Waasland Shopping Center: adres, openingsuren en parkeren

Waasland Shopping Center: adres, openingsuren en parkeren Een dag shoppen kan prima bij Waasland Shopping Center in het Belgische Sint-Niklaas. Met 140 winkels, waarvan de meeste modewinkels, is er genoeg te beleven voor iedereen. Het winkelcentrum is prima te bereiken vanuit grote delen van Vlaanderen en Nederland. Om je bezoek te vereenvoudigen is alle informatie over Waasland Shopping Center samengevat. Kom alles te weten over de openingsuren, adres- en contactgegevens, de route per auto, parkeren op de parking, de bereikbaar per openbaar vervoer zoals trein en bus en de mogelijkheden om te werken bij Waasland Shopping Center.

Inhoud


Waasland Shopping Center

Reeds sinds 1972 is in het Belgische Sint-Niklaas het winkelcentrum Waasland Shopping Center gelegen. Sinds een renovatie en uitbreiding in 2003/2004 bestaat het winkelcentrum uit 140 winkels en 47.000 vierkante meter winkeloppervlakte. Jaarlijks weten circa zeven miljoen bezoekers de weg naar Waasland Shopping Center te vinden. Het grootste deel van de winkels bestaat uit modewinkels. Aanwezige bekende merken en modeketens zijn bijvoorbeeld H&M, Esprit, C&A, Vero Moda, Sacha, enzovoorts. Het winkelcentrum bestaat echter niet alleen uit modewinkels, het winkelbestand is zeer divers. Zo zijn er bijvoorbeeld ook winkels met verzorgingsproducten, telefoniewinkels, opticiens, supermarkten, enzovoorts.

Adres en contactgegevens

Het adres en de contactgegevens van winkelcentrum Waasland Shopping Center zijn:
  • Adres: Kapelstraat 100, 9100 Sint-Niklaas België
  • E-mailadres: info@waaslandshoppingcenter.be
  • Telefoonnummer algemeen: +32(0)37767371

Ligging Waasland Shopping Center


Route en bereikbaarheid

Waasland Shopping Center is zowel per auto en per openbaar vervoer bereikbaar.

Auto en parking

Het shopping center ligt nabij het centrum van Sint-Niklaas. De gemeente Sint-Niklaas is nabij de snelweg A14-E37 gelegen tussen Gent en Antwerpen. Komende vanaf deze snelweg dient afslag 15 (Sint-Niklaas-Centrum) te worden genomen. Vervolg je route op de Prins-Alexanderlaan (N16) in noordelijke richting. Na enkele kilometers is Waasland Shopping Center aan de linkerzijde gelegen. Vanuit de richting Brussel dienen de wegen A12 en N16 te worden gekozen. Vanuit de richting Zeeuws Vlaanderen volg je de N403. Parkeren is geheel gratis op de parking met 2750 parkeerplaatsen. De parking is ook geschikt voor fietsers, motoren en mindervaliden. Bezoekers uit Nederland moeten na afloop van het bezoek aan het winkelcentrum niet vergeten brandstof te tanken in België; dit scheelt al snel tientallen centen per liter.

Openbaar vervoer

Heb je geen auto ter beschikking of wens je met het openbaar vervoer te reizen? Op enkele kilometers afstand is het treinstation Sint-Niklaas gelegen. Vanaf het treinstation is het winkelcentrum lopend, per taxi of per bus te bereiken. Reizigers met de bus kunnen uitstappen bij bushalte 'Sint-Niklaas Koopcentrum' dat direct bij de ingang van het shopping center is gelegen. Bij deze bushalte stoppen de buslijnen 1, 2, 31, 41, 42, 43, 44, 81, 81, 91, 92, 93, 95, 97 en 98.

Openingsuren

De openingsuren van Waasland Shopping Center zijn als volgt:
Maandag: 10.00 uur - 20.00 uur
Dinsdag: 10.00 uur - 20.00 uur
Woensdag: 10.00 uur - 20.00 uur
Donderdag: 10.00 uur - 20.00 uur
Vrijdag: 10.00 uur - 21.00 uur
Zaterdag: 10.00 uur - 20.00 uur
Zondag: gesloten

Op zondag is het shopping center gesloten, maar rond de drukke periodes met kerst en de solden worden er met enige regelmaat koopzondagen georganiseerd.

