Subdued Amsterdam: adres, openingstijden, parkeren

Subdued Amsterdam: adres, openingstijden, parkeren Op 12 april 2014 zal de Italiaanse jongerenmode keten Subdued zijn eerste twee vestigingen openen in Nederland. Beide winkels zullen worden gevestigd in Amsterdam en worden geopend met een groot openingsfeest. Meer informatie over het adres, de openingstijden en parkeren lees je hier.

Subdued

Het merk richt zich vooral op tienermeisjes, maar ook iets oudere vrouwen kunnen iets van hun gade vinden in de Subdued collectie. Het merk is opgericht in Italië en heeft daar 46 vestiging door het land heen. Buiten Italië zijn er Subdued vestigingen in Barcelona, Berlijn, Brussel en Antwerpen. Er wordt niet alleen kleding verkocht in de winkels, maar ook sieraden en andere accessoires, zoals hoeden en iPhone covers. De prijs van de producten is gericht op de doelgroep, tienervriendelijk dus.

Opening Amsterdamse vestigingen

De Subdued vestigingen in Amsterdam zullen op zaterdagmiddag 12 april 2014 feestelijk geopend worden met een tropical party in de vestiging aan de Van Baerlestraat. Bezoekers wordt onder andere gratis make-up en een goodiebag belooft bij bezoek aan de opening van Subdued Amsterdam.

Adressen

Van Baerlestraat 3
1071 AL Amsterdam

Leidsestraat 73 (flagshipstore)
1017 NX Amsterdam



Openingstijden

Naar verwachting zullen de openingstijden van Subdued conform de normale openingstijden in Amsterdam zijn:
  • Maandag: 11:00 - 18:00
  • Dinsdag: 10:00 - 18:00
  • Woensdag: 10:00 - 18:00
  • Donderdag: 10:00 - 21:00
  • Vrijdag: 10:00 - 18:00
  • Zaterdag: 10:00 - 18:00
  • Zondag: 12:00 - 18:00

Iedere donderdag is er koopavond en is de winkel geopend tot 21.00 uur. Normaal gesproken is de de winkel op zondag van 12.00 tot 18.00 uur geopend.

Parkeren

In de buurt van de Subdued Amsterdam vestigingen bevinden zich meerdere parkeergarages, zoals Parkeergarage Geelvinck (Singel 540), Q-Park Byzantium (Tesselschadestraat 1G) en Q-park Museumplein (Van Baerlestraat 33B). Tevens kun je op een van de P&R terreinen net buiten het centrum parkeren, zoals P&R Olympisch Stadion (Olymp.Stadion 44).

Openbaar vervoer

Naar de vestiging aan de Van Baerlestraat reis je vanaf Amsterdam Centraal met tram 1, 2 of 5 in 21 minuten naar tramhalte Van Baerlestraat. De flagshipstore aan de Leidsestraat kan met dezelfde tramlijnen in 13 minuten bereikt worden, of men kan er in 25 minuten heen lopen vanaf station Amsterdam Centraal.

Webshop

Wie niet kan wachten op de opening van de Amsterdamse vestigingen, kan terecht in de Subdued website. De bestelling wordt gratis verzonden naar Nederland. Naar België worden bestellingen boven de 25 euro verzonden zonder verzendkosten.

Lees verder

© 2014 - 2024 Marrie123, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Bezoekersvergunning voor bewoners in Amsterdam OostBezoekersvergunning voor bewoners in Amsterdam OostVrienden, familie en/of kennissen kunnen een stuk goedkoper parkeren in Amsterdam Oost. Sinds 1 januari 2014 kunnen bezo…
Designer Outlet Roosendaal: adres, openingstijden & parkerenIn het Brabantse Roosendaal kunnen modeliefhebbers naar hartenlust shoppen bij één van de grootste outletcenters van Ned…
Tarieven voor het parkerenTarieven voor het parkerenIn vrijwel alle winkelcentra moet u fors betalen om u auto te parkeren. In steden als Amsterdam en Utrecht kunnen de tar…
Exclusieve sneakers kopen in AmsterdamSneakers zijn erg populaire schoenen die te vinden zijn in vrijwel alle schoenenwinkels. Maar waar koop je nou die bijzo…

ASOS webshop: online mannen en vrouwen modeASOS webshop: online mannen en vrouwen modeKleding uit de ASOS webshop is wereldwijd razend populair. De Britse e-tailer heeft, hoewel het ook producten van eigen…
De Bijenkorf Den Haag - openingstijden, adres en parkerenDe Bijenkorf Den Haag - openingstijden, adres en parkerenDe Bijenkorf heeft een breed assortiment aan mode (kleding, schoenen, accessoires), cosmetica, boeken, elektronica, parf…
Bronnen en referenties
  • http://www.subdued.it/en/stores?tp=europe
Marrie123 (80 artikelen)
Laatste update: 31-03-2014
Rubriek: Zakelijk
Subrubriek: Detailhandel
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.