Designer Outlet Roermond: adres, openingstijden en parkeren

Designer Outlet Roermond: adres, openingstijden en parkeren Je bent bij Designer Outlet Roermond aan het goede adres wanneer je op zoek bent naar voordelige merkkleding. Bij Designer Outlet Roermond worden kleding, schoenen en andere mode namelijk zeer voordelig aangeboden. De kortingen op de merkkleding lopen op tot wel 70%. Een bezoek aan Designer Outlet Roermond is een leuk dagje uit. Kom te weten welke winkels en merken aanwezig zijn op de outlet en wat het adres en de contactgegevens zijn. Ook is informatie gegeven over de openingstijden, koopzondagen en koopavonden, waar je kunt parkeren, hoe je met het openbaar vervoer kunt reizen, wanneer er sale is en hoe je eventueel kunt werken bij de outlet.

Inhoud


Designer Outlet Roermond

Designer Outlet Roermond behoort tot de grootste outlets van Nederland met meer dan 150 winkels. Bij Designer Outlet Roermond worden onder andere kleding, schoenen en andere mode accessoires voor mannen vrouwen en kinderen verkocht. De kortingen die worden gegeven ten opzichte van reguliere winkels kunnen oplopen tot ruim 70%. Tot de merken die verkocht worden behoren merken als Asics, Billabong, Bruno Banani, Converse, Diesel, Burberry, enzovoorts. De meeste van de modemerken baten een eigen winkel uit.

Adres en contactgegevens

De contactgegevens en het adres van Designer Outlet Roermond zijn:
  • Adres: Stadweide 2
  • Postcode: 6041 TD Roermond
  • Telefoonnummer: 0475-351777
  • Emailadres: info@designer-outlet-roermond.com

Openingstijden

De openingstijden van Designer Outlet Roermond zijn:
  • Maandag: 10.00 - 20.00 uur
  • Dinsdag: 10.00 - 20.00 uur
  • Woensdag: 10.00 - 20.00 uur
  • Donderdag: 10.00 - 20.00 uur
  • Vrijdag: 10.00 - 20.00 uur
  • Zaterdag: 9.00 - 20.00 uur
  • Zondag: 9.00 - 20.00 uur

Designer Outlet Roermond is het gehele jaar door geopend, behalve op Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag. Op die twee feestdagen is de outlet geheel gesloten. Op overige feestdagen in vakantieperiodes kunnen afwijkende openingstijden gelden.

Bereikbaarheid per auto en parkeren

Met de auto is de outlet het beste te bereiken via de snelwegen A73 (afrit 19) en A2 (afrit 40). Door de borden te volgen in de richting van Roermond zie je al snel borden die je naar Designer Outlet Roermond leiden. Eenmaal aangekomen bij de outlet is er voldoende parkeergelegenheid, aangezien de Designer Outlet Roermond beschikt over een eigen parkeerterrein met 2750 parkeerplaatsen. Er wordt een dagtarief gerekend van € 3,-.

Locatie Designer Outlet Roermond



Bereikbaarheid per openbaar vervoer

Wie met de trein komt moet uitstappen op treinstation Roermond Centraal. Het is vijftien minuten lopen vanaf het treinstation naar het outletcentrum. Eventueel kan ook met de bus worden verder gereisd via buslijn 11 (uitstappen bij bushalte Stadskantoor/Outlet). Tenslotte is Designer Outlet Roermond ook goed met de fiets te bereiken, je kunt tot zeer dichtbij de ingang komen. Een fietsenstalling is te vinden bij entree van de McDonald's.

Eten en drinken

Het is niet nodig om zelf eten en drinken mee te nemen wanneer je een dagje gaat shoppen bij Designer Outlet Roermond. Binnen de outlet zijn diverse horecagelegenheden aanwezig waar je kunt ontbijten, lunchen, dineren of waar je gewoon wat kunt drinken.

Cadeaubon

Het is mogelijk om iemand een cadeaubon te geven waarmee geshopt kan worden bij Designer Outlet Roermond. Deze cadeaubon, welke wordt uitgegeven door de moedermaatschappij McArthurGlen, zijn te besteden in alle winkels van de outlet te Roermond. Een cadeaubon kan worden gekocht bij de informatiebalie van de outlet of via de website worden besteld. Het minimum bedrag van een online bestelling bedraagt € 5,-.

Privilege Club en sale

Om altijd op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, openingen van nieuwe winkels of de beste aanbiedingen kan je jezelf inschrijven voor de Privilege Club. Ook ontvang je tweemaal per jaar een persoonlijke uitnodiging voor een VIP Event en je ontvangt 10% extra korting op je verjaardag. Het inschrijven is mogelijk via de website van Designer Outlet Roermond.
Zoals eerder aangegeven worden er bij Designer Outlet Roermond altijd al flinke kortingen gegeven op de kleding, schoenen en andere mode artikelen. Tijdens de sale periodes (uitverkoop) zijn deze kortingen nog forser. Wanneer de uitverkoop exact plaatsvindt is per winkel (en merk) verschillend. Grofweg vindt de zomersale plaats in de maanden juni en juli en de wintersale in de maanden december en januari. Wanneer je in deze maanden gaat shoppen heb je grote kans op extra lage prijzen!

Vacatures

Lijkt het je wat om te werken bij Designer Outlet Roermond? Op de website van Designer Outlet Roermond staat per winkel een actueel overzicht van de vacatures. Het is ook mogelijk om vrijblijvend je cv te sturen naar het emailadres van Designer Outlet Roermond. Zij zullen er voor zorgen dat je sollicitatie op Intranet wordt geplaatst zodat de shopmanagers deze kunnen inzien.

McArthurGlen Designer Outlets

Designer Outlet Roermond is onderdeel van de outletketen McArthurGlen Designer Outlets. De outlets van McArthurGlen zijn in diverse Europese landen te vinden, namelijk België, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Italië, Nederland, Oostenrijk en het, Verenigd Koninkrijk. De outlets zijn allemaal groot opgezet en staan bol van de designer- en premium modemerken die verkocht worden met tientallen procenten korting.

Lees verder

© 2013 - 2024 Advies-eb, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Designer Outlet Roosendaal: adres, openingstijden & parkerenIn het Brabantse Roosendaal kunnen modeliefhebbers naar hartenlust shoppen bij één van de grootste outletcenters van Ned…
Designer outlet en outlet shoppenDesigner outlet en outlet shoppenDesigner outlet is dure en exclusieve merk kleding kopen tegen veel goedkopere prijzen, in grote en stijlvolle shoppingc…
Outlet shoppen; wat is het en waar doe je het?Outlet shoppen; wat is het en waar doe je het?De term komt vaak voorbij in glossies en magazines, maar wat is het nou precies? En vooral, waar kan het? Het blijkt een…
Dagje in RoermondIn de historische stad Roermond valt er altijd wel iets te zien of te beleven. Zo kan je er shoppen in de vele winkels,…
Bronnen en referenties
Advies-eb (275 artikelen)
Laatste update: 13-11-2014
Rubriek: Zakelijk
Subrubriek: Detailhandel
Bronnen en referenties: 2
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.