Openingsuren horeca

Waasland Shopping Center heeft diverse horecagelegenheden waar kan worden geluncht, gedineerd of wat kan worden gedronken. De horeca heeft afwijkende openingsuren, de meeste horecagelegenheden zijn langer geopend. De openingsuren van de horeca is van 9.00 tot 21.30 uur. Op vrijdagen geldt voor de meeste horeca een sluitingstijd van 22.30 uur.

Korting op je aankopen

Er zijn mogelijkheden om flink te besparen op je aankopen bij Waasland Shopping Center.

Promotionele acties

Op ieder moment organiseren verschillende winkels promotionele acties zoals kortingsacties en aanbiedingen. Alle kortingsacties en aanbiedingen zijn gebundeld op waaslandshoppingcenter.com/promos. Voordat je het winkelcentrum bezoekt is het raadzaam eerst deze pagina te raadplegen zodat je op de hoogte bent van alle interessante promotionele acties.

Solden

Wanneer je graag je kleding, schoenen en andere mode met korting koopt kan het lonen om te gaan shoppen tijdens de solden, oftewel uitverkoop. De solden vindt in België plaats op twee vaststaande periodes, namelijk van 3 tot en met 31 januari (wintersolden) en van 1 tot en met 31 juli (zomersolden). Deze datums zijn van toepassing voor geheel België en zijn zelfs wettelijk vastgelegd.

Waasland Shopping Center Gift Card

Waasland Shopping Center geeft een eigen Gift Card uit. De cadeaubon kan worden gekocht aan de informatiebalie in het winkelcentrum. Elk bedrag tussen de € 10,- en € 500,- kan worden gekozen. Tegen een meerprijs van maximaal € 2,- wordt de Gift Card voorzien van een cadeauverpakking. De Gift Card is bij de winkels van het winkelcentrum van Waasland te besteden. Het tegoed op de cadeaubon is 12 maanden geldig, de vervaldatum is weergegeven op de achterzijde van de kaart.

Werken en vacatures

De verschillende winkels binnen Waasland Shopping Center zoeken regelmatig nieuwe medewerkers. Waasland heeft alle vacatures van de winkels gebundeld op de eigen website op een eigen vacatureportaal.

Lees verder

© 2014 - 2024 Advies-eb, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Enkele recepten uit het WaaslandEnkele recepten uit het WaaslandHet Waasland is een geografische en historische streek gelegen in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. Het bestaat ui…
Jupiler Pro League 2020: verdeling Europa en promotieJupiler Pro League 2020: verdeling Europa en promotieNormaal worden er play-offs afgewerkt in België. Door de uitbraak van het coronavirus besloot de Nationale Veiligheidsra…
Veldrit Sint-Niklaas: Waaslandcross live op tv en livestreamVeldrit Sint-Niklaas: Waaslandcross live op tv en livestreamIn de Vlaamse plaats Sint-Niklaas wordt jaarlijks de ‘Cyclocross van het Waasland’ verreden. Het parcours van deze veldr…
Mystery shoppingMystery shoppingMystery shopping wordt steeds populairder in Nederland. Hoog tijd om eens wat meer te vertellen over deze (bij)baan! Wat…

Zara webshop: online Zara mode kopenZara webshop: online Zara mode kopenDe modeketen Zara heeft naast tientallen winkels in Nederland en België ook een eigen webwinkel waar online de producten…
Bronnen en referenties
  • www.waaslandshoppingcenter.com
Reactie

Aw van Bergenhenegouw, 06-12-2015
Zijn de winkel ook open met de Kerstdagen? Reactie infoteur, 10-12-2015
Hier vind u de planning voor rondom Kerst:
http://www.waaslandshoppingcenter.com/evenementen/diy-kerstfeest-workshops

Advies-eb (275 artikelen)
Laatste update: 13-01-2016
Rubriek: Zakelijk
Subrubriek: Detailhandel
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.