Primark Almere: adres, openingstijden en vacatures

Modeketen Primark is ontzettend populair vanwege de lage prijzen die Primark vraagt voor de uitgebreide modecollecties. Een bezoek aan Primark is altijd een leuke dagbesteding. Primark Almere is eenvoudig te bezoeken vanwege de gunstige ligging. Kom te weten wat het adres is, wat de openingstijden zijn, waar je kunt parkeren, hoe de winkel met het openbaar vervoer is te bereiken en hoe je kunt werken bij Primark Almere.

Primark Almere

Primark Almere was één van de eerste Primark winkels in Nederland en trok lange tijd bezoekers uit het hele land naar Almere. De winkel van Primark Almere bestaat uit twee verdiepingen. Op de begane grond worden damesmode, lingerie, schoenen en mode accessoires verkocht. Op de eerste verdieping wordt mannenmode en kindermode verkocht. De totale winkeloppervlakte bedraagt ongeveer 4.000 vierkante meter.

Adres en contactgegevens

Primark Almere is in het centrum van de stad gelegen. Het adres en de contactgegevens van de Primark in Almere zijn als volgt:
 • Adres: Metropolestraat 11
 • Postcode: 1315 KK Almere
 • Telefoonnummer: 036-5303588

Primark modeketen

Het assortiment van Primark is onderverdeeld in herenmode, damesmode, kindermode en interieurproducten. Onder de noemer mode zijn vele producten te scharen zoals jurkjes, jeans, lingerie, jassen, denim, schoenen, modeaccessoires, enzovoorts. Primark heeft verschillende merken in het assortiment. De van oorsprong Ierse modeketen is tegenwoordig niet meer uit Nederland weg te denken en opent steeds meer nieuwe winkels. Een overzicht van alle huidige en geplande Primark winkels is te vinden op Primark winkels en toekomstige winkels. Primark behoort inmiddels tot de populairste modeketens van Nederland. Primark zet ook online steeds meer stappen, zie ook Primark webshop: online kopen Primark mode.

Bereikbaarheid auto en parkeren

De stad Almere is gelegen aan de snelwegen A6 en A27. De winkel is midden in het centrum van Almere gelegen aan de Metropolestraat. Wanneer je met de auto reist zal je het centrum van Almere moeten aanhouden. Met de auto kan je bijna voor de deur parkeren in de Metropolegarage, gelegen aan de Regisseurstraat 1. Ook de Schoutgarage (Schoutstraat 110) en de Regisseurgarage (Regisseurstraat 5) zijn vlakbij gelegen. De kosten bedragen circa 50 cent per kwartier. Betaald parkeren aan de straat is overigens nog veel duurder, dus parkeren in een parkeergarage is aan te bevelen. Wanneer je geen parkeerkosten wilt zal je buiten het centrum van Almere moeten parkeren en vervolgens een eind moeten lopen. Dit is voor mensen die minder goed ter been zijn waarschijnlijk geen goede optie.

Ligging Primark Almere

Legenda
A. Primark Almere
B. Treinstation Almere Centrum
C. Parkeergarages

Bereikbaarheid openbaar vervoer

Primark Almere is ook prima te bereiken met de trein. Het treinstation Almere Centrum is namelijk op slechts enkele honderden meters afstand gelegen. Je kan ook met de auto naar een ander treinstation in Almere rijden met de auto en daar gratis parkeren, waarna je het laatste deel van het traject per trein naar station Almere Centrum kunt reizen. Wie per bus wil reizen, wordt ook op de wenken bediend. Bij het treinstation Almere Centrum stoppen diverse buslijnen.

Openingstijden

Primark Almere is zeven dagen per weeg geopend. De openingstijden zijn:
 • Maandag: 11.00 - 18.30 uur
 • Dinsdag: 9.00 - 18.30 uur
 • Woensdag: 9.00 - 18.30 uur
 • Donderdag: 9.00 - 21.00 uur
 • Vrijdag: 9.00 - 18.30 uur
 • Zaterdag: 9.00 - 18.00 uur
 • Zondag: 12.00 - 17.00 uur

Koopavond

De koopavond vindt wekelijks plaats op donderdag, de winkel is op donderdagen geopend tot 21.00 uur.

