InfoNu.nl > Zakelijk > Discussie: Zakelijk

Recente reacties in Zakelijk

Rosalie, 24-07-2017 23:56 (Trouwen met een buitenlander in Nederland)
"Beste, Ik vroeg mij af, als de M46 verklaring is goedgekeurd, krijgt mijn buitenlandse partner dan automatisch een visum om het huwelijk in Nederland te kunnen voltrekken? Want hoe krijg ik mijn partner die in India woont naar Nederland als de huwelijk is goed gekeurd? Moet hij dan alsnog een los visum aanvragen? Groet, Rosalie"
Sanne, 24-07-2017 14:15 (Curatele, onderbewindstelling en mentorschap)
"Hallo, Mijn zoon heeft sinds kort een bewindvoerster/curator. Hij is volwassen, heeft beperkingen en niet zelf bekwaam genoeg om te handelen. Sinds kort heeft hij weer dagbesteding. Kreeg laatst een email van de bewindvoerster/curator dat hij vertelt had met een medewerkster van de dagbesteding tijdens het douchen, dit ging over de persoonlijke ve…"
Werner, 24-07-2017 13:30 (MLM dat is toch zon piramidespel?)
"Beste, wie bepaalt wat wel of geen piramide systeem is? Waar kan je dat laten onderzoeken? Met vriendelijke groeten, Werner"
Tony, 24-07-2017 10:42 (Een faillissement, wat betekent dat voor u)
"Goede dag ik heb een faillissement van een eenmanszaak zaak al meer dan twee jaar nu, maar ik heb ook een eigendom en dart is verhuurd. Alles gaat via mijn curator. Nu had ik een vraag of ik zelf naar de vrederechter mag gaan om mijn huurder uit te laten zetten tegen wanbetaling; is dit wettelijk of kan het teniet gedaan worden? Alvast bedankt"
Hilde van den Eynde, 23-07-2017 22:46 (Copyright foto's. Foto's gebruiken, mag dat?)
"Beste, Er zijn vroeger foto's genomen van mij, mijn zoon, mijn paard, ook filmpjes gemaakt. Nu is de relatie met die persoon verbroken wegens leugens enz. Toch vind ik op nieuwe websites (die nog niet bestonden wanneer de foto's zijn genomen) van haar die foto's en filmpjes terug. Wat kun ik doen als ik niet wil dat die daar op staan. Van som…"
Anoniem, 23-07-2017 18:28 (Mishandeling nader bekeken)
"Hoi, Ik heb in beschonken toestand iemand geslagen buiten de kroeg. Nu heeft de politie mij toen aangehouden en heb ik even in zo'n kamer moeten zitten. Denk een uurtje ongeveer of nog niet eens een uur. Toen ze mij lieten gaan, zeiden ze volgens mij dat ik een boete zou krijgen. Ik ben niet verhoord of iets dergelijks maar maak mij toch zorg…"
Anoniem, 21-07-2017 10:58 (AH, uitbetaaldatum loon en personeelskorting 2017)
"Wanneer betaalt Albert Heijn het loon uit (en reserveringen) indien je ontslag hebt genomen?"
Anoniem, 20-07-2017 21:08 (AH, uitbetaaldatum loon en personeelskorting 2017)
"Vraagje, Wanneer betaalt Albert Heijn het loon uit (en reserveringen) indien je ontslag hebt genomen? Mvg. A."
R., 20-07-2017 15:37 (Faillissement, de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen)
"Geachte. Mijn vriendin is bezig met het kopen van een woning en nu kregen wij via via te horen dat de verkopende partij zakelijk failliet is gegaan. Omtrent het akkoord van de verkoop zit ze al 6 weken te wachten. Volgende de verkoper is de bank akkoord gegaan, echter zegt de verkopende makelaar dat de man bezig is met toetreding in de WSNP. A…"
Jw, 17-07-2017 23:33 (Mishandeling nader bekeken)
"Ik word beschuldigd (vals) van enkelvoudige mishandeling in oktober 2016. Ik krijg nu 7 juli 2017 de aangifte binnen en moet mij binnenkort verantwoorden op het buro. Mijn ex partner heeft aangifte gedaan tegen mij. De kinderen van ons woonden bij haar en zijn nu zelfs door de kinderrechter aan ons toegewezen. Nu ga ik vrijdag aangifte doen van het…"
Schrijf mee!