G-Star Outlet Spijkenisse: adres, openingstijden, pasje

G-Star Outlet Spijkenisse: adres, openingstijden, pasje Het Nederlandse G-Star staat bekend om de trendy mode en kleding voor mannen en vrouwen. G-Star heeft winkels in de gehele wereld en eigen webwinkel. Ook zijn er in Nederland een drietal G-Star Outlet Stores waar de mode van G-Star met korting wordt verkocht. Onder andere in Spijkenisse is een G-Star Outlet te vinden. Om de outlet te kunnen bezoeken moet je een pasje hebben. In dit artikel lees je alles over deze outlet zoals de openingstijden, het adres, de bereikbaarheid per auto, waar je kunt parkeren, de bereikbaarheid via het openbaar vervoer en hoe je een lidmaatschap en pasje kunt aanvragen.

Inhoud


G-Star mode

In 1989 werd Gap-Star opgericht door Jos van Tilburg in Amsterdam. Na enkele jaren werd de naam gewijzigd in G-Star vanwege internationale ambities. Deze ambities zijn waargemaakt aangezien G-Star tegenwoordig winkels heeft over de hele wereld. Er zijn bijvoorbeeld winkels te vinden in Europa, Azië, de Verenigde Staten en Australië. G-Star verkoopt kleding, schoenen en mode accessoires voor zowel vrouwen en mannen. Uiteraard heeft G-Star een eigen webwinkel waar de producten ook online gekocht kunnen worden.

G-Star Outlet stores

Wanneer er sprake is van restvoorraden, b-kwaliteit producten of proefmonsters worden deze verkocht in outlets. G-Star heeft outlets in Nederland, Frankrijk en Duitsland. Het voordeel aan de outlet stores is dat de producten zeer voordelig worden verkocht. In Nederland is er in onder andere Spijkenisse een outlet van G-Star te vinden. Informatie over de overige G-Star outlets lees je in overzicht G-Star outlets.

Adresgegevens outlet

Het adres van de G-Star outlet store in Spijkenisse is als volgt:
 • Adres: Ouverturelaan 67
 • Postcode: 3208 CM Spijkenisse
 • Telefoonnummer: 0181-683812

Locatie G-Star Outlet SpijkenisseG-Star Outlet pasje

Je kunt niet zomaar binnen bij de outlet winkels van G-Star, een lidmaatschap is vereist. Als lid ontvang je een toegangspasje, ook wel Outlet Member Card genoemd. Het is voor iedereen mogelijk een lidmaatschap te ontvangen. Bedrijven en werknemers van ingeschreven bedrijven kunnen gebruik maken van speciale kortingsacties die gedurende het jaar door worden georganiseerd.

Lidmaatschap G-Star Outlet aanvragen

Een lidmaatschap aanvragen en er gebruik van maken als onderstaand.

Bedrijf of ondernemer

 • Stuur een email naar het emailadres outlet@g-star.com waarin je aangeeft dat een lidmaatschap gewenst is
 • Per e-mail ontvang je een overzicht van benodigde gegevens. Deze informatie kan je vervolgens opsturen
 • Binnen maximaal 2 weken ontvang je het lidmaatschap
 • Neem bij bezoek aan de outlet altijd een legitimatiebewijs mee. Ook een bewijs dat het bedrijf van jou is moet je meenemen.

In loondienst

 • Laat het bedrijf waar je werkt (bijvoorbeeld door iemand van Personeelszaken, je directeur of een administratief medewerker) een email sturen naar outlet-spijkenisse@g-star.com of oulet-@g-star.com waarin ze aangeven dat een lidmaatschap gewenst is
 • Het bedrijf waar je werkt ontvangt een e-mail terug waarin staat welke aanvullende gegevens ze moeten terugsturen
 • Het bedrijf waar je werkt stuurt de gevraagde gegevens terug
 • Binnen maximaal 2 weken ontvang het bedrijf waar je werkt het lidmaatschap.
 • Neem bij bezoek aan de winkel (als personeel in loondienst zijnde) altijd legitimatie en een bewijs van indienststelling mee (bijvoorbeeld een loonstrookje of werkpasje)

