toch kan er vanuit worden gegaan dat na elk seizoen er producten tegen gereduceerde tarieven worden verkocht. Vlak na kerst zullen de kerstspullen in de uitverkoop gaan, in het begin van de zomer zal de voorjaarscollectie worden verkocht met korting, enzovoorts.

Webwinkel

Uiteraard beschikt Rivièra Maison over een eigen webwinkel waarin de producten worden verkocht. Deze webwinkel is te benaderen via de website van Rivièra Maison. Via het kopje "collectie" kunnen de artikelen worden gevonden.

Lees verder

© 2013 - 2019 Advies-eb, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Rivièra Maison een groot interieur merkRivièra Maison een groot interieur merkDoor de crisis is het gezinsleven weer belangrijk voor mensen geworden. Een mooi en gezellig interieur mag daar zeer zek…
Kersttrends: kerstboom in vintage, Delfts blauw of fantasy!Kersttrends: kerstboom in vintage, Delfts blauw of fantasy!'Hoe moet ik dit jaar de kerstboom versieren?' Een nijpende vraag in heel wat huishoudens. Gelukkig is het aantal kerstt…
La Petite Maison, mooi gelegen hotel in ParamariboLa Petite Mason is een charmant hotel aan de mooiste boulevard van Paramaribo; de waterkant. La petite Maisom is een kle…
Riviera: Las Vegas hotelIn Las Vegas kun je terecht voor grote hotels en casino’s. Het Riviera hotel op de Strip was het eerste hotel met een to…
Duboeuf, koning van de BeaujolaisIeder jaar op de derde donderdag van november wordt de Beaujolais primeur geïntroduceerd. Het was, de inmiddels ruim 70…
Bronnen en referenties
 • www.rivieramaison.com

Reageer op het artikel "Rivièra Maison Outlet: adressen, openingstijden en sale"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Infoteur: Advies-eb
Gepubliceerd: 15-10-2013
Rubriek: Zakelijk
Subrubriek: Detailhandel
Special: Modemerken
Bronnen en referenties: 1
Schrijf mee!