Muchachomalo boxers, prijs en outlet

Muchachomalo boxers, prijs en outlet Muchachomalo boxers zijn in 2017 minstens zo populair als kleding van Bjorn Borg. In 2008 werd het Spaanse kledingmerk Muchachomalo in Nederland gelanceerd en binnen 18 maanden groeide het succes van het merk al uit zijn voegen. Muchachomalo betekent in het Spaans ‘Stoute Jongen’ wat niet wil zeggen dat deze kleding alleen voor jongens is. Waarschijnlijk heeft de producent een goede marketing strategie gehanteerd, maar sommige producten verkopen zichzelf.. Muchachomalo verkoopt voornamelijk boxershorts voor jonge mannen maar ook broekjes en bh's voor voor meiden. Je kunt Muchachomalo ondergoed ook verkrijgen voor kinderen. Muchachomalo boxershorts, badpakken, zwembroeken, bikini’s, tops en ondergoed van klein tot groot, is meestal bedrukt met drukke, kleurrijke prints. Het ene ontwerp is nog mooier of grappiger dan de andere. Muchachomalo urban streetwear dankt zijn populariteit aan de vrolijke uitstraling die de kleding heeft, en tegelijkertijd is het stoer en vooruitstrevend. Net als de Bjorn Borg kleding heeft ook Muchachomalo een brede band waarop de merknaam staat afgedrukt, maar de prints op de stof is het meest opvallend. Drukke prints met een knipoog. Vaak druk, grappig, fantasierijk, stoer, cool, hip, lekker hip, kleurig, enzovoorts. Je kunt om dit merk niet heen omdat het zo opvalt. Het heeft een heel eigen stijl die voornamelijk tot uitdrukking komt in de drukke, vrolijke prints.

Designers ondergoed

Er wordt gebruik gemaakt van exclusieve ontwerpen die onderling een echte Muchachomalo uitstraling hebben, waardoor je meteen ziet dat het van het merk Muchachomalo is. De kleuren zijn opvallend maar op een goede manier druk. Verder is de kleding ook nog eens van uitstekende kwaliteit en heeft het een mooie pasvorm.

Muchachomalo voor mannen en jongens

Oorspronkelijk richtte het merk zich voornamelijk op ondergoed voor mannen. Vooral 'stoute' boxershorts in moderne kleuren met drukke prints waren een groot succes. Niet veel later ontwierp men ook een succesvolle ondergoed kinderlijn voor jongens. De boxershorts voor jongens hebben een bredere band.

Ondergoed van Muchachomalo voor vrouwen en meisjes

Maar omdat het merk direct succesvol was, werden er al snel ook boxershorts, topjes en badmode voor vrouwen en meisjes. Deze zijn net zo succesvol. Alle ondergoed en badmode van Muchachomalo heeft meestal drukke prints.

Wie draagt Muchachomalo?

Muchachomalo heeft misschien net dat beetje extra waar hippe avontuurlijke mensen behoefte aan hebben. Muchachomalo ondergoed, badkleding en sokken wordt vooral door jonge mensen gedragen maar een boxershorts met moderne prints kan ook een leuk cadeau voor ouderen zijn.

Muchachomalo prijs. Wat kosten de boxers?

Wat kost dit merk kleding ongeveer? Muchachomalo is merkkleding en merkkleding is altijd duurder dan gewone kleding. De Muchachomalo prijzen zijn te vergelijken met de prijzen van andere merkkleding. Het merk is vooral bekend vanwege zijn boxers. Een boxer kost in 2017 gemiddeld 29,- a 45,- per verpakking en ze worden per 2 in een verpakking verkocht. Betaalbaarder ondergoed van dit kledingmerk is echter ook wel te vinden, want in tegenstelling tot veel andere merken kun je Muchachomalo soms ook als enkele stuks kopen of juist met 3 in een verpakking. Ook in de uitverkoop kan je het merk regelmatig vinden voor een lagere prijs.

Muchachomalo outlet

In de uitverkoop maak je kans om afgeprijsde merkkleding te vinden. Uitverkoop is het vaak aan het einde van een seizoen, omdat men dan de kleren voor het nieuwe seizoen in de schappen wil leggen. Goedkopere Muchachomalo boxers kan je verkrijgen via:
  • Marktplaats.
  • Outlet.

Muchachomalo is trendy

Jongeren vinden Muchachomalo mooi omdat het spannender is, cooler, opvallender, gedurfd, met mooie heftige en fantasierijke prints.
Bjorn Borg kwam ook na 2011 met wildere, drukkere prints op de markt en sindsdien is felgekleurd ondergoed nog steeds geliefd. IN 2017 kan je de volgende kleding van Muchachomalo kopen:
  • Boxershorts voor mannen en jongens.
  • Zwembroeken voor mannen en jongens.
  • Boxershorts en slips voor dames en meisjes.
  • Badpakken en bikini's voor vrouwen en meisjes.
  • Sokken voor alle leeftijden.

Lees verder

© 2009 - 2024 Kisses, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Boxershort nat van het zweten? Onnodig met deze materialenBoxershort nat van het zweten? Onnodig met deze materialenIn de zomer last van een boxershort dat door de hoge temperaturen snel doordrenkt raakt van het zweet? Dit kan erg onpre…
Kleding tips voor lange afstand wandelaarsAls je gaat wandelen is goede kleding erg prettig. Niet alleen tegen de kou maar ook tegen de warmte. Hierdoor kun je be…
Designer outlet en outlet shoppenDesigner outlet en outlet shoppenDesigner outlet is dure en exclusieve merk kleding kopen tegen veel goedkopere prijzen, in grote en stijlvolle shoppingc…
Geld besparen bij het kopen van nieuwe kledingGeld besparen bij het kopen van nieuwe kledingHet aanschaffen van kleding is tegenwoordig erg duur. Toch zijn er handige tips en trucs om hier op te besparen. Let bij…

Etnomarketing: moet dat nou?Etnomarketing: moet dat nou?Etnomarketing. Moet dat nou? Antwoord: 'de' allochtone klant bestaat niet, maar je kunt toch maar beter iets van etnomar…
Affiliate MarketingAffiliate marketing is een vorm van marketing die de laatste tijd steeds populairder aan het worden is. Deze vorm van ma…
Bronnen en referenties
  • Inleidingsfoto: Hans, Pixabay
Kisses (665 artikelen)
Laatste update: 01-04-2017
Rubriek: Zakelijk
Subrubriek: Marketing
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.