Koopzondag

De winkel is iedere zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Werken bij Primark?

Primark zoekt geregeld nieuwe werknemers. De functies variëren van winkelbediendes tot leidinggevende functies. Om te werken in de modebranche is het uiteraard wel van belang dat je een bepaalde feeling hebt met mode en tevens goed met mensen kunt omgaan. Een actueel aanbod van vacatures is altijd te vinden op de website van Primark.

Lees verder

© 2013 - 2020 Advies-eb, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Winkelen bij Primark in NederlandWinkelen bij Primark in NederlandIn Nederland komen steeds meer vestigingen van de Ierse low-budget kledingketen Primark. De Primark winkels zijn vaak er…
Primark Giftcard: alles over de Primark cadeaubonPrimark is hard op weg om de toonaangevende modeketen in Nederland te worden. De modieuze artikelen en lage prijzen zorg…
Verkoopt de Primark grote maten?De Primark is een megapopulaire winkelketen, die is overgewaaid uit Engeland. Je kunt er hele goedkope kleding kopen die…

Primark Eindhoven: adres, openingstijden en vacaturesPrimark Eindhoven is één van de best bezochte Primark winkels van Nederland. De lage prijzen, het brede assortiment en s…
Fashioncheque: online besteden bij webwinkelsFashioncheque: online besteden bij webwinkelsDe Fashioncheque is een cadeaubon die gebruikt kan worden voor de aankoop van mode en mode accessoires. Een Fashionchequ…
Bronnen en referenties
 • www.primark.nl

Reageer op het artikel "Primark Almere: adres, openingstijden en vacatures"

Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Reacties

I., 04-05-2016 21:40 #5
4 mei, in de paskamers van primark Almere. Ineens werd onze dochter "onwel" misselijk, erg bleek en viel bijna flauw. Wat werden wij goed geholpen door het personeel. Werd gelijk wat water gehaald en later nog een reep. Werd meegelopen naar de kassa, om gelijk geholpen te worden. Mijn dochter werd naar buiten begeleid, er werd weer naar mij gelopen om te zeggen dat mijn dochter inmiddels buiten was. In een woord geweldig, Bedankt voor jullie vriendelijkheid. Met mijn dochter gaat het goed, was denk ik warmte, drukte en zin in eten. Voor zo'n groot winkelketen zo'n persoonlijke aandacht. In een woord super!

Marola, 29-04-2015 21:12 #4
L.S.,

Op de website staat niets over de openingstijden op 4 en 5 mei a.s. Mogen wij hieruit concluderen dat de Primark in Almere gewoon geopend is?
In afwachting van uw antwoord verblijf ik,

Met hartelijke groet,

MaRoLa

Amber, 23-10-2014 21:51 #3
Is de primark op alle zondagen open? Want ik ga deze zondag erheen. Reactie infoteur, 26-10-2014
Dat is correct

Aylene, 26-03-2014 10:48 #2
Is de Primark in Almere ook open met Pasen of in de vakantie? Reactie infoteur, 27-03-2014
Dat is me vooralsnog onbekend, u kunt het beste het telefoonnummer bellen dat in het artikel staat.

Smit, 01-12-2013 18:30 #1
Mag er een hond naar binnen? Kan iemand mij dat vertellen? Reactie infoteur, 02-12-2013
Beste,
U kunt het best even 036-5303588 bellen. Dat is het telefoonnummer van Primark Almere.
Mvg

Infoteur: Advies-eb
Laatste update: 12-02-2015
Rubriek: Zakelijk
Subrubriek: Detailhandel
Special: Primark
Bronnen en referenties: 1
Reacties: 5
Schrijf mee!