Particulier

Particulieren hoeven niet eerst een aanvraag per e-mail in te dienen. Particulieren kunnen gewoon naar de outlet gaan en zich daar inschrijven. Voor de inschrijving is het wel verplicht een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Voorwaarden lidmaatschap

Het lidmaatschap is geheel gratis en het is toegestaan bij ieder bezoek drie introducés mee te nemen. Het pasje is niet overdraagbaar aan anderen en dus strikt persoonlijk. Met een pasje is het ook mogelijk om de G-Star Outlets in Amsterdam Osdorp en Andelst (Nijmegen) te bezoeken.

Bereikbaarheid outlet

Spijkenisse is met de auto het best te bereiken via de snelweg A15 (afslag 16 Spijkenisse). Nabij de winkel zijn er voldoende (gratis) parkeerplaatsen. De winkel is gelegen in een woonwijk. Wie met het openbaar vervoer wil reizen kan gebruik maken van de metro en de bus. Zo liggen de metrostations Spijkenisse Centrum, De Akkers en Heemraadlaan op respectievelijk 10, 15 en 20 minuten loopafstand. Wie niet wil lopen kan de bus pakken. Zo heeft buslijn 84 een halte voor de deur van de outlet (Spijkenisse Ouverturelaan). Met de bus is het vanaf metrostation De Akkers maar 3 minuten rijden naar bushalte Ouverturelaan. Uiteraard kan je ook prima met de fiets naar de outlet reizen.

Openingstijden outlet

De outlet in Spijkenisse is 6 dagen per week geopend:
 • Maandag: 13.00 - 21.00 uur
 • Dinsdag: 13.00 - 21.00 uur
 • Woensdag: 13.00 - 21.00 uur
 • Donderdag: 13.00 - 21.00 uur
 • Vrijdag: 13.00 - 21.00 uur
 • Zaterdag: 10.00 - 18.00 uur
 • Zondag: gesloten

Lees verder

© 2013 - 2020 Advies-eb, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Designer Outlet Roosendaal: adres, openingstijden & parkerenIn het Brabantse Roosendaal kunnen modeliefhebbers naar hartenlust shoppen bij één van de grootste outletcenters van Ned…
G-star, Just the productG-star, Just the productG-star is een bekend merk dat kleding produceert en verkoopt in veel landen in de wereld. Sinds enkele jaren is het een…
Designer outlet en outlet shoppenDesigner outlet en outlet shoppenDesigner outlet is dure en exclusieve merk kleding kopen tegen veel goedkopere prijzen, in grote en stijlvolle shoppingc…

De Bazaar Beverwijk: openingstijden en adres Zwarte MarktDe Bazaar Beverwijk: openingstijden en adres Zwarte MarktDe Bazaar in Beverwijk wordt ook wel de Zwarte Markt genoemd. Het is een zeer grote overdekte markt die elke week tiendu…
Bronnen en referenties
 • www.g-star.com

Reageer op het artikel "G-Star Outlet Spijkenisse: adres, openingstijden, pasje"

Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Reacties

John, 07-07-2016 05:49 #3
Ik ben m'n Gstar pas kwijt. Hoe moet ik een andere aanvragen?

Gr,
John
ACU Reactie infoteur, 07-07-2016
Ik adviseer u te mailen naar het e-mailadres van de outlet

Mirjam, 12-11-2014 23:25 #2
Kan ik naar de oulet komen en me daar gelijk registreren, of gaat dat alleen online? Reactie infoteur, 17-11-2014
Het kan tegenwoordig ook bij de outlet (als particulier)

Lenie van Driel, 28-10-2013 14:41 #1
Ik wilde graag een pasje aanvragen voor G-star outlet.
Ik werk bij het erasmusmc te Rotterdam.

Infoteur: Advies-eb
Laatste update: 17-11-2014
Rubriek: Zakelijk
Subrubriek: Detailhandel
Special: G-Star Outlets
Bronnen en referenties: 1
Reacties: 3
Schrijf mee!